Forum Nowa usługa Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Zdenek
|
seneka72 napisał » 2021-10-29 15:26 W aplikacji nie wiem jak u innych ale u mnie temperatura spalin zatrzymuje się na 100 na wyświetlaczu kołowym i dalej nie rośnie na tekstowym normalnie pokazuje U mnie jest to samo! |
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
popi25
|
Nie działa czujnik Bt4 zawiesza się nie reguluje temperatury wskazuje złą temperaturę mimo kalibracji nie zachowuje ustawień histerezy tego mi brakuje najbardziej:
|
|||
|
||||
popi25
|
Proszę o informację po aktualizacji czujnik bezprzewodowy Bt4 zwariował w aplikacji inna temperatura na piecu w CO2 też inna brak możliwości kalibracji temperatury w starej aplikacji było.Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
|
|||
|
||||
krzysztofbaran
|
Cześć u mnie wszystko już działa poprawnie.
|
|||
|
||||
krzysztofbaran
|
Witam na nowej aplikacji zauważyłem że nie wyświetla się wartość czujnika temperatury zewnętrznej bezprzewodowego, gdy wejdę w kategorię pokoje widzę temperaturę zewnętrzna a na piecu i na kafelkach aplikacji nie pokazuje się żadna wartość, dodam że czujnik jest sparowany poprawnie.
Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę |
|||
|
||||
tplink
|
Witam
Moja uwaga dotyczy kasowania alarmu poprzez aplikacje mobilną . Jak łączę się przez domowe wifi to mogę usunąć alarm a jak łączę się przez dane komórkowe będąc poza domem to nie mogę usunąć alarmu |
|||
|
||||
stefan1k
|
jolmarkal napisał » 2021-10-27 18:33 Witam W ustawieniach - obwody-zawór 4D dodać możliwość określenia minimalnego kąta otwarcia zaworu 4D Popieram aby takie ustawienie się pojawiło. U mnie zawór 4d zaczyna puszczać ciepło jak ma otwarcie około 50%. Nie musiałby wracać do zera przy zamykaniu, co by przyspieszyło działanie. |
|||
|
||||
simko1
|
W starej aplikacji mając ustawienia LATO wchodząc na tryb ręczny mogłem otworzyć 4d jak chciałem i po ponownym włączeniu trybu automatyczny 4d był zamykany . Teraz tak się nie dzieje. Zostaje w pozycji na jaką go otwarłem . Czy to błąd czy tak ma być?
|
|||
|
||||
Rozwozow
|
Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji jest widoczny tylko przez WiFi i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa.
Gdzie szukać problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem. |
|||
|
||||
dengee
|
Witam,
Mam dwie propozycje co do nowej appki. Pierwsza: wyskakiwanie powiadomień z poziomu androida o zerwanej zawleczce by specjalnie nie wchodzić w appke i sprawdzać czy wszystko jest ok. Tak wiem że jest pakiet sms oraz email ale uważam że appka pewnie by o wiele szybciej zareagowała. Druga: widget z aplikacji z możliwością ustawienia dowolnych kilku parametrów |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Rozwozow napisał » 2021-11-03 19:16 Witam, po aktualizacji sterownik w aplikacji jest widoczny tylko przez WiFi i można sterować a przez sieć inna niżeli domowa już nie działa konto skasowałem i utworzyłem ponownie wszystko wg. instrukcji i bez zmian nie działa. Gdzie szukać problemu w konfiguracji routera/sterownika (root) też wszystko aktywne i powiązane z kontem. Zainstalowałeś aplikację z tego wątku ? |
|||
|
||||
Rozwozow
|
Problem w tym ze przez pzeglądarke na tel. nie mogę sie zalogować ze niby złe hasło a na laptopie bez problemu
dodane 2021-11-03 21:13ok spróbóję pobrać udało sie zalogować musiałem wyczyścić historię przeglądarki dodane 2021-11-03 21:16a jednak śmiga dzięki za pomoc |
|||
|
||||
GrzegorzTobiasz
|
Witam.w Moim ogniwie eko plus M w zdarzeniacha pojawił się komunikat listwa grzejna: stan wyjść 65535 i temperatura kotła podskoczyła do 80 stopni
|
|||
|
||||
mirko14
|
Witam. Mam nowe oprogramowanie, ale nie mam teraz na telefonie aplikacji. Mam system iOS. Co mam zrobić?
|
|||
|
||||
leON22
|
Zajrzyj do tematu podpiętego Aplikacje Mobilne pewnie tam znajdziesz odpowiedź
|
|||
|
||||
seneka72
|
Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62
|
|||
|
||||
aikon36
|
Witam Mam pytanie o szczegół - w nowej apce pomiary temperatur pokazywane są w dziesiątkach . Lecz w jednym przypadku tzn w temperaturze kotła mam podawaną w setkach . Czy to błąd czy świadome działanie ? Nie mam z tym oczywiście problemu Tylko pytam |
|||
|
||||
ven
|
seneka72 napisał » 2021-11-06 12:32 Rzeczywiście był taki dziwny błąd. W najnowszej aktualizacji jest już ok.Dalej na wskaźniku kołowym temperatury spalin pokazuje tylko 100 i więcej nie ruszy jak jest poniżej 100 działa normalnie i na wskaźniku kołowym temperatury pieca czasami temperaturę pokazuje 50 na chwilę i wraca na normalną taką jaką jest na piecu np. 62 |
|||
|
||||
pilot73
|
W aplikacji mobilnej brak zakładki do modyfikacji ustawień dla obwodu sterowanego przez MR3, nie ma również możliwości przypisania wskazań obiegu sterowanego przez MR3 do kafelka w aplikacji.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||