Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
rj1972
|
Rozumiem że ponownie wprowadziłeś zasyp 100kg bo to widać w statystykach. Ale nie widać w zdarzeniach aby był wprowadzony nowy czas. Wprowadzając zasyp należy również zatwierdzić nowy czas. Nawet jak jest taki sam ja w poprzednim zasypie to należy go ponownie zatwierdzić.
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
adam1412 napisał » 2024-10-29 20:03 jak ustalić średnie zużycie . zakup paliwa od 14.10,2024 i wpisuje każdy zasyp, tak by prowadzić Statystyki , jakaś formuła na to.??? We wszystkich zasypach sprawdź czy masz wybrane paliwo - podejrzewam, że tylko w kilku ostatnich wpisach jest wybrane zasypane paliwo. |
|||
|
|
||||
|
ledsezelim
|
PrzemekP napisał » 2024-09-27 12:20 ledsezelim napisał » 2024-09-27 09:51 Dzien dobry Wczoraj przeszed update aplikacji mobilnej w mojej komorce. Doteraz mi sie pokazujac v EN, jakoe mile cudo ze w koncu mam jezyk czeski. Dzieki za to. Ale chial bym zglosic bug przy pokazaniu statystyk - screenshot zalaczony Dalejwidze, ze niektore tlumaczenie jest nie do konca w porzadku - polecampomoc w tym temacie i moge przejsc przez cale menu aplikacje i przekazacjak by bylo treba poprawic. Dziękujemy za informacje. Z chęcią skorzystamy z pomocy. Odezwiemy się aby ustalić jak najwygodniej byłoby współpracować. OK, z mojej strony to najlepiej przez email, wiekszosc czasu jestem sluzbowo w delegacji poza domem pozdrawiam zdravím a přeju hezký den |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Najpierw zaktualizuj sterownik do najnowszej wersji, potem w statystykach dodaj zakup ( wypełnij wszystkie rubryki z nim związane ) potem dodaj zasyp powinno załapać
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
skinex napisał » 2021-12-08 14:02 Nie ma takiej możliwości - tam pokazujemy ostatnich 12 miesięcy. Można dowolnie zapytać o datę w głównym wykresach - otrzymamy te same wartości. |
|||
|
|
||||
|
michalwaclawek
|
U mnie brakuje statystyk od 10 grudnia.
Migracja zrobiona wcześniej a soft zaktualizowany. |
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Licznik podajnika oblicza czas pracy na podstawie wyliczonego wcześniej współczynnika jego pracy dla danego rodzaju paliwa i tak np. wsypałeś 100 kg ekogroszku i podajnik "chodził" na nim 400 min, to współczynnik wynosi 100kg:400min=0.25kg/min. Wpisujesz go w dedykowane miejsce przy zakupie w statystykach. Ten czas do opróżnienia zasobnika będzie analogicznie inny jeżeli zasypiesz 50kg, czyli połowę krótszy ( 200min) niestety sterownik nie potrafi tego sam automatycznie przeliczyć
Panowie z ES kiedyś była taka propozycja aktualizacji, pozdrawiam i przypominam, że z niecierpliwością na nią czekamy
|
|||
|
|
||||
|
ankli
|
Witam,
nie działa zakres dat w statystykach! |
|||
|
|
||||
|
gwarek
|
Witam. Pytanie .... Zakupiłem ekogroszek ale jeszcze palę starym. Czy mogę go wpisać do statystyk ale odznaczając: Paliwo, które będzie wpisane przy autom. wpisie o zasypie Wtedy go nie będzie zaliczał do wyczewrpania zapasów. Dopiero po wyczerpaniu zaznaczam i będzie OK. Pozdrawiam.
|
|||
|
|
||||
|
bodziasty
|
To teraz uzupełniaj Statystyki i udostępnij publicznie bo pisze, że użytkownik niezalogowany no i zaktualizuj na 3.1.8 - to tak na początek
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.