Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona13 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Raku
![]() |
Witam
A czy jest taka mozliwosc zeby w aplikacji esterownik była pokazana praca pompy CWU gdy pracuje jako pompa mieszajaca bo w chwili obecnej nie jest to sygnalizowane |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Witam
Dzisiaj rano zaskoczyła mnie brak wykresów mam taki komunikat jak kliknę na wykresy: Wersja pliku archiwum nie jest obsługiwana. Zaktualizuj stronę w sterowniku Co z tym robic? |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
TomaszMazur napisał » 2014-01-02 08:06 Zrób to co ci napisało.Witam Dzisiaj rano zaskoczyła mnie brak wykresów mam taki komunikat jak kliknę na wykresy: Wersja pliku archiwum nie jest obsługiwana. Zaktualizuj stronę w sterowniku Co z tym robic? |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
da się to zrobić przez internet?
|
|||
|
||||
Stan
![]() |
TomaszMazur napisał » 2014-01-02 08:55 da się to zrobić przez internet? Możesz zrobić to na dwa sposoby, aktualizatorem z kompa (wtedy przez lokalną sieć) albo wgrać pliki ręcznie na kartę SD. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
w jaki sposób wgrac pliki recznie na karte sd bardzo proszę o pomoc
|
|||
|
||||
Stan
![]() |
Pobierasz paczkę www właściwą dla swojej wersji softu w sterowniku i rozpakowujesz ją w kompie.
Ze sterownika wyjmujesz kartę SD i na kompie wgrywasz rozpakowane pliki na kartę (podmieniasz istniejące na niej stare pliki). |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
tak zrobiłem i problem pozostał nie mam wykresów
|
|||
|
||||
Stan
![]() |
A wersja programu w telefonie jest aktualna ?
Wejdź w Google Play, znajdź program i sprawdź czy pokaże się że jest aktualizacja. |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Stan napisał » 2014-01-02 10:52 Ale ja z kompa u siebie też nie widzę jego wykresów z takim samym komentarzem. Może nie ta paczka www ? Tak jak pisałeś powinno załatwić sprawęA wersja programu w telefonie jest aktualna ? Wejdź w Google Play, znajdź program i sprawdź czy pokaże się że jest aktualizacja. |
|||
|
||||
Stan
![]() |
Twierdzi że przed chwilą to zrobił.
Tomku, ściągnij samą paczkę jeszcze raz i wgraj. Przed tym zrób sobie kopię plików z kart i sformatuj ją. Może karta Ci padła, jak masz inną to podmień. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Sformatowałem kartę i wykresy są dzięki wielkie, ale rzeczywiście z tą kartą coś nie tak bo nie dało się skopiować historii.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
ven
![]() |
Możliwe że padała karta SD. Należało by najpierw ją sformatować.
|
|||
|
||||
bialy100
![]() |
Mam pytanie, kiedy planowana jest obsługa wersji 3.1.8 przez aktualny mobilny esterownik? Piec działa stabilnie i trochę szkoda byłoby robić downgrade, a w aktualnej wersji otrzymuję informację Błąd komunikacji. Błąd prasowania. Być może gdzie indziej leży problem. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
bialy100
![]() |
Aktualna wersja programu na google play dotyczy wersji max 3.1.7. Aktualizacja nie obsługuje wersji 3.1.8.
Przynajmniej tak jest w sklepie play Ale dziękuję za chęć udzielenia pomocy. |
|||
|
||||
ven
![]() |
Masz problem ze swoim sterownikiem ? Sprawdzałem na innym w wersji 3.1.8 i aplikacja działa.
|
|||
|
||||
mark3k
![]() |
bialy100 napisał » 2014-03-28 11:48 Aktualna wersja programu na google play dotyczy wersji max 3.1.7. Aktualizacja nie obsługuje wersji 3.1.8. Przynajmniej tak jest w sklepie play Ale dziękuję za chęć udzielenia pomocy. Działa na 100% na tablecie i fonie. Tablet podpięty pod sterownik lokalnie przez WiFi non stop. Nie ma żadnego problemu. Ps: jest jakiś problem na serwerach ES ?, bo od ok 3 godzin brak łączności ze sterem, choć na stronie serwera jest widoczny jako online (sterownik oczywiście), a podglądu brak. |
|||
|
||||
bialy100
![]() |
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie wersji mobile pomogło. Dziękuję za sugestie.
|
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
przestało mi otwierać załączone zdjęcia lub emotikony, dawniej jak nacisnalem na ikonę to otwierał,teraz już nie - tak ma być czy mój telefon coś szwankuje.
odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nie pomaga |
|||
|
||||
koraznet
![]() |
Nie mogę się zalogować na mobilnej aplikacji. Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Błąd sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i ..."
dodane 2014-06-24 17:05Może ktoś pomóc? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona13 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||