Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
bodziasty
|
MariuszK napisał » 2014-12-02 20:28 W Faq jest opis jak zrobic Statystyki i obliczyc ilosc kg/ min podawania O > tuuuuu < jest opisane
|
|||
|
|
||||
|
Magmarjo
|
Wpisałam w Statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika!
|
|||
|
|
||||
|
caffe23
|
Magmarjo napisał » 2014-12-03 00:31 Wpisałam w Statystyki zakup paliwa,kaloryczność i cenę i nic się nie ruszyło :/ zasypy tez odnotowane i czas pracy podajnika! Trzeba troszkę poczekać, po za tym chyba źle wpisałaś kaloryczność węgla bo pokazuje średnią moc kotła 16kW a to raczej niemożliwe. |
|||
|
|
||||
|
uzi18
|
Tak, jedynie zdalne zarządzanie i Statystyki to cos co plasuje go przed konkurencja, samo spalanie to lipa.
Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle. Szkoda ze zauwazylem to po zakupie. Jedyna szansa we wlasnym rozwiazaniu. Bo ES zwiaj żagle i wypuszcza sterownik za drugie tyle. dodane 2014-09-29 10:15Edit: Dobra koniec marudzenia, trzeba sie brać do roboty ![]() |
|||
|
|
||||
|
adkwapniewski
|
@Uzi - dane z podajnika do własnych statystyk - czasami jest potrzeba korekty tego co "niby - na niby " namielił ...(jak się zblokuje i zawleczki nie zerwie) @Janusz może mono na rPi ? Nie mam jeszcze rPi ale serwerek na debianie ... miałem dzisiaj troszkę czasu odpaliłem vnc + gnome , dorobiłem backgroundWorker (odczyty w osobnym wątku) i spoko uruchamia się na mono ![]() ![]() Myślę jak to sensownie spiąć z google.sites ... bez stałego ip za podwójnego nat`a ... google drive + sheets ? |
|||
|
|
||||
|
uzi18
|
Dzieki za informacje
Mam przesloniony wlot (mark3k tez), wiec te parametry beda inne (nizsze) i chcialbym wiedziec ile jest potrzebne aby dobrac wentylator DC do realnych potrzeb. Mala statystyka, program dla mikrokontrolera zajmuje aktualnie ok. 35kB. dodane 2015-11-10 19:05makog, janklos12: kibicujecie naszemu pomyslowi? dodane 2015-11-11 06:44kolega mi podsunal pomysl aby uzyc turbinki z malucha ciekawe czy gdzies znalazlyby sie jej parametry? dodane 2015-11-11 07:30cena zachecajaca ... |
|||
|
|
||||
|
DKo70
|
bartosz4466
Ad. 1 - lepiej podnieść zadaną CO, otwarcie zaworu 4D również podniesie temp. grzejników ale spadnie temp.powrotu. Wybierz co chcesz. Ad.2 - Statystyki wskazuje prace kotła z dokładnością do 1. godziny, moc też. Może jak zmienisz czas rejestracji to będziesz miał częściej. Nie sprawdzałem. Ad. 3 - Nie jestem z okolic Krakowa, raczej z Katowic, albo c Częstochowy, albo ciut gdzieś indziej ale chętnie pomogę w ustawieniach pieca. |
|||
|
|
||||
|
starplus
|
Przypomnę się...
Czy dało się rozwiązać problem dla Androida 2.3.5 z certyfikatami zabezpieczeń? Podobnie na platformie nie mam wykresów w statystykach przez certyfikat... Obiecaliście coś podziałać w tym temacie? |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2025-04-16 13:11 Po wejściu w Statystyki pojawia się błąd: Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #1 ($array) must be of type array, string given in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php:87Stack trace:#0 /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php(87): implode()#1 /var/www/panel.esterownik.pl/index.php(134): include(...)#2 {main} thrown in /var/www/panel.esterownik.pl/modules/stats/index.php on line 87 już powinno być OK - chyba, że to na innym urządzeniu |
|||
|
|
||||
|
sp5ade
|
Dzień dobry , zauważyłem brak statystyk od 27.05.2025 . Aplikacja mobilna działa poprawnie . Można to jakoś naprawić ?
|
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.