Forum eCoal.pl v3.5 Urzadzenie nie podłaczone Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
pab11o
|
Ale jak. W przeglądarce jak wpisze adres pieca to wola o halo i login ale nie pasuje to co mam w serwisie
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
seba napisał » 2018-03-26 17:15 Lokalnie możesz korzystać z aplikacji na telefonie. Tzn jak ? Jestem podłączony telefonem do tej samej sieci co sterownik . Telefon po wifi , sterownik kablem niestety aplikacja nie łączy sie ze sterem |
|||
|
||||
pab11o
|
Ale jak w przeglądarce wpiszesz adres pieca to wchodzi tylko wola hasło i login
|
|||
|
||||
matt_wiersz
|
Ameno25 napisał » 2018-03-26 17:19 seba napisał » 2018-03-26 17:15 Lokalnie możesz korzystać z aplikacji na telefonie. Tzn jak ? Jestem podłączony telefonem do tej samej sieci co sterownik . Telefon po wifi , sterownik kablem niestety aplikacja nie łączy sie ze sterem Wyloguj, odśwież listę urządzeń wybierz tryb offline h/p root/root |
|||
|
||||
konto usunięte
|
dzieki !
śmiga |
|||
|
||||
pab11o
|
U mnie nadal nie dziala jest biały pusty ekran
|
|||
|
||||
seba
|
Nie musisz się wylogowywać, wystarczy odświeżyć listę urządzeń - wtedy również wyszukuje sterowniki w sieci lokalnej.
dodane 2018-03-26 17:41 pab11o napisał » 2018-03-26 17:36 A czy Twój sterownik jest w tej samej sieci? Sprawdzałeś czy pingi dochodzą do sterownika?
U mnie nadal nie dziala jest biały pusty ekran |
|||
|
||||
konto usunięte
|
czy w trybie offline nie działaja wykresy i statystyki ?
|
|||
|
||||
pab11o
|
W przeglaprzeg wchodzi mi 192.168.100.20 ale tam są tylko opcje jakieś servisowe
dodane 2018-03-26 18:06I teraz działa ale chyba cała platforma ruszyla |
|||
|
||||
vldk
|
gra i buczy jak na razie , dopiero ruszyło a offline nie chodziło ni dudu
|
|||
|
||||
tryt
|
Działa, ale wykresy i statystyki kończą się na godzinie 12.00
|
|||
|
||||
ven
|
Awaria została usunięta, trochę potrwa zanim sterowniki zsynchronizują dane z serwerem.
Jak koledzy napisali wyżej awaria była niezależna od nas. Jeszcze raz wszystkich przepraszamy. |
|||
|
||||
JacekJI
|
Zaczyna się...?🤔 To o czym było mowione po powstaniu nowego serownika. Oby nie...
|
|||
|
||||
pab11o
|
ven napisał » 2018-03-26 18:19 Awaria została usunięta, trochę potrwa zanim sterowniki zsynchronizują dane z serwerem. Jak koledzy napisali wyżej awaria była niezależna od nas. Jeszcze raz wszystkich przepraszamy. Nie każdy siedzi 24h na dobę a sterowniku. Ja może miałem z 20min przerwy więc jest ok. Połowa ludzi pewnie nawet nie zauważyła przerwy. Najważniejsze że była informacja na stronie o awarii. Inaczej każdy zaczyna grzebać w kablach wyłączać i włączać sterownik bo nie wie gdzie przyczyna tego że coś nie działa. |
|||
|
||||
siema
|
Po co od razu grzebać-sprawdzam czy działa dostęp u innych i juz wiadomo że awaria nie u mnie.
|
|||
|
||||
ekmiecik
|
Pomimo działania platformy i neta u mnie w domu mam cały czas "urządzenie nie podłączone". ....o co chodzi?
|
|||
|
||||
siema
|
Wyloguj się a jak to nie pomoże to zresetuj sterownik
|
|||
|
||||
jdabrowski85
|
anaana napisał » 2018-03-26 14:37 Trzeba zmienić dostawcę na mniej awaryjnego a esterownik.pl płatne. Stara platforma działa wyśmienicie 😃👍 anaana żaden dostawca nigdy nie zagwarantuje 100% dostępności. Jak się okaże, że będziemy płacić, a awaria znowu się powtórzy, to nic się nie zmieni oprócz tego, że będziemy płacić. Problemy z dostępnością na chwilę obecną nie są aż tak dokuczliwe, a Ty jak chcesz płacić, to zawsze możesz robić przelewy w formie jakiejś darowizny. |
|||
|
||||
skierka21
|
dokładnie
|
|||
|
||||
Walter
|
Ludzie w dupach wam się przewraca, korzystanie jest za darmo to się przypierdalacie, a co dopiero by było gdyby apka była płatna?" Bo przecież płacę to mi się należy " W konkurencji dostęp jest płatny, a sama aplikacja, sterownik i serwis do pięt nie dorasta ekipie esterownika! podziwiam tą ekipę za cierpliwość do niektórych użytkowników.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||