Od dnia 16.10.2024 zostały wyłączone stacjonarne numery telefonów. Zapraszamy do kontaktu pod numerem: 574 443 555.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2016-12-29 10:04 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Michal_T Posty:
Witam, Też mam problem.
U mnie od jakiegoś czasu zaczęły pojawiać się dziury w statystykach tak od 2 do 4 godzin puste przerwy.
Nie bardzo wiem o co chodzi? Wcześniej wszystko działało bez problemu.
Czy to też może być wina karty SD.
2017-01-10 07:42 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  PrzemekP Posty:
szakal_kp napisał » 2017-01-09 23:52
Witam serdecznie,
Jestem to mój pierwszy wpis dlatego wypada się przywitać. Dołącza się do tematu nie pokazują mi się Statystyki, karta SD sprawna, sformatowana. Dopisałem zakup paliwa i zasyp. Druga sprawa że moje pieca nie widać publicznie.

Sprawdź czy w zakupie paliwa podałeś współczynnik ile paliwa podaje podajnik podczas minuty pracy.
W zasypach musisz wybrać odpowiednie paliwo. 
2017-01-05 14:13 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Koksik Posty:
Witam

Chciałbym sie podpiąć jak doprowadzić do tego aby Statystyki w ogóle coś pokazywały?
Wpisuję dosypywanie węgla, mam jak długo trwa opróżnienie podajnika, czego mi jescze brakuje?
2016-01-12 21:04 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Gelo_26 Posty:
Witam

Od kilku dni w podglądzie online nie mam wykresów i statystyk, widzę jedynie aktualne parametry sterownika.
Wiecie z czym może być problem, jak to naprawić?

2017-01-05 14:21 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  PrzemekP Posty:
Koksik napisał » 2017-01-05 14:13
Witam

Chciałbym sie podpiąć jak doprowadzić do tego aby Statystyki w ogóle coś pokazywały?
Wpisuję dosypywanie węgla, mam jak długo trwa opróżnienie podajnika, czego mi jescze brakuje?

Brak zakupu paliwa, dla którego musisz podać współczynnik ile kg paliwa podaje podajnik podczas minuty pracy.
Po dodaniu zakupu (pamiętaj żeby dodać zakup z datą wcześniejszą niż pierwszy zasyp) musisz każdy zasyp wyedytować i w polu Rodzaj paliwa wybrać to które dodałeś w wpisie Zakup
2017-01-05 15:42 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Michal_T Posty:
Wchodzisz w Statystyki \ Zdarzenia \ Dodaj wpis. W nowym oknie wybierasz "Zakup Paliwa" i ładnie wszystko wypełniasz.
2017-01-09 23:52 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  szakal_kp Posty:
Witam serdecznie,

Jestem to mój pierwszy wpis dlatego wypada się przywitać. Dołącza się do tematu nie pokazują mi się Statystyki, karta SD sprawna, sformatowana. Dopisałem zakup paliwa i zasyp. Druga sprawa że moje pieca nie widać publicznie.
2021-07-05 22:55 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  MateoKoc Posty:
Gorzyczki13 napisał » 2021-07-05 22:25
U mnie też dzisiaj Statystyki jak i wykres się zatrzymały. Pierwszy raz taka sytuacja od dwóch miesięcy.

U mnie wykresy dzisiaj się zatrzymały. Potem za jakiś czas status zmienił się na "Rozłączony".
Usunąłem urządzenie i chciałem dodać jeszcze raz.
Wyświetla, że " Urządzenie nie zostało znalezione. Sprawdź czy jest podłączone".
Internet jest, kabel ok.
Nie wiem o co chodzi.
2017-01-05 20:12 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  PrzemekP Posty:
arti napisał » 2017-01-05 18:58

Podepnę się pod temat 
Przemek po co strona www. Jest na karcie?
Zacznę do początku 3.01.2017 ster zgubił wykresy i Statystyki nie liczył, czytałem już kiedyś o tym na forum, więc wiedziałem że coś z kartą nie tak, po włożeniu karty do kompa nie szło za bardzo tego otworzyć ani zgrać. Włożyłem nową pustą kartę do steru i wydaję się że jest wszystko ok więc po co ta strona www?

Strona WWW na karcie jest niezbędna do obsługi sterownika w sieci lokalnej - bez użycia platformy eSterownik.pl
2021-07-05 22:25 Temat: eSterownik.pl » Brak wykresów i statystyk
  Gorzyczki13 Posty:
U mnie też dzisiaj Statystyki jak i wykres się zatrzymały. Pierwszy raz taka sytuacja od dwóch miesięcy.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.