Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
leON22
|
@PrzemekP również thx za pomoc , przy okazji dowiedziałem się, czegoś nowego , bo na początku mojej przygody z eCoal , też miałem dziury w statystykach po scaleniu kilku zakupów w jeden i nie wiedziałem dlaczego tak się dzieje ? Myślałem , że zasypy z automatu połączą się z edytowanym zakupem , a tu trzeba jeszcze edytować zasypy .Teraz już wiem
|
|||
|
|
||||
|
fred
|
Witam. Jak już jesteśmy przy sofftach, to proszę powiedzieć jaka jest różnica między 0.3.1.6 , a 0.3.1.8. doradzano mi żebym go zmienił, tylko nie wiem co mi to moze dać.
Co dotyczy spalania, obecnie po modyfikacji palnika mój OEP+16KWśrednio wg statystyk spala ok. 14kg/dobę na grupowym. W automacie spalał więcej. Dziś przełączyłem na ręczny, tylko nie wiem dlaczego wyswietla mi się na schemacie tryb automatyczny. Czy moze mi to ktoś wytłumaczyć? |
|||
|
|
||||
|
adkwapniewski
|
Stan napisał » 2014-03-01 14:03 Rajmund, dołożyłem się do statystyk odwiedzin, całkiem ładnie pracuje. Gdyby nie non stop działający komp byłaby to fajna opcja, a tak to niezupełnie, po za tym jestem zajęty czym innym. Zawsze można to odpalić na rasbery pi lub beaglebone black - i po kłopocie ... biorą po 3-5W , przyklejić do obudowy ecoala , switch`a tylko trzeba Dodatkowo można dopiąć sporo czujników temp , wilgotności itd , sterować centralką wentylacyjną itd, dostęp przez net , co sprytniejsi mogą sobie zrobić swoje UI
|
|||
|
|
||||
|
uzi18
|
Tak, jedynie zdalne zarządzanie i statystyki to cos co plasuje go przed konkurencja, samo spalanie to lipa.
Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle. Szkoda ze zauwazylem to po zakupie. Jedyna szansa we wlasnym rozwiazaniu. Bo ES zwiaj żagle i wypuszcza sterownik za drugie tyle. dodane 2014-09-29 10:15Edit: Dobra koniec marudzenia, trzeba sie brać do roboty ![]() |
|||
|
|
||||
|
Mkopinski1
|
Witam jestem nowym użytkownikiem , czy u mnie też jest możliwe mieć tą funkcję statystyki ?
|
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. Wybierz co chcesz. Ad.2 - statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem. Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca. |
|||
|
|
||||
|
starplus
|
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat... Obiecaliście coś podziałać w tym temacie? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11 Po wejściu w statystyki pojawia się błąd: Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87 już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu |
|||
|
|
||||
|
sp5ade
|
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
sp5ade napisał » 2025-07-29 11:51 Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ? Najprawdopodobniej jakiś wpis z zakupem paliwa nie ma podanego współczynnika. Lub paliwo, które wcześniej było dodane do zasypów zostało usunięte z listy zdarzeń. |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.