Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona13 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Raku
|
Witam
A czy jest taka mozliwosc zeby w aplikacji esterownik była pokazana praca pompy CWU gdy pracuje jako pompa mieszajaca bo w chwili obecnej nie jest to sygnalizowane |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam
Dzisiaj rano zaskoczyła mnie brak wykresów mam taki komunikat jak kliknę na wykresy: Wersja pliku archiwum nie jest obsługiwana. Zaktualizuj stronę w sterowniku Co z tym robic? |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
TomaszMazur napisał » 2014-01-02 08:06 Zrób to co ci napisało.Witam Dzisiaj rano zaskoczyła mnie brak wykresów mam taki komunikat jak kliknę na wykresy: Wersja pliku archiwum nie jest obsługiwana. Zaktualizuj stronę w sterowniku Co z tym robic? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
da się to zrobić przez internet?
|
|||
|
||||
Stan
|
TomaszMazur napisał » 2014-01-02 08:55 da się to zrobić przez internet? Możesz zrobić to na dwa sposoby, aktualizatorem z kompa (wtedy przez lokalną sieć) albo wgrać pliki ręcznie na kartę SD. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
w jaki sposób wgrac pliki recznie na karte sd bardzo proszę o pomoc
|
|||
|
||||
Stan
|
Pobierasz paczkę www właściwą dla swojej wersji softu w sterowniku i rozpakowujesz ją w kompie.
Ze sterownika wyjmujesz kartę SD i na kompie wgrywasz rozpakowane pliki na kartę (podmieniasz istniejące na niej stare pliki). |
|||
|
||||
konto usunięte
|
tak zrobiłem i problem pozostał nie mam wykresów
|
|||
|
||||
Stan
|
A wersja programu w telefonie jest aktualna ?
Wejdź w Google Play, znajdź program i sprawdź czy pokaże się że jest aktualizacja. |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
Stan napisał » 2014-01-02 10:52 Ale ja z kompa u siebie też nie widzę jego wykresów z takim samym komentarzem. Może nie ta paczka www ? Tak jak pisałeś powinno załatwić sprawęA wersja programu w telefonie jest aktualna ? Wejdź w Google Play, znajdź program i sprawdź czy pokaże się że jest aktualizacja. |
|||
|
||||
Stan
|
Twierdzi że przed chwilą to zrobił.
Tomku, ściągnij samą paczkę jeszcze raz i wgraj. Przed tym zrób sobie kopię plików z kart i sformatuj ją. Może karta Ci padła, jak masz inną to podmień. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Sformatowałem kartę i wykresy są dzięki wielkie, ale rzeczywiście z tą kartą coś nie tak bo nie dało się skopiować historii.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
ven
|
Możliwe że padała karta SD. Należało by najpierw ją sformatować.
|
|||
|
||||
bialy100
|
Mam pytanie, kiedy planowana jest obsługa wersji 3.1.8 przez aktualny mobilny esterownik? Piec działa stabilnie i trochę szkoda byłoby robić downgrade, a w aktualnej wersji otrzymuję informację Błąd komunikacji. Błąd prasowania. Być może gdzie indziej leży problem. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
bialy100
|
Aktualna wersja programu na google play dotyczy wersji max 3.1.7. Aktualizacja nie obsługuje wersji 3.1.8.
Przynajmniej tak jest w sklepie play Ale dziękuję za chęć udzielenia pomocy. |
|||
|
||||
ven
|
Masz problem ze swoim sterownikiem ? Sprawdzałem na innym w wersji 3.1.8 i aplikacja działa.
|
|||
|
||||
mark3k
|
bialy100 napisał » 2014-03-28 11:48 Aktualna wersja programu na google play dotyczy wersji max 3.1.7. Aktualizacja nie obsługuje wersji 3.1.8. Przynajmniej tak jest w sklepie play Ale dziękuję za chęć udzielenia pomocy. Działa na 100% na tablecie i fonie. Tablet podpięty pod sterownik lokalnie przez WiFi non stop. Nie ma żadnego problemu. Ps: jest jakiś problem na serwerach ES ?, bo od ok 3 godzin brak łączności ze sterem, choć na stronie serwera jest widoczny jako online (sterownik oczywiście), a podglądu brak. |
|||
|
||||
bialy100
|
Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie wersji mobile pomogło. Dziękuję za sugestie.
|
|||
|
||||
bodziasty
|
przestało mi otwierać załączone zdjęcia lub emotikony, dawniej jak nacisnalem na ikonę to otwierał,teraz już nie - tak ma być czy mój telefon coś szwankuje.
odinstalowanie i ponowne zainstalowanie nie pomaga |
|||
|
||||
koraznet
|
Nie mogę się zalogować na mobilnej aplikacji. Wpisuję w pozycji "Połączenie przez platformę esterownik" wpisuję identyczny login i hasło jak na stronie esterownik.pl i wywala "Błąd sterownika! Wejdź do menu konfiguracja i ..."
dodane 2014-06-24 17:05Może ktoś pomóc? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona13 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||