Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2017-04-04 09:29 Temat: eSterownik.pl » Braki w menu Statystyki
  1234_centrum Posty:
Braki w statystykach od 29.03.2017. Proszę ADMINA o pomoc. 
2017-04-06 13:45 Temat: eSterownik.pl » Braki w menu Statystyki
  konto usunięte Posty:
Witam.
Może ktoś mi powiedzieć dlaczego nie działają u mnie Statystyki.
Chciałbym aby wyliczał mi wszystkie średnie które się tam znajdują
2018-02-03 21:52 Temat: Aplikacje mobilne » Statystyki
  Walter Posty:
Wcześniej na początku działało, ale zaczęło wywalać z aplikacji po wejściu na Statystyki, zaktualizowałem i zlicza za 6miesiecy albo 12miesiecy.
2017-04-09 14:27 Temat: Defro Smart II » Sugestia nowej funkcjonalności
  reaker Posty:
@leON22 
Wiem, miejsc do dodania takich informacji jest dużo. 
Ja np dodałem to do zakupu paliwa w statystykach, bo tam po najechaniu myszką ktoś może zobaczyć notatki
Można na forum, można w stopce, można w nazwie urządzenia itp itd.
Wolałbym aby to było usystematyzowane i żeby każdy miał sugestię "tutaj wpisz dane swojego domu".
2018-02-23 18:29 Temat: Defro Smart II » Zrozumieć spalanie grupowe
  bodziasty Posty:
Wyrzut opału to zależy od grubości opału im grubszy tym mniej wychodzi na minutę.
Uzupełnij Statystyki według tego postu, udostępnij piec online to się sprawdzi co i jak.
2017-04-23 14:07 Temat: eSterownik.pl » Braki w menu Statystyki
  Radekd Posty:
u mnie też brak statystyk. Proszę o pomoc
https://device.esterownik.pl/device/489/
2017-04-21 17:17 Temat: bruli.pl » Jaki ekogroszek najlepszy???
  fred Posty:
W naszych składach, to nigdy nie wiesz co dostaniesz. W ubiegłym tygodniu otrzymałem 3T opału, miał to być eko groszek z Wesołej, wyglądał dość ładnie prócz tego, że po rozładunku na wierzchu stożka było dużo miału. Jakież było moje niemiłe zaskoczenie, kiedy po dwu dniach było dwie szuflady popiołu ze znaczną ilością wypalonego łupku, zuzycie wg statystyk podskoczyło o 30% wiecej, a kocioł z trudem osiągnął temp. zadaną. Złożyłem reklamację, którą odebrał sam szef, ale na rozmowę nie znalazł czasu. Sześciokrotnie próbowałem się skontaktować z szefostwem, bez skutku. Za każdym razem miła pani zapewniała mnie, że za parę min. szef oddzwoni. Czekam i nie mogąc się doczekać złożyłem reklamację na piśmie - e-mailem. Zobaczymy, jednak nie odpuszczę. Jeśli nie dojdę do porozumienia, opublikuję na wszystkich portalach nazwę tego składu.
2017-04-29 22:33 Temat: eCoal.pl v3.5 » Potrzebna pomoc - początkujący palacz :)
  leON22 Posty:
Przy pracy w automacie zużycie opału na pewno jest trochę większe , tym bardziej że masz większy kociołek , ja jadę na grupowym . Do tej pory od września 2016 spaliłem ok. 3.6 T opału . Co do zapadającego kopca to korekta dmuchawy na minus i czas pracy podajnika na plus ( najlepiej stopniowo o jedno oczko jedno i drugie ) i obserwacja  
PS. Te 4 pompy to CO , CWU , Mieszająca i Cyrkulacyjna tak ? Jak masz tylko jeden obieg z grzejnikami to wyłącz ten drugi ( Obwody CO - Obwód CO2 - Typ obwodu - Wyłączony ) Moje dzienne zużycie masz w moich statystykach
2017-05-11 21:52 Temat: eCoal.pl v3.5 » Opał
  Jaca25 Posty:
Palę miałem kolumbijskim z lokalnego składu 25MJ po 520 zeta za tone i jest rewelacja. spalanie można podejrzeć w statystykach, jedynie co 2 dni wyciągam kuwete z popiołem, z dodatkiem wapna spala się lepiej. piec czyszczę co sobote ale zajmuje mi to 15 min, w piecu tylko brązowawy pył. paliłem skarbkiem i pieklorzem i było podobnie więc poco przepłacać , piec SKAMP-P PREMIUM 12 KW dom 115 m w trakcie docieplenia ścian, dach ocieplony 12 styropapa,
2017-05-29 21:57 Temat: bruli.pl v3.5 » usługa zdalny dostęp
  wiktoriano Posty:
maslak napisał » 2017-05-17 00:24
Czy planujecie poprawić wskazanie poziomu paliwa przy zasypie częściowym?
np. przez wprowadzenie orientacyjnej pojemności podajnika?
Teraz jak zasypię 1kg - to pokazuje zasyp 100% i czas do opróżnienia 2 tyg.

Nie jest to planowane ponieważ było to już omawiane oraz udowadniane, że takie zasypy będą powodować więcej problemów. Wskazanie graficzne nie ma nic wspólnego ze statystykami i spalaniem, np. nie będzie takiej możliwości, że zasobnik mamy na 150kg, czas opróżnienia 300 minut i zasypiemy 50kg, na wskaźniku graficznym pokaże 1/3, a czas opróżnienia będzie 100min.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.