Wystąpił problem z dostępnością numeru Serwisu. Do czasu uruchomienia numeru głównego prosimy o kontakt pod numerem 605-780-882

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2021-09-27 14:57 Temat: eCoal.pl v3.5 / v4.0 » Zasyp kotła i statystyki
  leON22 Posty:
@PrzemekP  również thx za pomoc , przy okazji dowiedziałem się, czegoś nowego , bo na początku mojej przygody z eCoal , też miałem dziury w statystykach po scaleniu kilku zakupów w jeden i nie wiedziałem dlaczego tak się dzieje ? Myślałem , że zasypy z automatu połączą się z edytowanym zakupem , a tu trzeba jeszcze edytować zasypy .Teraz już wiem
2016-10-04 15:50 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  fred Posty:
Witam. Jak już jesteśmy przy sofftach, to proszę powiedzieć jaka jest różnica między 0.3.1.6 , a 0.3.1.8. doradzano mi żebym go zmienił, tylko nie wiem co mi to moze dać.
Co dotyczy spalania, obecnie po modyfikacji palnika mój OEP+16KWśrednio wg statystyk spala ok. 14kg/dobę na grupowym. W automacie spalał więcej. Dziś przełączyłem na ręczny, tylko nie wiem dlaczego wyswietla mi się na schemacie tryb automatyczny. Czy moze mi to ktoś wytłumaczyć?
2014-03-02 15:20 Temat: eSterownik.pl » Biblioteka w Pythonie do obsługi sterownika
  adkwapniewski Posty:
Stan napisał » 2014-03-01 14:03

Rajmund, dołożyłem się do statystyk odwiedzin, całkiem ładnie pracuje.

Gdyby nie non stop działający komp byłaby to fajna opcja, a tak to niezupełnie, po za tym jestem zajęty czym innym.

Zawsze można to odpalić na rasbery pi lub beaglebone black - i po kłopocie ... biorą po 3-5W , przyklejić do obudowy ecoala , switch`a tylko trzeba Dodatkowo można dopiąć sporo czujników temp , wilgotności itd , sterować centralką wentylacyjną itd, dostęp przez net , co sprytniejsi mogą sobie zrobić swoje UI  
2014-09-29 12:15 Temat: eSterownik.pl » Biblioteka w Pythonie do obsługi sterownika
  uzi18 Posty:
Tak, jedynie zdalne zarządzanie i statystyki to cos co plasuje go przed konkurencja, samo spalanie to lipa.
Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle. Szkoda ze zauwazylem to po zakupie. Jedyna szansa we wlasnym rozwiazaniu. Bo ES zwiaj żagle i wypuszcza sterownik za drugie tyle.

dodane 2014-09-29 10:15Edit:
Dobra koniec marudzenia, trzeba sie brać do roboty
2025-11-13 19:40 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  Mkopinski1 Posty:
Witam jestem nowym użytkownikiem , czy u mnie  też jest możliwe mieć tą funkcję statystyki ?
2015-11-25 20:13 Temat: eCoal.pl » PORADNIK PALACZA - DYSKUSJA
  DKo70 Posty:
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. 
Wybierz co chcesz.    
Ad.2 - statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem.
Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca.   
2016-02-02 13:21 Temat: Aplikacje mobilne » eSterownik Mobile wersja 1.5.x
  starplus Posty:
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat...
Obiecaliście coś podziałać w tym temacie?
2025-04-16 14:27 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11

Po wejściu w statystyki pojawia się błąd:

Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87

już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu

2025-07-29 11:51 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  sp5ade Posty:
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?
2025-07-29 12:15 Temat: eSterownik.pl » statystyki
  PrzemekP Posty:
sp5ade napisał » 2025-07-29 11:51
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?

Najprawdopodobniej jakiś wpis z zakupem paliwa nie ma podanego współczynnika. Lub paliwo, które wcześniej było dodane do zasypów zostało usunięte z listy zdarzeń.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.