Forum eSterownik.pl pożar ovh Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 6Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
1000MB
|
A u mnie od 10 dni średnie zużycie NaN kg/d. Jak mawia Cleo - no raczej.
|
|||
|
||||
krzych_boch-og20
|
||||
|
||||
leON22
|
Nic nie ruszałem , samo wróciło tak samo jak znikło , cierpliwości
|
|||
|
||||
krzych_boch-og20
|
leON22 napisał » 2021-03-20 13:24 Nic nie ruszałem , samo wróciło tak samo jak znikło , cierpliwości U mnie są wykresy i statystyki do tyłu, ale urywa się wszystko na 12.03.2021 godź 1,02. I od tej pory biała plansza. Z okresu awarii aż do dziś nie mam podglądu na statystyki i wykresy. |
|||
|
||||
olo7
|
A u mnie też urwało 12-tego marca, nic nie tykałem i dziś wszystko wróciło do normy.
|
|||
|
||||
radosqr
|
Jak wygląda sytuacja obecnie bo u mnie nadal brak dostępu zdalnego :(
|
|||
|
||||
CzeslawH
|
U mnie nadal brak wykresów i statystyk. Dostęp zdalny jest OK.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
U mnie wróciło prawie do normy oprócz tego że dostaje Maile o otwartym zasobniku chociaż nikt go nie otwierał a przed chwilą dostałem o braku węgla chociaż jest ponad połowa zasobnika. Teraz dopiero zwróciłem uwagę że te maile to są z 17 marca i zaczynam dostawać następne.
|
|||
|
||||
marceli
|
Dostęp przez appkę do sterownika jest ale powiadomienia nie dochodzą. Właśnie skończył mi się węgiel, wygaszenie w grzaniu i żadne powiadomienie nie przyszło :/
|
|||
|
||||
Falubaziak
|
W dalszym ciągu brak statystyk od 12.03.2021r. Mało aplikacja ecoal w smartfonie teoretycznie działa tylko do podglądu, bowiem wszystkie zmiany wprowadzane nie działają.
|
|||
|
||||
puter
|
U mnie dalej brak statystyk i wykresów, ale jest światełko w tunelu. Właśnie dostałem meila z informacją że 13.03.2021 wystąpił alarm otwartego zasobnika 🤣🤣🤣😂
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Od rana sterownik "doczytywał" zaległe wykresy i statystyki. Doczytał wszystko i jak już się cieszyłem to wszystko pierdolnęło! Od 16.00 brak wykresów i statysyk!
Zgodnie z niebieskim nagłówkiem: "Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy." Jak takie są normy, to "gratuluję" usługi! |
|||
|
||||
1000MB
|
Od 11 .03 marca do 23.03 nic, Coś robić np. restart sterownika, czy nic i czekać ES?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
1000MB napisał » 2021-03-23 00:38 Od 11 .03 marca do 23.03 nic, Coś robić np. restart sterownika, czy nic i czekać ES? A czego brakuje ? Z tego co widzę to wykresy i statystyki są poprawne |
|||
|
||||
1000MB
|
"No raczej". Po kilkunastu dniach od godz. 7.26 >ożyło (uff)<. O godz. 1 dzisiaj, kiedy pisałem pytanie wykresów i statystyk u mnie nie było "no raczej" . Miłego dnia |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 6Następna stronaOstatnia strona | ||||