Wyniki wyszukiwania
posty użytkownika | ||||
|
||||
faco
![]() |
No widzisz tak to je ze po czasie ustalosz priorytety co wazniejsze proste linie czy myni na łopacie. Mnie jak na razie bardzi zalezy jak wiesz w ty stary budzie miec myni na łopacie ze pal licho z kreskami, za nie nie placa. Co z tego ze były jak pokozoł gmaj wyzy jak wongiel szybci zniko. Jak na razie optymistycznie patrza na Statystyki widza ze mom trend opadajacy
![]() |
|||
|
||||
fred
![]() |
Witam. Rozpoczął się sezon grzania i po włączenie sterownika wszystko jest OK, zaś na platformie e-Sterownik coś nie tak. Statystyki "startnęły" w pierwszym dniu, a potem długo nic. Coś jest nie tak u mnie, czy też jakieś kłopoty w samej platformie? Bardzo proszę o pomoc w usunięciu tego problemu. Prośbę kieruję szczególnie do kol.vena, lub innych kolegów doświadczonych w tym zakresie. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam Roman w Nowym Roku i mam do Ciebie pytanko odnośnie Twojego arkusza statystyk , który automatycznie wylicza ile mamy zapłacić za prąd odliczając produkcję z PV i tak za 2021r wyszło mi 448PLN dopłaty ( 0,62pln/1kWH ) , czy od tego mam odjąć 5 faktur prognozowanych po 42pln , czyli 5x42=210pln , czyli 448-210=238 zł ? Jak tak , to czy w tym arkuszu można dodać taką pozycję, żeby odliczała wartości z tych prognoz ? Z góry thx za odpowiedź , pozdrawiam
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
W aplikacji w statystykach brak możliwości dodania zdarzeń np. zakupu paliwa . W starej wersji było podobnie , czy można to uruchomić ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
dziqss79 napisał » 2018-03-19 14:53 Witam, Czy prawidłowe wprowadzanie danych będzie miało wpływ na zużycie.... Czy sterownik jest na tyle inteligentny że po podaniu tych parametrów zmniejszy zużycie eko-gorszku. Proszę o wyrozumiałość gdyż jestem tu nowy. Dane o zasypie, czas do opróżnienia zasobnika NIE ma żadnego wpływy na algorytmy spalania. Te dane są używane tylko do statystyk i wyliczaniu daty następnego zasypu. |
|||
|
||||
lukasz1
![]() |
u mnie nic też nie ma odbiorników radiowych,te dziwne wykresy pojawiły się ok 11 stycznia
dodane 2017-01-25 22:33 Serwis raczej się nie interesuje, dziś ciąg dalszy dziwnych wykresów o godzinie 11:04 i 8:53, do tego pojawił się błąd w statystykach, o 13 spalanie z nieznanych powodów wskoczyło na 34.99 kg/d akurat siedziałem w garażu z laptopem były dokładnie 4x3 podania na 16 kw co daje 108s podawania, na tym groszku mam 0,27 kg/m czyli 11,66 kg/d |
|||
|
||||
Figaro
![]() |
Witam,
co jest przyczyną tego, że w statystykach mam prawidłowe wykresy i prawidłowo opisane osie, natomiast poniżej wartości: średnie zużycie, średnia moc i średni koszt są ponad dwukrotnie zaniżone...
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
średnie zużycie jest wyliczane za wybrany okres. Statystyki zaczęto prowadzić od 24 stycznia . jeżeli wybiorę zakres od 25 do dziś to średnia jest ok 63kg . Wszystko jest ok
|
|||
|
||||
pab11o
![]() |
wypełnić brakujące luki: Statystyki>zdarzenia> itd
|
|||
|
||||
siema
![]() |
U mnie zawsze tak samo jest-czasami wirtualnie wsypuję 2 razy/ dzień i 2 razy występuje 0 w statystykach
|
Brak aktualności spełniających wpisane kryteria.
Brak pytań w FAQ spełniających wpisane kryteria.
Brak urządzeń spełniających wpisane kryteria.
Brak użytkowników spełniających wpisane kryteria.