Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
janjan
![]() |
ile trzeba wychlać aby wykresy i Statystyki ruszyły ?panowie z serwisu działajcie bo wpadniemy w nałóg.pozdrawiam
|
|||
|
||||
PROMETEUSZ
![]() |
Można wiedzieć dlaczego nie ma wykresów i statystyk
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Użyj szukajki i wpisz magiczne słowo - Statystyki
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Podpowie ale jak widać wszystko chcesz mieć podane na tacy , a o statystykach jest kilka tematów . Nie pokazuje , bo w zdarzeniach musisz dodać zakup
![]() ![]() Lektura ---> dodane 2019-09-13 11:13 Statystyki ![]() |
|||
|
||||
simko1
![]() |
Witam. Tylko u mnie od godziny 1.10 dnia dzisiejszego brak wykresów i statystyk?
|
|||
|
||||
marco755
![]() |
OK , najpierw sprawdzę pierwszą propozycję , jeżeli chodzi o podgląd statystyk , na moim profilu jest ok , ostatnie pozycje to - zaawansowane i kalibracja , u innych użytkowników ostatnia pozycja to obwód / cyrkulacja , kożystam z laptopa .
dodane 2020-01-05 23:39Zmieniłem nastawy , w grupowym jaki zakres mocy sugerujesz , reszta bez zmian ? . |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Wiesiu z łaski swojej mógłbyś zerknąć w wolnej chwili na pracę mojego kotła? Wszystko zgodne ze statystykami. Czy u mnie wystarczy ta 8ka Daikina co u Ciebie, thx
![]() |
|||
|
||||
YuZJannowitz
![]() |
Nie nie. Przelicznik jest OK (0,2kg/min). 40 kg spala się w 200 min. Chodziło mi o to, że węgla zostało mi jeszcze w podajniku na 40 min. ale zmuszony jestem wcześniej dosypać kolejną porcję 40 kg (200 min). Po dosypaniu będę miał w podajniku opał na 240 min. w tym 40 min. z poprzedniego zasypu. Jaki ustawić czas: 240 min (czyli sumę zasypu + niespalony węgiel z poprzedniego), czy 200 min. (czyli tylko nowy zasyp, a sterownik będzie pamiętał aby uwzględnić jeszcze niespalone 40 min z poprzedniego zasypu do statystyk).
|
|||
|
||||
pikpik
![]() |
Witam Próbuje skalibrować podajnik. Dosypałem paliwa, w statystykach wybrałem zdarzenia i zasyp paliwa - dodalem 125kg. Na schemacie czas pracy podajnika nie zresetował się. O czym nie wiem ?
![]() |
|||
|
||||
KONAn
![]() |
Siema panocki,
Z 5 lat chyba nie aktywny na forum bylem ![]() Tak wiec po krotce: 1) Instalacja PV na SolarEdge 10K + 30x Panele EXE 330W H-CUT + optymalizatory. 2) Sezon 2020/2021 PC albo Daikin Altherma 3 hydrosplit na R32 8KW albo LG Terma V tez na R32 8K 3) W 2020 dodatkowa instalacja PV 3.6 KW tak jak wyżej jeśli rozbudowa obecnej lub na SOLAX-ie albo Sofar Solar jeśli nowa. Moc musi być pow 10KW bo za sam prąd bytowy mam rachunki 5tys rocznie czyli ponad 8000KWh a gdzie tu jeszcze PC która zużyje kolejne 4-5 tys KWh i jeszcze klima na wiosnę dojdzie w gabinecie i salonie i może w siłowni. Link do PVmonitor-a wkrótce jak te wszystkie kabelki ogarnę w rozdzielni. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.