Od dnia 16.10.2024 zostały wyłączone stacjonarne numery telefonów. Zapraszamy do kontaktu pod numerem: 574 443 555.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2021-12-01 20:25 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  PrzemekP Posty:
Kruszywo_86 napisał » 2021-12-01 19:21
Witam
Czy może ktoś mi pomóc czemu na aplikacji pokazuje mi mniej zużytego paliwa niż w rzeczywistości? Czy da się to jakoś ustawić? Aplikacja na android.

Statystyki pokazywane na www i w aplikacji są tak dokładne jak dokładne są wartości podane przez użytkownika. Różnić od realnej wartości może współczynnik podawania paliwa jak i sprawność kotła. 
dodane 2021-12-01 20:25
Pudelski7 napisał » 2021-11-26 12:08
Czy tak ciężko zrobić automatyczna aktualizację aplikacji. Nie trzeba przewalać 500 stron forum 

Podczas migracji jedna aplikacja zastępowała trzy dotychczasowe. 
Zmienił się również podpis cyfrowy aplikacji dlatego nie można było zrobi po prostu aktualizacji
2016-02-01 23:22 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  renekm Posty:
To zadam takie pytanie. Czy myśleliście nad unifikacją aplikacji mobilnej ? Czy istnieją jakieś przesłanki nie znane przez nas użytkowników żeby tego nie robić ?

Czy jest szansa aby wprowadzić do aplikacji mobilnej w wersji 3.5 takie zmiany jakie opisałem wcześniej:

- więcej pól z parametrami (jest 6 a 8 byłoby optymalnie)
- łatwiejszy dostęp do wykresów (po wejściu w menu wykresy od razu wyświetla się lista dostępnych wykresów).
- dodanie statystyk
- dodanie info jaki jest tryb pracy sterownika (lato czy zima a może auto-lato?)

To tyle
2016-09-09 10:39 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  JacekJI Posty:
Robilem aktualizacje teraz- dziala wszystko, Statystyki sa.
2021-12-20 07:52 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  mariuszlol23 Posty:
Witam. 
Aplikacja przestała pokazywać Statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. 
Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? 
2021-12-20 08:09 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  PrzemekP Posty:
mariuszlol23 napisał » 2021-12-20 07:52
Witam. 
Aplikacja przestała pokazywać Statystyki z poszczególnych dni, albo są np dziury pół dnia. Od godziny 12 do 18 zużycie węgla zero, a potem nagle pokazuje. 
Działało bez zarzutu i nie wiem o co chodzi? 

Sprawdź wpisy o zasypach - prawdopodobnie brakuje w którymś z nich wybranego paliwa
2016-09-13 08:14 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  ven Posty:
Tryb CWU dodany, aktualizacja przed chwilą poszła do marketu (kanał beta).

added 2016-09-13 08:12Jak ktoś chce zobaczyć jak działa moduł pokoje (głowice, czujniki, listwa) można się zalogować w aplikacji eCoal Mobile na konto demo (login: demo, hasło demo) i wybrać sterownik demo.
Do tego sterownika sparowane są głowice, czujniki i listwa.

added 2016-09-13 08:14
Grisza napisał » 2016-09-09 10:52
Dobra robota.
U mnie też działa, teraz tylko trzeba by doprowadzić je do takiego wygląda jak na stronie www:
- zużycie kg/dobę,
- możliwość sprawdzenia zużycia dla zadanego okresu czasowego,
- dodanie tabeli z podsumowaniem statystyk dla zadanego okresu.

Będzie dodane
W dzisiejszej aktualizacji jest już podsumowanie, zastanawiam się tylko jak to graficznie ogarnąć.

2016-02-01 19:16 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  konto usunięte Posty:
Ja jeszcze poproszę o Statystyki w wersji mobilnej jeśli się da of course 
2016-11-20 20:16 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  gregors Posty:
po aktualizacji nie działają Statystyki, zdarzenia, alarmy, plan.....error code;0x7001
2016-02-01 23:48 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  ven Posty:
renekm napisał » 2016-02-01 23:22
To zadam takie pytanie. Czy myśleliście nad unifikacją aplikacji mobilnej ? Czy istnieją jakieś przesłanki nie znane przez nas użytkowników żeby tego nie robić ?

Czy jest szansa aby wprowadzić do aplikacji mobilnej w wersji 3.5 takie zmiany jakie opisałem wcześniej:

- więcej pól z parametrami (jest 6 a 8 byłoby optymalnie)
- łatwiejszy dostęp do wykresów (po wejściu w menu wykresy od razu wyświetla się lista dostępnych wykresów).
- dodanie statystyk
- dodanie info jaki jest tryb pracy sterownika (lato czy zima a może auto-lato?)

To tyle

Aplikacja w wersji 3.5 będzie rozwijana jeszcze długo i na pewno pojawią się nowe i ciekawe opcje. Już nie długo pojawi się bardziej rozbudowany ekran główny.

2016-12-13 20:21 Temat: Aplikacje mobilne » Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android
  mkaminski76 Posty:
Witam, mam pytanie dotyczące Statystyk. Czy jest możliwa zmiana skali na wykresach dotyczących średniego kosztu i średniego zużycia? Skala na lewej osi nijak się ma do danych podanych na górze kranu. Np. średnie zużycie wynosi 25 kg/d a na wykresie skala pokazuje 1,2.
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.