Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Nowe Firmware eCoal 3.5 1.1.35.42 jakie zmiany wprowadza?? Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
faco napisał » 2023-02-06 09:19 I jest nadal w tym samym miejscu. Powiem więcej - w Twoim sterowniku również. ![]() |
|||
|
||||
faco
![]() |
||||
|
||||
Jan727usz
![]() |
||||
|
||||
faco
![]() |
I od razu tak mogło być, a nie jedni aktualizują a drudzy nie, a samej aktualizacji gdzieś szukać po krzakach 🤔🙄
A to może się wypowiedzą sami twórcy co przybyło sam jestem ciekaw 🤔 |
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
Ja bym poczekał z updatem do wiosny. Jak coś pójdzie nie tak podczas aktualizacji, to zostaniemy bez ogrzewania.
![]() |
|||
|
||||
Walter
![]() |
Ktoś mi wyjaśni, dlaczego po aktualizacji i restarcie sterownika nie działa mi zawór 4drogowy? W ręcznym mogę nim sterować, w automacie nie.
Edytowane: Zrestartowałem dwa razy i widać zaczął wachlować, czyli chyba działa. |
|||
|
||||
gwarek
![]() |
Po resecie sterownika 4D czeka na odliczenie czasu zamknięcia i podskoczenia min.temp. kotła. Ja mam tak samo .... czekam i myślę sobie dlaczego 4D nie żyje ..... no ale ożywa jak parametry są spełnione. |
|||
|
||||
berni641
![]() |
Miałem podobną rozkminę po update
![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||