Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
konto usunięte
|
A skąd wiesz ile spala , statystyk nie prowadzisz , w jaki sposób obliczasz ?
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
statystyki mam wyzerowane bo zakupiłem inny rodzaj groszku (mniejsza kaloryczność)
|
|||
|
||||
Magmarjo
|
Piec mi dzisiaj po wyczyszczeniu raz podawał i chodził wentylator a raz nie ale nie mam schematu w komputerze tylko napis "urządzenie nie podłączone" jaki może być tego powód?statystyki są!
|
|||
|
||||
procho
|
no tak ale u Ciebie temp wewnętrz jest nizsza niż u mnie - co prawda dom nieocieplony
wg statystyk spalanie masz różne ale nie jest jakieś mega niskie.. |
|||
|
||||
kgrabowski
|
Poprawnie prezentowane statystyki są do 18 grudnia 2016
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
A średnia spalania zczytujesz że statystyk czy sam sobie obliczasz?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Spr prosze wpis w statystykach dotyczacy kalorycznosci paliwa. Najprawdopodobnie wpisales np 28 000 MJ
Zamiast 28 MJ |
|||
|
||||
lan123
|
witam, ktos wyjasni mi w statystykach podaje srednia moc 1104,0kw, a nie np. 1,1 kw.
|
|||
|
||||
Mateusz91
|
procho napisał » 2017-01-02 21:00 Mateusz91 - jak powi ogrzewasz - patrzac na statystyki to spalanie masz "niemałe" p.s. masz zawór 4D w schemacie a w realu jest on ale bez siłownika i otwarty na maksa? Powiem tak zawór mam tylko widoczny dla samego czujnika za zaworem. A to spalanie to ogólnie jest jakaś wiksa bo tutaj pokazuje co innego a jak wejdę na telefonie na aplikację to też co innego....Tak więc raczej nie daje mi wiarygodnych odczytów. |
|||
|
||||
procho
|
Mateusz91 - jak powi ogrzewasz - patrzac na statystyki to spalanie masz "niemałe"
p.s. masz zawór 4D w schemacie a w realu jest on ale bez siłownika i otwarty na maksa? |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.