Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
procho
|
faktycznie mam jakieś takie skoki - czyli te Statystyki o kant dupy potłuc
sorki zę nie na temat
|
|||
|
|
||||
|
procho
|
mam ten sam problem - błędne Statystyki
|
|||
|
|
||||
|
anaana
|
||||
|
|
||||
|
wiktoriano
|
Zakupiłem nowy opał i zaznaczyłem "Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie"
czy poprzedni automatyczny wpis się wycofie? dodane 2017-02-06 16:37W zasadzie nie było by to istotne gdyby nie "wartość całego opału" bo gdy cały czas dodaje mi opał z września to będą przekłamania w statystykach cenowych, tak? Gdyż cena była niższa wtedy. |
|||
|
|
||||
|
nowy
|
Witam u mnie też jakieś dziwne rzeczy się dzieją ,jak sprawdzam Statystyki od początku ( 09-02-2017) zasypu to widzę wykres ,ale gdy chcę zobaczyć od np.(11-02-2017) to staty znikają ,coś robię źle ?. Dotychczas mogłem zobaczyć dzień bieżący teraz nie ma wykresu .
|
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
Pytanie do ElektroSystem
Od 18.02.2017r godz. 23.00 nie mam statystyk zużycia paliwa. Co może być tego przyczyną? dodane 2017-02-19 13:47Sprawa rozwiązana. |
|||
|
|
||||
|
root
|
Witam
Da się coś zrobić z błędem w statystykach polegającym na wyzerowaniu godzinnego zużycia opału w momencie kliknięcia nowego zasypu? Statystyki Zasyp |
|||
|
|
||||
|
and111
|
Testowałem palenie pelletem. Możesz podglądać moje Statystyki 6-10 styczeń (pellet Olczyk)i 23-25 styczeń ("no name").
Kocioł pracował w trybie pellet. Oba pellety paliły się dobrze. Popiołu i sadzy praktycznie brak. Na ściankach kotła zaczęła się wytrącać smoła. Aby temu zapobiec podczas palenia pelletem należy ustawić temperaturę zadaną kotła na 65-75 stopni. W moim przypadku musiałbym kupować pellet po 500 zł/ tonę, żeby koszty ogrzewania były zbliżone do kosztów ekogroszku, dlatego poprzestałem na testach. Jeśli po sezonie ceny trochę spadną, to rozważę zakup 2-3 ton pelletu. Przy obecnych cenach to zbyt droga "zabawa". |
|||
|
|
||||
|
andrew123
|
Pytanie do ElektroSystem.
W statystykach nie podsumowało mi zużycia za miesiąc luty. Proszę o sprawdzenie. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
||||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.