Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
seba
![]() |
Wyeliminowaliśmy potencjalny problem, który mógł powodować błędne piki na wykresach. Również Statystyki powinny już rejestrować się poprawnie.
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Jak widzę że zasyp kończy mi się o np 1 w nocy .. robię zasyp wieczorem, nie nastawiam budzika na 1szą
![]() Na statystykach to nie zaważy - są liczone od czasu pracy podajnika - zasyp paliwa to TYLKO wpis do zdarzeń i reset czasu pracy podajnika |
|||
|
||||
tryt
![]() |
seba napisał » 2017-01-31 12:33 tryt prawdopodobnie już znaleźliśmy problem, który mógł powodować błędne wskazania statystyk, jak również piki na wykresach temperatur. Dzisiaj od 12:00 wprowadziliśmy poprawkę na serwerze. Na wykresie temperatury powrotu jeszcze są po 12.00 zawirowywania, na pozostałych nie. Poobserwuję w dłuższym okresie czasu. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Walter nie wiem dokładnie o co Ci chodzi , przecież wszystko działa i widać Twoje Statystyki , brakuje tylko zakupów paliwa ( ostatni zakup 23/09/2017 - 100kg ) dlatego brak wyświetlania średniego i całkowitego kosztu
![]() |
|||
|
||||
procho
![]() |
pab11o 100/8=12,5km/d wg statystyk masz inne spalenie |
|||
|
||||
wiktoriano
![]() |
Zakupiłem nowy opał i zaznaczyłem "Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie"
czy poprzedni automatyczny wpis się wycofie? dodane 2017-02-06 16:37W zasadzie nie było by to istotne gdyby nie "wartość całego opału" bo gdy cały czas dodaje mi opał z września to będą przekłamania w statystykach cenowych, tak? Gdyż cena była niższa wtedy. |
|||
|
||||
lukasz1
![]() |
Tylko że ty będziesz wiedział że akurat jest 75% a może 70% alarm nie wystąpi a piec ci zgaśnie a niby zostało 5%, ja zawsze zasypuje 4 worki po 30 kg jak się skończy dosypuje zeruje i mam pewność że groszek się nie skończy przed czasem, druga rzecz jaki rodzaj eko czeskiego podaje u mnie 0,22kg/m czarnego np wesoła 0,28 kg/m powiedzmy że mam w zasobniku 50% opału i dosypuje 2x30 eko czeskiego Statystyki się rozjadą pokaże że więcej spalił niż rzeczywiście i eko zostanie w podajniku, musiał bym zmienić zakup lub skorygować czas podania
|
|||
|
||||
siema
![]() |
U mnie nadal w godz dosypania groszku Statystyki spadają do zera. Czy będzie to poprawione? |
|||
|
||||
kiciafirerek
![]() |
Witam
koledzy też mam problem tylko mi robią się okropne spieki dwa dni i jest czapa pod sam sufit :( jak obczaje gdzie sie zaklada nowy temat to zalacze i dodam zdjecia. Może ktoś mądry zerknąć na moje Statystyki ? Dzięki za pomoc ! ![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Przecież Statystyki są OK. Rozumiem, że przerwa do 27 lutego była spowodowana usterką ?
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.