Wyniki wyszukiwania
| posty użytkownika | ||||
|
|
||||
|
leON22
|
Administratora również nie tylko właściciel może edytować Statystyki
|
|||
|
|
||||
|
Model17
|
||||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Statystyki roczne pokazują podsumowania zakończonych miesięcy. Kwietniowe pokażą się z początkiem maja.
|
|||
|
|
||||
|
raf1
|
Statystyki działają. Dziękuję
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
||||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Leon nie chce mi się prowadzić statystyk
ale dzięki. Dokładnie gniazdko WiFi najlepiej jeszcze z wbudowanym woltomierzem i licznikiem Ja tam grzeje CWU na maxa do 65 * w szczycie produkcji tak od 11 do 14 to nam starcza spokojnie do następnego dnia |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
Aha
No to masz magie w rękach na kotle 50* za zaworem 53 BTW temp za zaworem pokrywa CI sie z temp kotła , więc wygląda jakbyś miał go otwartego na maxa , to tak jakby go nie było , dlatego pytam w jakim celu go używasz . A powiedz co ogrzewasz i czy Statystyki sa prawidłowe ? Wysokie spaliny i 5* miedzy powrotem i zasilaniem na ekonomie nie wpływają Patrząc na to jak sie pali na ostatnim filmiku ,to według mnie tam do "cacy" to brakuje sporo |
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
tryt napisał » 2017-01-27 10:13 Większość użytkowników forum udostępnia swoje urządzenia do wglądu dla innych (kmaslanka - nie). Wystarczy kliknąć i wiesz ile i za jaki okres ktoś spalił. Porównywanie trudne, każdy dom jest inny, każdy inaczej izolowany lub nieizolowany. Każde okna inne, w różnych miejscach Polski różne temperatury, każdy lubi inną temperaturę wewnątrz domu (jednemu wystarcz 20 stp inny musi mieć minimum 23), wreszcie opalamy różnymi gatunkami węgla, chrzczonymi na składach ile się da. Porównywanie, ile kto spalił, niewiele daje dlatego fajnie by było jakby w statystykach był wykres temp zewnętrznej i wewnętrznej lub chociaż średnia temp wew i zew z tego dnia , nawet dla właściciela danego sterownika daje to już jakis dokładniejszy podgląd ile kocioł spala przy danych temp wew i zew , no ale .... ehh |
|||
|
|
||||
|
pawel3
|
link do statystyk jakby ktoś potrzebował
|
|||
|
|
||||
|
konto usunięte
|
ven napisał » 2014-03-09 15:07 Może być. Z domu zawsze podglądam przez lokalną. Problemem może być fakt że równocześnie działa skrypt i przeglądarka www, która łączy się ze sterownikiem lokalnie. Przeglądarka zajmuje tylko socketów ile może. Nie wiem za to, jak tłumaczyć wywalenie się kotła w nocy, gdy żaden browser nie działał a jedynie niezbędny soft. I dlaczego wczoraj, wywaliło (w mniej więcej tym samym czasie) więcej niż jeden. Może serwer statystyk ? |
|||
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.

ale dzięki. Dokładnie gniazdko WiFi najlepiej jeszcze z wbudowanym woltomierzem i licznikiem