Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
bodziasty
![]() |
proknet napisał » 2017-11-21 14:23 No ja właśnie tak chodzę ![]() To Statystyki popraw bo tu co innego wychodzi ![]() |
|||
|
||||
proknet
![]() |
bodziasty napisał » 2017-11-21 16:49 Teraz zaktualizowało już dobrze - i fakt - tak sobie przypominam, że podłączyłem sterownik do serwera mniej więcej tonę paliwa temu ![]() dodane 2017-11-21 16:55 Ameno25 napisał » 2017-11-21 16:50 Nie patrz na moce tylko tyle ile spalił węgla i z tego wyliczasz moc ok rozumiem, tzn że piec sam sobie steruję z jaką mocą chodzi? Tylko, że Ty twierdzisz że mi nie dogrzewa - tak wynika z wykresu - to jak to się ma do sterowania mocą kotła przez sterownik? |
|||
|
||||
gregors
![]() |
Od wczoraj mam taki komunikat.
Aplikacja prawie nie działa, czasami uda się wejść i za chwilę komunikat. Przez stronę za pomocą laptopa wszedłem i było git. Na smartfonie ciągle taki komunikat, mogę wejść w Statystyki i zdarzenia. Przy piecu online jest. |
|||
|
||||
bogdan7711
![]() |
Wątek został przeniesiony i jest dostępny pod adresem:
https://esterownik.pl/forum/posty,4167 |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Statystyki nie mają funkcjonalności odejmowania paliwa zasypanego.
Paliwo raz zaznaczone jako domyślne będzie tak zaznaczone do czasu aż użytkownik wybierze inne jako domyślne. Jeżeli masz różnicę między wynikiem liczonym z czasu pracy podajnika a zasypami - wystarczy jak zmienisz współczynnik podawania paliwa. |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
Nowy sterownik dotarł.
Jak przeprowadzić wymianę płyty aby nie utracić statystyk, alarmów i zdarzeń? Czy po podmiance płyty wystarczy przełożyć kartę SD ze starego sterownika do nowego? Rozumiem , że nowy sterownik trzeba dodać do platformy eSterownik.pl jako nowe urządzenie, a poprzednie usunąć? |
|||
|
||||
bogdan7711
![]() |
prąd jest cały czas poza tym jest ups
dodane 2018-03-02 13:10Statystyki udostępnilem |
|||
|
||||
Rszwarc
![]() |
Na moim koncie udostępniłam publicznie zapisy i Statystyki. Nie było regulacji 3 i 4 grudnia. Co do czyszczenia
![]() |
|||
|
||||
Samaelius
![]() |
Nie ma znaczenia jaki węgiel. Paliłem brunatnym w okresie przejściowym, teraz palę kamiennym. Od 3 lat srednia taka sama, można zobaczyć w statystykach.
Jeżeli chodzi o zużycie wody, to nie jest za małe. Codziennie wanna wody + tyle co do zmywania i mycia. dodane 2017-12-07 18:00sq9tbu nie mam zaworu 4D, ochronę powrotu wyłączyłem wczoraj bo chyba nie mam czym chronic. Czujnika Cwu leży luzem, już tłumaczę instalacje. Kocioł jest w garażu i do niego podłączona tylko pompa. Rurami preizolowanymi ok 10m płynie czynnik grzewczy do domu i wpada do sprzęgła hydraulicznego i wraca na kocioł. Za sprzęgłem mam dwa obwody sterowane dwoma pompami i sterownikami co i Cwu. To tak po krotce. dodane 2017-12-07 18:02Mamut, na brunatnym jak i na kamiennym w latach ubieglych pali się dobrze z maym kopczykiem. Od tygodnia palę kamiennym 25Mj lekko wilgotnym i pojawiają się spieki i zapadanie kopczyka |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
simko1 Statystyki są liczone na podstawie czasu pracy podajnika. Zasypy są tylko informacyjne do zdarzeń o zasypach.
Jeżeli zawsze zasypujesz do pełna to wystarczy jak podasz ile kg wsypałeś przy danym zasypie. Nie modyfikujesz czasu do opróżnienia - przecież po zasypie masz pełny zasobnik. |
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.