Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
leON22
![]() |
Za co Rysiu , przecież i tak nic nie widać w Twoich statystykach
![]() ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
leON22
![]() |
Damian jeszcze nie ogarnąłeś tych statystyk ? Chętnie pomogę co i jak
![]() Tylko jak cały czas testujesz opał to nie ma sensu ![]() |
|||
|
||||
DamianOwczarek
![]() |
leON22 napisał » 2019-12-08 21:22 Damian jeszcze nie ogarnąłeś tych statystyk ? Chętnie pomogę co i jak ![]() Pisz mnie pw jak to ogarnac dodane 2019-12-08 21:26Testował już Nie bede ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
U mnie jest jakieś lokalne dofinansowanie na zastąpienie kotła pompą ciepła niestety nie wychodzi to tak fajnie musisz wymontować kocioł i np. sprzedać na jakimś olx`ie. a w jego miejsce firma zamontuje Ci pompę ciepła. Jeden model do wyboru wygląda gorzej niż tragicznie - choć nie o wygląd tu chodzi. Parametry dupy nie urywają ale zachęca 27500 PLN przekreślone na 10000 PLN i wielki napis dotacja. Tylko ta pompa nigdy nie miała prawa tyle kosztować bo za tyle możne Panasonica Tcap`a kupić a za 10000 to wolę dołożyć i mieć LG Therma V (H). Kocioł najchętniej też bym zostawił w razie tzw. W U mnie statystyk za listopad nie będzie zmieniałem ISP i w garażu nie było internetu. |
|||
|
||||
DamianOwczarek
![]() |
leON22 napisał » 2019-12-12 00:09 A zaznaczyłeś ptaszka przy zakupie paliwa : Domyślne paliwo - Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie ![]() ![]() dodane 2019-12-12 00:09PS. Brakuje Ci współczynnika pracy podajnika kg/min . Edytuj wpis ( ołówek ) wpisz wartość 0.23 kg/min ( potem dokładnie sobie ją wylicz na swoim podajniku , co i jak w instukcji o statystykach znajdziesz na forum ) . Jak edytujesz zakup , edytuj zasyp ( usuń te dwa zasypy ) i dodaj nowy ![]() I tym sposobem nie muszę dzwonić do Leona ![]() |
|||
|
||||
CzeslawH
![]() |
Witam A przypadkiem nie będzie tak, że jak ustawimy niższą wydajność podajnika statystyki zużycia będą korzystne ( spadnie ilość zużycia opału ) a w rzeczywistości spali "po staremu" czyli z początkowymi (wyższymi) nastawami podajnika? |
|||
|
||||
artek687
![]() |
Tak dodałem. Zakup paliwa i zasyp paliwa. podajnik ruszył a statystyki nie. ;(
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Zależy od ustawień. Jeśli krótko przed lub po osiągnięciu zadanej, zmniejsza moc do np. 30%, to naturalnie zmniejsza podawanie lub wydłuża przerwę podawania stosownie dla mocy. statystyki to nic innego jak sumowanie czasu pracy podajnika razy przesyp/potencjał podajnika. Im rzadziej podaje, tym mniej pokazuje
![]() |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
Witam. Po ilu dniach od "inicjacji" widać statystyki?
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.