Forum eCoal.pl v3.5 Duże spieki i zła temperatura Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 25Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Musiałbyś gadać z karoka65, to szef. Sam dojazd Ci się nie opłaca, to ponad 400km, a nikt nie pogoni warsztatu na busie za free taki kawał. |
|||
|
||||
szulczyk
|
A ile orientacyjnie może kosztować tą przeróbka? Naprawdę wszystko trzeba wywalić?
Może ten gosc by to przerobil ale dzwoń ikem do niego on nie wie co więc nie wiem co dalej |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Zapłaciłeś, to wymagaj. On naprawdę się na tym zna, czyś go zgarnął z pod budki z piwem ?
|
|||
|
||||
szulczyk
|
||||
|
||||
budgie1
|
Zastanawia mnie temp spalin przy tak dużym wietrze...?
|
|||
|
||||
leON22
|
Zatrzymał się , na tym trybie pellet temp.spalin leci w dół a dmuchawa w górę
dodane 2019-12-29 11:31Ok , daje spowrotem na ręczny |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Pusto w palniku ? Ale jazda.... leON, ręcznie pokręć ze 40-50s. Pewnie ciąg wypalił wsio gdy kocioł stał.
dodane 2019-12-29 11:35Nie przełączaj trybu. Kurde, każdy w swoją stronę będzie kręcił... Przecież po rozruchu już nie szedł, bo palnik pusty. Bo zawleczki chyba nie urwało. |
|||
|
||||
leON22
|
Ok podciagnalem kopiec na ręcznym , zmieniam na pellet
|
|||
|
||||
karoka65
|
On się teraz wentyluje a nie grzeje
|
|||
|
||||
budgie1
|
Ale popiół ma fajny
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ciekawe co to ma za opał ? Może wydarł z palnika spieka i go kuje, bo się chłop stracił.
|
|||
|
||||
leON22
|
Kamil jak tam opał w palniku wyżej jak nie to jeszcze podciagnij na ręcznym , ja muszę spadać moim mlodym komunistą na mszę , to albo daj uprawnienia @ Inter... mnie z godzinkę nie będzie
|
|||
|
||||
budgie1
|
Młodzi komuniści to nasza przyszłość
|
|||
|
||||
szulczyk
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Jeszcze go ciut podciągnij, równo z krawędzią, i niech się to rusza, bo nudne pomału. Aż taki ciąg masz w kominie ?
|
|||
|
||||
budgie1
|
Opał zacny. Podciągnij mu jeszcze na ręcznym, aż będzie mała górka.
|
|||
|
||||
szulczyk
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Lepiej. Daj zadaną 65, i pokaż za niedługo palnik. Jeśli się zatrzyma, to zaglądaj czy go wypala. Jak będzie trzeba to otworzysz wyczystkę.
|
|||
|
||||
budgie1
|
Komin systemowy. Może być spory cug.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
szulczyk, teraz jak sterujesz zaworem, to czekaj długo na efekty, musi tę całą wodę w podłodze poobracać. I na sekcji sobie pilnuj, jak wczoraj szlo 26-27, to dziś może iść ze 2st wyżej.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 25Następna stronaOstatnia strona | ||||