Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona14 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
koraznet napisał » 2014-06-24 17:05 Nie mogę się zalogować na mobilnej aplikacji. Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Błąd sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i ..." dodane 2014-06-24 17:05Może ktoś pomóc? Czy jest dalsza część tego komunikatu? |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Czy w wersji mobilnej jest zmiana bo po instalacji na nowej słuchawce nie mam witget`u? Czy jest jakiś sposób na odtworzenie?
|
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Program zamyka sie przy probie zmiany trybu pracy pompy cyrkulacyjnej z cyrkulacyjnej na mieszajaca.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
?
|
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
Witam, a ja dziś zakupiłem nowy tel, i odrazu zainstalowałem e sterownik mobile, lecz nie wiem jak sie zalogować.
tak jak pisał kolega powyżej Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Brak sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i skonfiguruj połączenie" |
|||
|
||||
tesel
![]() |
Na 0.1.3.8 też działa.
|
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
ogólnie to otworzy sterownik jak wyszukam go z listy, ale nie zaloguje sie jako admin, haslo wpisuję poprawne, różne opcje wielkości liter, nic nie pomaga.
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
dodane 2014-11-04 20:55 |
|||
|
||||
tesel
![]() |
Bardzo śmieszne.Poczekaj,aż będziesz w moim wieku.
|
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
nie mam innego, dopiero się pierwszego dorobiłęm;P Nazwę? ja wybieram opcje logowanie przez stronę e sterownik .pl, i tam jest do wpisania tylko login i hasło, chyba że coś inaczej?
|
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
jak wpisze login i hasło to już mi nie pokazuje żadnych sterów- pisze niepoprawny login i hasło- a niby jak się tu zalogowałem i pisze
![]() dodane 2014-11-04 21:58nie pomogło, nadal jak wpiszę hasło i login to już nic nie pokazuje. |
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
energotop napisał » 2014-11-04 22:07 dodane 2014-11-04 22:07A spróbuj może zmienić sobie hasło na platformie. Może to pomoże. pomogła zmiana hasła nawet na to samo na platformie. ![]() ale zmian nie mogę dokonywać nadal ponieważ pisze że nie mam uprawnień, czemu? |
|||
|
||||
JacekJI
![]() |
Po ponownym wl applikacji uprawnienia juz sa
Dzieki wielkie kolego |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
PrzemekP: pompa CWU gdy jest w trybie CWU+mieszajaca, podczas mieszania nie zmiena koloru na zielony/zolty ze pracuje
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona14 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||