Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona14 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
|
koraznet napisał » 2014-06-24 17:05 Nie mogę się zalogować na mobilnej aplikacji. Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Błąd sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i ..." dodane 2014-06-24 17:05Może ktoś pomóc? Czy jest dalsza część tego komunikatu? |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
Czy w wersji mobilnej jest zmiana bo po instalacji na nowej słuchawce nie mam witget`u? Czy jest jakiś sposób na odtworzenie?
|
|||
|
||||
uzi18
|
Program zamyka sie przy probie zmiany trybu pracy pompy cyrkulacyjnej z cyrkulacyjnej na mieszajaca.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
|
?
|
|||
|
||||
JacekJI
|
Witam, a ja dziś zakupiłem nowy tel, i odrazu zainstalowałem e sterownik mobile, lecz nie wiem jak sie zalogować.
tak jak pisał kolega powyżej Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Brak sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i skonfiguruj połączenie" |
|||
|
||||
tesel
|
Na 0.1.3.8 też działa.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
ogólnie to otworzy sterownik jak wyszukam go z listy, ale nie zaloguje sie jako admin, haslo wpisuję poprawne, różne opcje wielkości liter, nic nie pomaga.
|
|||
|
||||
tesel
|
dodane 2014-11-04 20:55 |
|||
|
||||
tesel
|
Bardzo śmieszne.Poczekaj,aż będziesz w moim wieku.
|
|||
|
||||
JacekJI
|
nie mam innego, dopiero się pierwszego dorobiłęm;P Nazwę? ja wybieram opcje logowanie przez stronę e sterownik .pl, i tam jest do wpisania tylko login i hasło, chyba że coś inaczej?
|
|||
|
||||
JacekJI
|
jak wpisze login i hasło to już mi nie pokazuje żadnych sterów- pisze niepoprawny login i hasło- a niby jak się tu zalogowałem i pisze , zaraz spróbuje odinstalować
dodane 2014-11-04 21:58nie pomogło, nadal jak wpiszę hasło i login to już nic nie pokazuje. |
|||
|
||||
JacekJI
|
energotop napisał » 2014-11-04 22:07 dodane 2014-11-04 22:07A spróbuj może zmienić sobie hasło na platformie. Może to pomoże. pomogła zmiana hasła nawet na to samo na platformie. login i hasło przyjęło, ster wyszukało ale zmian nie mogę dokonywać nadal ponieważ pisze że nie mam uprawnień, czemu? |
|||
|
||||
JacekJI
|
Po ponownym wl applikacji uprawnienia juz sa
Dzieki wielkie kolego |
|||
|
||||
uzi18
|
PrzemekP: pompa CWU gdy jest w trybie CWU+mieszajaca, podczas mieszania nie zmiena koloru na zielony/zolty ze pracuje
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona14 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||