Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
pawel3
![]() |
"Ile trzeba wychlać aby wykresy i statystyki ruszyły?....., bo wpadniemy w nałóg"
O to nie dobrze, proszę uważać ![]() Jutro na to spojrzymy Czy w połączeniu lokalnym wykresy są? |
|||
|
||||
janjan
![]() |
ile trzeba wychlać aby wykresy i statystyki ruszyły ?panowie z serwisu działajcie bo wpadniemy w nałóg.pozdrawiam
|
|||
|
||||
PROMETEUSZ
![]() |
Można wiedzieć dlaczego nie ma wykresów i statystyk
|
|||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
Witam po chwilowej przerwie. BRAK WYKRESÓW.
Włączyłem ostatnio aby rozruszać go trochę. Oczywiście na sucho w sterowaniu ręcznym. Dziś zauważyłem że od wczoraj tak od 20.00 nie rysuje wykresów. Kolejny raz znikły i od wczoraj się nie pojawiły. Za każdym razem po jakimś czasie w tamtym sezonie wracały ale tak długo to jeszcze nie trwało. Moje pytanie. Czy u kogoś jeszcze nie ma wykresów i statystyk czy tylko u mnie bo nie chciałbym się bawić z kartą kolejny bez sensu. Za każdym razem wcześniej nie było winy po stronie mojego urządzenia. No ale licho nie śpi. |
|||
|
||||
igor390
![]() |
Witam szanowne grono ☺Proszę o pomoc jak włączyć statystyki żeby pokazywali wykresy ile spalania dobowego ,z jaką mocą pracuje kociol ,może mi ktoś pomóc bo nie wiem jak to ogarnąć
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Użyj szukajki i wpisz magiczne słowo - statystyki
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Podpowie ale jak widać wszystko chcesz mieć podane na tacy , a o statystykach jest kilka tematów . Nie pokazuje , bo w zdarzeniach musisz dodać zakup
![]() ![]() Lektura ---> dodane 2019-09-13 11:13 statystyki ![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
W najchłodniejszym chyba w tym roku styczniu potrzeba Ci było około 5kW także jeśli statystyki prowadzone są uczciwie to w zupełności wystarczy i raczej nie będzie musiała "podpierać" się grzałkami, w sumie te grzałki to też nic złego i tak zyskujemy.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
statystyki są jak najbardziej OK, przez zimę spalilem 3.5t Greenpala
![]() |
|||
|
||||
pikpik
![]() |
ES_Serwis napisał » 2019-10-10 19:22 I tutaj popełniałem błąd, wprowadzałem zasyp w statystykach. Dzięki za pomoc ES.Wyzeruje się po wprowadzeniu wartości zasypu. Robimy to na panelu sterownika ew przez www na schemacie. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.