Od poniedziałku (14.04.2025r) planowane są prace przy usłudze Zdalnego dostępu dla sterowników 3.5/4.0.
W poniedziałek mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne (wykresy i statystyki) będą uzupełniane na bieżąco - może to potrwać dłuższy czas.

Wyniki wyszukiwania

posty użytkownika 
2022-01-01 07:44 Temat: eCoal.pl v3.5 » Czujnik temperatury wylotu spalin
  faco Posty:
No widzisz tak to je ze po czasie ustalosz priorytety co wazniejsze proste linie czy myni na łopacie. Mnie jak na razie bardzi zalezy jak wiesz w ty stary budzie miec myni na łopacie ze pal licho z kreskami, za nie nie placa. Co z tego ze były jak pokozoł gmaj wyzy jak wongiel szybci zniko. Jak na razie optymistycznie patrza na Statystyki widza ze mom trend opadajacy  
2018-10-02 18:21 Temat: eSterownik.pl » Piec ze e-Sterownikiem częścią instalacji Inteligentnego domu ?
  fred Posty:
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. Statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam
2022-01-02 15:42 Temat: eCoal.pl » Instalacja fotowoltaiczna w zastępstwie kotła
  leON22 Posty:
Witam Roman  w Nowym Roku i mam do Ciebie pytanko odnośnie Twojego arkusza statystyk , który automatycznie wylicza ile mamy zapłacić za prąd odliczając produkcję z PV i tak za 2021r wyszło mi 448PLN dopłaty ( 0,62pln/1kWH ) , czy od tego mam odjąć 5 faktur prognozowanych po 42pln , czyli 5x42=210pln , czyli 448-210=238 zł ? Jak tak , to czy w tym arkuszu można dodać taką pozycję, żeby odliczała wartości z tych prognoz ? Z góry thx za odpowiedź , pozdrawiam

2021-10-21 17:05 Temat: Nowa usługa » Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android
  leON22 Posty:
W aplikacji w statystykach brak możliwości dodania zdarzeń np. zakupu paliwa . W starej wersji było podobnie , czy można to uruchomić ?
2018-03-19 14:58 Temat: eCoal.pl v3.5 » Uzupełnianie pojemnika, brak wskazań ilości
  PrzemekP Posty:
dziqss79 napisał » 2018-03-19 14:53
Witam,
Czy prawidłowe wprowadzanie danych będzie miało wpływ na zużycie....
Czy sterownik jest na tyle inteligentny że po podaniu tych parametrów zmniejszy zużycie eko-gorszku.
Proszę o wyrozumiałość gdyż jestem tu nowy.

Dane o zasypie, czas do opróżnienia zasobnika NIE ma żadnego wpływy na algorytmy spalania.
Te dane są używane tylko do statystyk i wyliczaniu daty następnego zasypu.
2017-01-25 22:33 Temat: bruli.pl v3.5 » Dziwne wykresy
  lukasz1 Posty:
u mnie nic też nie ma odbiorników radiowych,te dziwne wykresy  pojawiły  się ok 11 stycznia 
dodane 2017-01-25 22:33 Serwis raczej się nie interesuje, dziś ciąg dalszy dziwnych wykresów o godzinie 11:04 i 8:53, do tego pojawił się błąd w statystykach, o 13 spalanie z nieznanych powodów wskoczyło na 34.99 kg/d  akurat siedziałem w garażu z laptopem były dokładnie 4x3 podania na 16 kw co daje 108s podawania, na tym groszku mam 0,27 kg/m czyli 11,66 kg/d 
2017-01-26 16:38 Temat: eSterownik.pl » menu Statystyki
  Figaro Posty:
Witam,
co jest przyczyną tego, że w statystykach mam prawidłowe wykresy i prawidłowo opisane osie, natomiast poniżej wartości: średnie zużycie, średnia moc i średni koszt są ponad dwukrotnie zaniżone...
2017-01-26 16:52 Temat: eSterownik.pl » menu Statystyki
  pawel3 Posty:
średnie zużycie jest wyliczane za wybrany okres.  Statystyki zaczęto prowadzić od 24 stycznia . jeżeli wybiorę zakres od 25 do dziś to średnia jest ok 63kg . Wszystko jest ok 
2017-02-01 08:45 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  pab11o Posty:
wypełnić brakujące luki: Statystyki>zdarzenia> itd
2017-02-02 16:42 Temat: eCoal.pl v3.5 » Statystyki
  siema Posty:
U mnie zawsze tak  samo jest-czasami wirtualnie wsypuję 2 razy/ dzień i 2 razy występuje 0 w statystykach
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.