Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
Tdeusz1
![]() |
Zauważyłam, że od wczorajszego popołudnia nie mam uzupełnianych statystyk, spotkaliście się z czymś takim?
dodane 2020-12-30 13:49Może ktoś dodatkowo zechce spojrzeć w moje ustawienia czy wszystko oki, może da się coś polepszyć? |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Panie michalczyk skoro próbujesz pan krytykować moja robotę to zapytałem czy choć jedną pan widziałeś?
Moje Statystyki zaczynały się chyba od 1,7kg/dobę latem a kończyły przed 18kg zimą, coś pan tam widział w pewnym okresie czasu to ja wiem a waść nie musi wiedzieć, są tacy co wiedzą i to wystarczy. Zaś co do kozaczenia co próbujesz pan robić to przeżyłem większych kozaków na forach. W temacie pomagierstwa to pomagaj pan mi się już nudziło ale módl się pan czasami o to żeby zawsze mógł pan pomóc chociaż sobie samemu bo prędzej czy później i tak pan przyjdziesz na karoki gnój się wysr...ć.. Byli tacy co zarzekali się na wszystkiego świętości że nigdy, nie rób pan tego, mniej głupio panu będzie. Mi się wydaje że nie chciałem panu Ogniwa dać za darmo i dlatego takiś Waść hardy ![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
A co podajesz do statystyk? zobacz dobrze na jednostki.
/min czy /10min ![]() |
|||
|
||||
wiktoriano
![]() |
Jak masz dobre Statystyki to zdecydowanie za dużo ci spala
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
rwaclaw napisał » 2018-11-25 18:29 Witam, mam problem: brak statystyk od 10 listopada. Sprawdziłem kartę SD i na niej zapisy ARCH są na bieżąco? Błędne wpisy o zasypach / zakupach. Wpis z 8 listopada -> zakup paliwa -> brak współczynnika. |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Ja natomiast mam mieszane uczucia , co do Retopala zasypałem wczoraj na próbę worek pół na pół z Greenpalem i w kotle czarno
![]() ![]() ![]() PS. Poprawne Statystyki z mojego OEP za listopad : ![]() dodane 2018-12-01 02:14Podejrzewam wypalanie w podtrzymaniu , uchyliłem drzwiczki od wyczystki zobaczę rano , czy jest jakaś poprawa ![]() |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Statystyki możesz sobie poustawiać, wpisz w szukajkę.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Znaleźć odpowiedź w istniejącym na forum temacie o statystykach
![]() ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Za co Rysiu , przecież i tak nic nie widać w Twoich statystykach
![]() ![]() |
|||
|
||||
rwaclaw
![]() |
Witam, mam problem: brak statystyk od 10 listopada. Sprawdziłem kartę SD i na niej zapisy ARCH są na bieżąco?
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.