Forum eCoal.pl v3.5 Urzadzenie nie podłaczone Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Milenamagdalena
|
Prosze o podpowiedz odnosnie polaczenia . Urzadzenie rozłaczone. Do godziny 12:00 był połaczony. W jaki sposob to naprawic? Internet dziala. Z gory dziekuje za podpowiedz
|
|||
|
||||
siema
|
Mam podobnie-wchodzę od nowa w sterownik-wyloguj się wczesniej lub jak to nie pomoże to zresetuj sterownik.
W moim przypadku podejrzewam chwilowe zaniki internetu |
|||
|
||||
leON22
|
Może pomoże restart routera , nie wiemy jak masz podłączony internet do sterownika
|
|||
|
||||
siema
|
Znowu awaria
|
|||
|
||||
MONAT
|
no chyba znowu mam tylko lokalmie
dodane 2018-03-26 11:44lokalnie |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam,już nad tym pracujemy,prosimy o odrobinę cierpliwości.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
wajnercz
|
Ja też nie mogę połączyć się ze sterownikiem a wcześnie rano jeszcze wszystko było OK.
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
dzwoniłem. Chwilowe problemy mają.
|
|||
|
||||
DKo70
|
Pytanie do Panów z ES.
Wczoraj od ok. godz. 20.30 do 24.00 nie był rejestrowany wykres. Czy było to spowodowane awarią czy może sterownik zaczął szwankować? Zdrówka |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Awaria jest spowodowana problemami u dostawcy usług gdzie są umieszczone nasze serwery. Nie mamy wpływu na czas kiedy pełna funkcjonalność będzie przywrócona.
Przepraszamy za niedogodności. |
|||
|
||||
anaana
|
Trzeba zmienić dostawcę na mniej awaryjnego a esterownik.pl płatne.
Stara platforma działa wyśmienicie 😃👍 |
|||
|
||||
pab11o
|
Jak można się połączyć lokalnie że sterownikiem
|
|||
|
||||
seba
|
anaana napisał » 2018-03-26 14:37 Trzeba zmienić dostawcę na mniej awaryjnego a esterownik.pl płatne. Stara platforma działa wyśmienicie 😃👍 Cały czas zastanawiamy się nad takim rozwiązaniem. |
|||
|
||||
pab11o
|
I wtedy esterownik wprowadzi abonament za korzystanie z uskugi
|
|||
|
||||
simko1
|
No właśnie ,jak można przez sieć lokalną to jakie hasło i użytkownik? Takie jak na stronie www?
dodane 2018-03-26 15:40 pab11o napisał » 2018-03-26 15:39 jeśli będzie działać i nie będzie to kwota z kosmosu to czemu nie? W końcu jest to niesamowite udogodnienie które może zaoferować niewielu producentów sterowników.
I wtedy esterownik wprowadzi abonament za korzystanie z uskugi |
|||
|
||||
lotek
|
Płatne - jak rozsądna cena to może był bym za.
Układ taki jak teraz (darmowy ale mniej stabilnie) dla mnie jest OK. Traktuję to jako wartość dodana (na plus) naszych sterowników. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Ja bym był za redundantnym łączem.
|
|||
|
||||
skierka21
|
Jak kupowałem piec/sterownik dostęp do mojego pieca był darmowy i chciałbym aby taki pozostał,
serwer powinien być lokalnie na sterowniku tak jak w poprzedniej wersji to wtedy nie było by problemów (miejsca na karcie jest dość). Za późno się dowiedziałem że ten serwer nie jest lokalny - nie lubię być uzależniony od kogoś. Może by tak udostępnić protokół/biblioteki to każdy sam by zdecydował ? |
|||
|
||||
pab11o
|
Ale podobno można korzystać przez lokala ale chyba tylko przez teoretycznie
|
|||
|
||||
seba
|
Lokalnie możesz korzystać z aplikacji na telefonie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||