Forum  Nowa usługa  Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj
First pagePrevious page3 / 6Next pageLast page
2021-10-26 09:26
  Pieetro85 Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Witam , myśle ze nie będę w tym osamotniony ( poprosimy zespół programistów  o wersje na IOS )  
2021-10-26 09:51
  PrzemekP Posts: 1285 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Pieetro85 napisał » 2021-10-26 09:26
Witam , myśle ze nie będę w tym osamotniony ( poprosimy zespół programistów  o wersje na IOS )  

Wersja na iOS będzie 
Łatwiej jest zarządzać zmianami w aplikacji Android - można co chwila wrzucać nowe wersje, którą od razu mogą instalować użytkownicy. 
W iOS trzeba korzystać z testFlight a tam każda zmiana musi swoje odczekać, zanim będzie dostępna dla użytkownika.
W momencie jak wszystko będzie stabilne pojawi się apka na iOS - ujednolicona pod względem funkcjonalności do tej z Androida
2021-10-26 13:57
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
Będziemy czekać cierpliwie na IOS> Zmiany i poprawki mogą czekać. Najważniejsza jest stabilność i real online.
2021-10-26 15:45
  zupa2000 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Błędne wartości osi Y (pionowej) w statystykach dla średniego kosztu i średniego zużycia, dla średniej mocy kotła jest ok. W starej aplikacji było tak samo. Dla przykładu na stronie www wartości na osi pionowej średniego kosztu wynoszą u mnie od 0 do 40, a w aplikacji od 0,0 do 1,0. Analogicznie jest dla średniego zużycia: na stronie www jest od 0 do 40 a w aplikacji jest od 0,0 do 1,2.
2021-10-26 19:58
  ramzes28 Posts: 51 Ostrzeżenie: 0
Bardzo proszę jak można dodać do nowej apki takiej zakładki jak Plan na której było widać cały schemat instalacji było to bardzo przydatne to szybkiego podglądu 
2021-10-27 09:20
  ven Posts: 653 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Plan już wrócił, poprawiliśmy też wykresy w pokojach (chodzi o temperaturę zadaną).
Link do aplikacji ten sam.
2021-10-27 09:39
  ramzes28 Posts: 51 Ostrzeżenie: 0
Super dzięki bardzo już działa 
2021-10-27 10:09
  CzeslawH Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
Czy na Pello 3.5 też jest uruchomiona zakładka PLAN?

U mnie po odinstalowaniu i ponownym pobraniu aplikacji i zalogowaniu -  zakładka PLAN się pojawiła , ale po wejściu w nią jest pusto.
2021-10-27 10:19
  PrzemekP Posts: 1285 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
CzeslawH napisał » 2021-10-27 10:09
Czy na Pello 3.5 też jest uruchomiona zakładka PLAN?

U mnie po odinstalowaniu i ponownym pobraniu aplikacji i zalogowaniu -  zakładka PLAN się pojawiła , ale po wejściu w nią jest pusto.

Aby w aplikacji pokazał się plan musi zostać wygenerowany na stronie WWW - czyli musisz przejść do sterownika przez platformę eSterownik
2021-10-27 12:51
  CzeslawH Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
Wchodziłem do sterownika  przez stronę WWW, ale nadal e aplikacji nie wyświetla się plan.
2021-10-27 13:12
  PrzemekP Posts: 1285 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
CzeslawH napisał » 2021-10-27 12:51
Wchodziłem do sterownika  przez stronę WWW, ale nadal e aplikacji nie wyświetla się plan.

Już powinno być OK
2021-10-27 13:17
  CzeslawH Posts: 53 Ostrzeżenie: 0
Potwierdzam. Jest OK. Dzięki
2021-10-27 14:18
  jdabrowski85 Posts: 38 Ostrzeżenie: 0
W aplikacji mobilnej w statystykach w osi czasu (poziomej) jak się wybierze zakres jednego dnia dobrze by było gdyby wyświetlało godziny, a nie dzień.
2021-10-27 18:33
  jolmarkal Posts: 2 Ostrzeżenie: 0

Witam
W ustawieniach - obwody-zawór 4D
dodać możliwość określenia minimalnego kąta otwarcia zaworu 4D
2021-10-27 18:47
  marco755 Posts: 125 Ostrzeżenie: 0
Aplikacja - wykresy , czarne tło , czarne wskazania temperatury nic nie widać .
2021-10-27 19:28
  Tomek678 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Brak  statystyk 
2021-10-28 09:42
  ven Posts: 653 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
jdabrowski85 napisał » 2021-10-27 14:18
W aplikacji mobilnej w statystykach w osi czasu (poziomej) jak się wybierze zakres jednego dnia dobrze by było gdyby wyświetlało godziny, a nie dzień.
Poprawione - aplikacja pod tym samym linkiem.
2021-10-29 15:26
  seneka72 Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
W aplikacji nie wiem jak u innych ale u mnie temperatura spalin zatrzymuje się na 100  na wyświetlaczu kołowym i dalej  nie rośnie na tekstowym normalnie pokazuje 
2021-10-29 15:34
  JaWaRoCo Posts: 8 Ostrzeżenie: 0
Ulepszenie:
w podglądzie statystyk na stronie WWW można wejść w zakładkę zdarzenia. Takowej brakuje w aplikacji.
Funkcje: Edit/Delete
2021-10-29 17:40
  Gorzyczki13 Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Czy histogram da rade podpatrzeć w aplikacji, czy tylko ze strony www?
First pagePrevious page3 / 6Next pageLast page
Users on-line: abcoma, adamrybnik, boojak, Dbodniak, donpchot, eugpac, kucza, lan123, lukaszborczykowski, marekzu, PaVo64, Robertosina2, Zeb223F