Forum eCoal.pl v3.5 Urzadzenie nie podłaczone Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
LiMat
|
Cytat ven: "Przeczytaj regulamin, który zaakceptowałeś"
Odpowiedź: oprócz regulaminu jest jeszcze szacunek dla klienta, dla mnie osobiście ważniejszy od zapisów drobnym drukiem. My za tę usługę zapłaciliśmy już w cenie kotła, tak jak napisano wyżej. Nie zmuszaj mnie do prześledzenia tego regulaminy bo na pewno coś znajdęczko |
|||
|
||||
ven
|
skierka21 napisał » 2018-03-30 11:29 Z komputerami był tylko przykład bo to samo dotyczy sieci która pracuje w ringu i przez 8 lat pracy w tej firmie i z liczbą instalacji około 150 tylko raz padło wszystko, Mimo to rozumie że zepsuć się ma prawo/może wszystko, Tylko dalej nie wiem dlaczego nie chcecie tego serwera zrobić na samym sterowniku lub wypuścić programu (win,linux,os itp) który będzie się łączył bezpośrednio ze sterownikiem (TCP, UDP) jedynie co mi przychodzi do głowy to to że planujecie w przyszłości pobierać opłaty. :( Teraz żeby być sprawiedliwym powiem że i tak sterownik i Wasze działania oceniam na 9/10 . Nie planujemy wprowadzać opłat za platformę. dodane 2018-03-30 16:04 LiMat napisał » 2018-03-30 12:50 Odpowiedź: oprócz regulaminu jest jeszcze szacunek dla klienta, dla mnie osobiście ważniejszy od zapisów drobnym drukiem. My za tę usługę zapłaciliśmy już w cenie kotła, tak jak napisano wyżej. Nie zmuszaj mnie do prześledzenia tego regulaminy bo na pewno coś znajdęczko W którym momencie brakło tego szacunku ? |
|||
|
||||
Pink01
|
karoka65 napisał » 2018-03-30 11:14 Tak robiłem dawniej, dawałem to srespepe. Ale rodziło to problemy, bo ludzie po przełączeniu na ich sterowniki często mieli pretensje typu " panie, a teraz to się mi gorzej pali, popiół jest brzydszy, dlaczego nie idzie tak samo jak wcześniej?". A na miśku spoko - takich pretensji już nie miewam.Jak na mój gust kobra to tylko sobie "ulżyłeś" na sterowniku. Przecież zawsze mogłeś założyć super sterownik srespepe, on też ma jakiegoś neta z tego co słyszałem? On się nie nadaje do nowych instalacji? Po co męczyć się z jakąś "padliną"? |
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
Oprócz małych potknięć to jak narazie same plusy. Zamierzam wprowadzić ten sterownik do nowo budowanych domów (brak gazu ).
|
|||
|
||||
lukaszledwon
|
Czy awaria została usunięta? Nie mogę się zalogować.
|
|||
|
||||
Magmarjo
|
Ja nie widzę schematu pieca mam dalej "urządzenie nie podłączone " :(
dodane 2018-04-03 22:26Proszę o odpowiedź co z awarią? |
|||
|
||||
lukaszledwon
|
Ja też mam urządzenie nie podłączone. Nawet jak che przez sieć lokalna to też pieca nie widze
|
|||
|
||||
siema
|
u mnie ok.Nie chciało od razu zaskoczyć i chyba ze 4 razy się wylogowywałam i szłam resetować sterownik ale połaczyło
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
lukaszledwon napisał » 2018-04-03 23:01 Ja też mam urządzenie nie podłączone. Nawet jak che przez sieć lokalna to też pieca nie widze Twoje urządzenie było ostatnio podłączone 30 marca około godziny 13-14. Od tej pory jest offline a nasze usługi działają już prawidłowo. Magmarjo napisał » 2018-04-03 22:26 Ja nie widzę schematu pieca mam dalej "urządzenie nie podłączone " :( dodane 2018-04-03 22:26Proszę o odpowiedź co z awarią? Twój sterownik jest offline od 28 marca - i jest sterownikiem starszego typu. Ostatnia awaria nie miała wpływu na stare sterowniki, więc problemu musisz szukać gdzieś po swojej stronie. |
|||
|
||||
Magmarjo
|
Magmarjo napisał » 2018-04-03 22:26 Ja nie widzę schematu pieca mam dalej "urządzenie nie podłączone " :( dodane 2018-04-03 22:26Proszę o odpowiedź co z awarią? "Twój sterownik jest offline od 28 marca - i jest sterownikiem starszego typu. Ostatnia awaria nie miała wpływu na stare sterowniki, więc problemu musisz szukać gdzieś po swojej stronie. Jakaś podpowiedź? wszystko sprawdziłam |
|||
|
||||
leON22
|
Sprawdziłaś czy w kablu łączącym sterownik z routerem jest internet
|
|||
|
||||
tryt
|
znowu to samo.... urządzenie niepodłączone ...
|
|||
|
||||
pitaszek
|
||||
|
||||
slawtaz
|
Nie miały, temat już znany => Statystyki. Poprawie wyświetlać się powinno od 1 do 24. Kiedyś obserwowałem przesunięcie tylko o jedną godzinę, a teraz jest nawet o dwie godziny, jak piszesz. Może to ma związek ze zmianą czasu.
|
|||
|
||||
Magmarjo
|
Zrobiłam wszystko wg.rad połączenie jest a ja nie mam podglądu :/
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona4 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||