Forum Nowa usługa Zgłoszenia dotyczące błędów - uwagi do APLIKACJI Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Pieetro85
|
Witam , myśle ze nie będę w tym osamotniony ( poprosimy zespół programistów o wersje na IOS )
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Pieetro85 napisał » 2021-10-26 09:26 Witam , myśle ze nie będę w tym osamotniony ( poprosimy zespół programistów o wersje na IOS ) Wersja na iOS będzie Łatwiej jest zarządzać zmianami w aplikacji Android - można co chwila wrzucać nowe wersje, którą od razu mogą instalować użytkownicy. W iOS trzeba korzystać z testFlight a tam każda zmiana musi swoje odczekać, zanim będzie dostępna dla użytkownika. W momencie jak wszystko będzie stabilne pojawi się apka na iOS - ujednolicona pod względem funkcjonalności do tej z Androida |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Będziemy czekać cierpliwie na IOS> Zmiany i poprawki mogą czekać. Najważniejsza jest stabilność i real online.
|
|||
|
||||
zupa2000
|
Błędne wartości osi Y (pionowej) w statystykach dla średniego kosztu i średniego zużycia, dla średniej mocy kotła jest ok. W starej aplikacji było tak samo. Dla przykładu na stronie www wartości na osi pionowej średniego kosztu wynoszą u mnie od 0 do 40, a w aplikacji od 0,0 do 1,0. Analogicznie jest dla średniego zużycia: na stronie www jest od 0 do 40 a w aplikacji jest od 0,0 do 1,2.
|
|||
|
||||
ramzes28
|
Bardzo proszę jak można dodać do nowej apki takiej zakładki jak Plan na której było widać cały schemat instalacji było to bardzo przydatne to szybkiego podglądu
|
|||
|
||||
ven
|
Plan już wrócił, poprawiliśmy też wykresy w pokojach (chodzi o temperaturę zadaną).
Link do aplikacji ten sam. |
|||
|
||||
ramzes28
|
Super dzięki bardzo już działa
|
|||
|
||||
CzeslawH
|
Czy na Pello 3.5 też jest uruchomiona zakładka PLAN?
U mnie po odinstalowaniu i ponownym pobraniu aplikacji i zalogowaniu - zakładka PLAN się pojawiła , ale po wejściu w nią jest pusto. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
CzeslawH napisał » 2021-10-27 10:09 Czy na Pello 3.5 też jest uruchomiona zakładka PLAN? U mnie po odinstalowaniu i ponownym pobraniu aplikacji i zalogowaniu - zakładka PLAN się pojawiła , ale po wejściu w nią jest pusto. Aby w aplikacji pokazał się plan musi zostać wygenerowany na stronie WWW - czyli musisz przejść do sterownika przez platformę eSterownik |
|||
|
||||
CzeslawH
|
Wchodziłem do sterownika przez stronę WWW, ale nadal e aplikacji nie wyświetla się plan.
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
CzeslawH napisał » 2021-10-27 12:51 Wchodziłem do sterownika przez stronę WWW, ale nadal e aplikacji nie wyświetla się plan. Już powinno być OK |
|||
|
||||
CzeslawH
|
Potwierdzam. Jest OK. Dzięki
|
|||
|
||||
jdabrowski85
|
W aplikacji mobilnej w statystykach w osi czasu (poziomej) jak się wybierze zakres jednego dnia dobrze by było gdyby wyświetlało godziny, a nie dzień.
|
|||
|
||||
jolmarkal
|
Witam W ustawieniach - obwody-zawór 4D dodać możliwość określenia minimalnego kąta otwarcia zaworu 4D |
|||
|
||||
marco755
|
Aplikacja - wykresy , czarne tło , czarne wskazania temperatury nic nie widać .
|
|||
|
||||
Tomek678
|
Brak statystyk
|
|||
|
||||
ven
|
jdabrowski85 napisał » 2021-10-27 14:18 Poprawione - aplikacja pod tym samym linkiem.
W aplikacji mobilnej w statystykach w osi czasu (poziomej) jak się wybierze zakres jednego dnia dobrze by było gdyby wyświetlało godziny, a nie dzień. |
|||
|
||||
seneka72
|
W aplikacji nie wiem jak u innych ale u mnie temperatura spalin zatrzymuje się na 100 na wyświetlaczu kołowym i dalej nie rośnie na tekstowym normalnie pokazuje
|
|||
|
||||
JaWaRoCo
|
Ulepszenie:
w podglądzie statystyk na stronie WWW można wejść w zakładkę zdarzenia. Takowej brakuje w aplikacji. Funkcje: Edit/Delete |
|||
|
||||
Gorzyczki13
|
Czy histogram da rade podpatrzeć w aplikacji, czy tylko ze strony www?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||