Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
leON22
![]() |
halo ( chyba się znamy ), sorki że zapytam ale jak masz taki super , mega wydajny , energooszczędny kociołek EKO , Eko, eko ... i co tam jeszcze
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Wiecie że ja już przestałem liczyć... 2 falowniki przesyłają statystyki a 2 tego nie robią. mogę tylko szacować ile instalacja zrobiła. Ale wierzcie po 5 latach nawet mi się nie chce liczyć ile tego jest a co za różnica 500kWh w te czy w tamte. |
|||
|
||||
Michal86
![]() |
CzeslawH napisał » 2019-12-12 19:10 Witam A przypadkiem nie będzie tak, że jak ustawimy niższą wydajność podajnika statystyki zużycia będą korzystne ( spadnie ilość zużycia opału ) a w rzeczywistości spali "po staremu" czyli z początkowymi (wyższymi) nastawami podajnika? Dokładnie. Właśnie to sprawdziłem. dodane 2019-12-12 19:59Ustawiając niższą wartość tak naprawdę zwiekszamy podawanie czyli moc. Przykładowo ustawione 5kw to tak naprawdę 8kw. |
|||
|
||||
ujec
![]() |
W statystykach - zdarzenia i musisz wrócić do wpisu 2017-11-10, bo w zapisie pod tą datą masz źle.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Np. wtedy gdy nie mamy zaznaczonej w/w opcji , po dokonaniu zasypu sterownik nie może przypisać danego paliwa do odpowiedniego przeliczania statystyk .Trzeba mu wskazać drogę, podać "ścieżkę"
![]() ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
manixzabrze napisał » 2021-01-11 12:29 Witam , u mnie od samego początku brak statystyk Prawdopodobnie brak wpisanego współczynnika paliwa w którymś z zakupów. |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Teraz widać i widać że pusty zadobnik, brak statystyk jeszcze 😉👍
dodane 2018-12-12 23:25Wpisz czas do opróżnienia zasobnika 👍 |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Zależy od granulacji ekogroszku, u mnie na 160kg mam 750min.
Wychodzi na 100 ok 450min, w dużym przybliżeniu 😉 Ilość paliwa na minutę oriętacyjnie możesz wpisać 0.222 👍 dodane 2018-12-18 10:00Najlepsze statystyki tzw. ręczne 😉 100kg poszło w 6dni- 100:6=16,66666 |
|||
|
||||
krzych_boch-og20
![]() |
Jak co roku w sezonie problemy ze statystykami. Z czasem się nadpisują. Fakt że jest to denerwujące. W przeszłości dzwoniłem do ES ale teraz czekam prawie cierpliwie. Niestety problem w większości przypadków leży po stronie serwera czyli nie ludzi więc złośliwość rzeczy martwych. A tak swoją drogą to słyszałem już nie raz że trwają prace nad tym i już będzie lepiej. Baju baj.
|
|||
|
||||
Sewmag
![]() |
Witam, panowie z ES co jest znowu z tymi statystykami od wczoraj godz. 16 brak i tak w kółko, cierpliwości już brakuje. Zróbcie coś z tym raz a dobrze. Przywróćcie mi te wykresy. mój numer identyfikacyjny 11660 Pozdr.
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.