Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
nie wiem co ogrzewasz leon zawodowiec ale po twoich statystykach to drogo ale skoro twierdzisz że dając mało paliwa na palnik to jest ok, i nie interesują mnie twoje wykresy
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Koniec sierpnia 2020 ,a to moje statystyki za ten m-c
Produkcja PV , jak widać prawie 650kWh , zużycie PC CWU Buderus 270l - 134kWh ( miałem nie kręcić ale jak było gorąco podnosiłem temp.zadaną CWU na 60st żeby pompa jak najdłużej pracowała i wpuszczała chłodne powietrze do salonu dodane 2020-08-31 17:47 ![]() dodane 2020-08-31 17:49W "magazynie" Tauron tylko 350kWh
|
|||
|
|
||||
|
Zawiaty
|
Z jakimi wy się właściwie problemami od lat borykacie? Jak to jest, że jedni maja jakieś problemy, a inni nie? Przecież wszyscy jesteśmy podłączeni do tego samego serwera. Czy to nie jest tak, że za odczyt statystyk odpowiada m.in. jakość (prędkość odczytu) naszych kart SD zamontowanych w sterowniku? Może tu należy szukać przyczyny problemów.
|
|||
|
|
||||
|
karoka65
|
YuZJannowitz napisał » 2021-03-17 13:52 Hura, zarządzanie sterownikiem wróciło! Brakuje jednak wykresów i statystyk od 11.03. Wrócą? Czy pozamiatane? A czy od tego 11--ego do dzisiaj wydarzyło się w tych wykresach coś tak ważnego że nie będziesz mógł zasnąć?
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
sebsa nie wątpię , że sobie radzisz ale wiadomo składak , to składak może mieć potencjał i odwrotnie
Większość palaczy nie zwraca na to uwagi ( mowa o statystykach ) , ma się dobrze spalać i tyle
|
|||
|
|
||||
|
YuZJannowitz
|
Wygląda na to, że wszystko wróciło. Zaległe statystyki, wykresy i... alarmy wysyłane na maila skumulowane z całego tygodnia
Dziękuję! Miejmy nadzieję, że skutki awarii już mamy za sobą. |
|||
|
|
||||
|
Michal86
|
Dziś od ok południa wykresy, a co za tym idzie statystyki zaczęły sukcesywnie wracać. Już jest komplet. Poza tym cały system działa o wiele sprawniej.
|
|||
|
|
||||
|
Criss
|
krzych_boch-og20 napisał » 2021-03-19 15:40 pab11o napisał » 2021-03-19 15:35 Czy wy też nie macie dostępu do wykresów? U mnie nadal nic. Ani wykresy ani statystyki. Reszta jak na razie działa. Robiłem podgląd na inne sterowniki i u niektórych osób już są na bieżąco. Może i u nas wróci. U mnie też jeszcze brak wykresów ☹️ |
|||
|
|
||||
|
krzych_boch-og20
|
pab11o napisał » 2021-03-19 15:35 Czy wy też nie macie dostępu do wykresów? U mnie nadal nic. Ani wykresy ani statystyki. Reszta jak na razie działa. Robiłem podgląd na inne sterowniki i u niektórych osób już są na bieżąco. Może i u nas wróci. |
|||
|
|
||||
|
Falubaziak
|
W dalszym ciągu brak statystyk od 12.03.2021r. Mało aplikacja ecoal w smartfonie teoretycznie działa tylko do podglądu, bowiem wszystkie zmiany wprowadzane nie działają.
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.

Większość palaczy nie zwraca na to uwagi ( mowa o statystykach ) , ma się dobrze spalać i tyle