Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
piterekzioberek
![]() |
Mija okrągły rok od otwarcia tego wątku z informacją od Elektro-System, że jest potrzeba opracowania nowego systemu obsługi zdalnego dostępu do sterowników CO, bo obecny jest niewydolny a sterowników przybywa. I tak jesteśmy w połowie kolejnego sezonu zimowego a poprawy ani widu ani słychu. Myślę, że inni też podpiszą się pod moim pytaniem - czy w ogóle trwają jakieś prace nad wdrożeniem nowego systemu lub nowej platformy i poprawy wydajności serwera ? Czy za rok w odpowiedzi na tego typu pytania znowu podlinkujecie tę samą informację ze stycznia 2020 ? Statystyki i wykresy to funkcjonalność bardzo dla nas - użytkowników użyteczna i pożądana. Ich brak albo problemy z dostępem do nich bardzo nas irytuje, tym bardziej, że bardzo często właśnie ta funkcjonalność decydowała o wyborze waszego sterownika. Problemy zawsze się zdarzają, tylko chcielibyśmy usłyszeć, że pracujecie nad ich rozwiązaniem i że sytuacja się poprawi. A na razie tylko słyszymy, że wiecie co je powoduje. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
widziałem twoje spalanie przy minus 15 skali brakowało w statystykach chyba ze szuby ci wybili młotku zadowoleni klięci,na forum chodzi ot zeby pomagac a nie kozaszyc KAROKE
|
|||
|
||||
bukszpryt
![]() |
Witam, podczas zasypu węgla (miałem dwa worki po 20 kilo a czas ustawiony dla 100kg) zapomniałem zmienić wartość do opróżniania, przez co rozjechały się Statystyki. Jak to skorygowac?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Przy jakiej temp.wew. i ile osób w domu , chodzi mi o zużycie CWU , bo u mnie obecnie 6 osób i 24st non-stop
![]() ![]() PS. Dla mnie to może być sprasowane goowno byle się czysto spalało i w domu było ciepło ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Dziękuję za szybką i sprawną pomoc. Faktycznie przy zakupie paliwa w zeszłym roku nie podałem jego współczynników. Z kolei do października wyliczał Statystyki na podstawie poprzedniego zakupu.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Dokładnie jak piszesz Piotr spójrzcie na mój wykres pracy zaworu . Jak widać po zmianie na 1 st temp. za siłownikiem się ustabilizowała . Póki co zostaje przy 1 st skoro nie ma opcji 0.5*
![]() dodane 2019-03-02 14:43 pawel3 napisał » 2019-03-02 07:51 LeON jezeli chodzi o wyświetlanie tepm zew na statystykach czyli pokazanie zależności, korekacji Zostanie to przedstawione osobom odpowiedzialnym za B&R Dzięki bardzo, w takim razie czekamy na rozwój sytuacji i rychłą odpowiedź , czy jest taka możliwość ![]() |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
Dwa razy miałem alarm stb w poniedziałek. Zanik jakiś musiał być. Ale jak spojrzysz na Statystyki sprzed wiatru a po to widac znaczną różnice na minus.
dodane 2019-03-15 09:42Jutro wyczyszczę go w środku, choć varmo nie syfi za bardzo. dodane 2019-03-15 09:43Zajrzę też do komina, bo może coś mi wpadło ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
Witam. Pojawił sie mały problem.Od 20.40 brak statystyk i wykresów .Co może być? Tak na aplikacji w telefonie jak i na kompie przez stronę.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.