Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2020-01-06 10:40 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak danych: wykres i statystyki
  pawel3 Posty:
"Ile trzeba wychlać aby wykresy i statystyki ruszyły?....., bo wpadniemy w nałóg"
O to nie dobrze, proszę uważać.
Jutro na to spojrzymy
Czy w połączeniu lokalnym wykresy są?

2020-01-06 09:38 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak danych: wykres i statystyki
  janjan Posty:
ile trzeba wychlać aby wykresy i statystyki ruszyły ?panowie z serwisu działajcie bo wpadniemy w nałóg.pozdrawiam
2019-09-13 07:09 Temat: eCoal.pl v3.5 » Najnowsza wersja oprogramowania 1.1.30.4 :)
  PROMETEUSZ Posty:
Można wiedzieć dlaczego nie ma wykresów i statystyk
2019-09-13 08:37 Temat: eCoal.pl v3.5 » Czy montować zawory termostatyczne?
  krzych_boch-og20 Posty:
Witam po chwilowej przerwie. BRAK WYKRESÓW.
Włączyłem ostatnio aby rozruszać go trochę. Oczywiście na sucho w sterowaniu ręcznym. Dziś zauważyłem że od wczoraj tak od 20.00 nie rysuje wykresów. Kolejny raz znikły i od wczoraj się nie pojawiły. Za każdym razem po jakimś czasie w tamtym sezonie wracały ale tak długo to jeszcze nie trwało. Moje pytanie. Czy u kogoś jeszcze nie ma wykresów i statystyk czy tylko u mnie bo nie chciałbym się bawić z kartą kolejny bez sensu. Za każdym razem wcześniej nie było winy po stronie mojego urządzenia. No ale licho nie śpi. 
2019-09-21 08:16 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak wykresów temperatur w aplikacji i na platformie :(
  igor390 Posty:
Witam szanowne grono ☺Proszę o pomoc jak włączyć statystyki żeby pokazywali wykresy ile spalania dobowego ,z jaką mocą pracuje kociol ,może mi ktoś pomóc bo nie wiem jak to ogarnąć 
2019-09-21 10:04 Temat: eCoal.pl v3.5 » Brak wykresów temperatur w aplikacji i na platformie :(
  leON22 Posty:
Użyj szukajki i wpisz magiczne słowo - statystyki  
2019-09-13 11:13 Temat: eCoal.pl v3.5 » Dym w podajniku na ekogroszek
  leON22 Posty:
Podpowie ale jak widać wszystko chcesz mieć podane na tacy , a o statystykach jest kilka tematów . Nie pokazuje , bo w zdarzeniach musisz dodać zakup  Uzupełnić wszystko jak w instrukcji i powinno działać
Lektura --->
dodane 2019-09-13 11:13 statystyki 
2019-10-10 12:01 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  karoka65 Posty:
W najchłodniejszym chyba w tym roku styczniu potrzeba Ci było około 5kW także jeśli statystyki prowadzone są uczciwie to w zupełności wystarczy i raczej nie będzie musiała "podpierać" się grzałkami, w sumie te grzałki to też nic złego i tak zyskujemy.
2019-10-10 12:21 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  leON22 Posty:
statystyki są jak najbardziej OK, przez zimę spalilem 3.5t Greenpala 
2019-10-10 19:25 Temat: eCoal.pl v3.5 » Kablibracja podajnika
  pikpik Posty:
ES_Serwis napisał » 2019-10-10 19:22
Wyzeruje się po wprowadzeniu wartości zasypu. Robimy to na panelu sterownika ew przez www na schemacie. 
I tutaj popełniałem błąd, wprowadzałem zasyp w statystykach. Dzięki za pomoc ES.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.