Forum eCoal.pl Opał na sezon 2018/2019 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
MarcinJ
![]() |
Zachecony opiniami kupilem bigbaga mialu z PGG. Tzn zamowilem. Zobaczymy co i jak. Ile czasu czekaliscie na dostawe?
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
2 dni - ale jak zamówiony do południa, to zdarza się, że jest nazajutrz.
Bywało też., że wieczorem zamówiony, rano po 7-mej przychodzi email z PGG o wysłaniu towaru, a za kilka godzin dzwoni kurier, że stoi pod domem ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
ja chciałem dzisiaj zamówić i .... produkt chwilowo niedostępny... ehh no nic czekamy
|
|||
|
||||
MarcinJ
![]() |
gmaj22 napisał » 2018-02-24 10:37 2 dni - ale jak zamówiony do południa, to zdarza się, że jest nazajutrz. Bywało też., że wieczorem zamówiony, rano po 7-mej przychodzi email z PGG o wysłaniu towaru, a za kilka godzin dzwoni kurier, że stoi pod domem ![]() Zamowione 21go o 22. Wiec czwartek i piatek juz minal. Pewnie po niedzieli bedzie a na razie cisza. Zadnych maili. Tylko inf z 21go o przekazaniu do realizacji. |
|||
|
||||
siema
![]() |
Też czekam na dostawę-zamówiłam w piątek.Liczę tylko że przyjdzie dokładnie to samo bo pali się naprawdę zadowalająco.Po dotknięciu popiół rozsypuje się i u mnie przy takim molochu i obecnych mrozach daje radę zarówno na ręcznym jak i na grupowym.
|
|||
|
||||
MarcinJ
![]() |
Ja dzis dostalem mail z inf, ze przekazane do kuriera.
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Tak ostatnio chwalony, że dostepnosc "0" ton
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
dokładnie też chciałem kupić no i lipa. Dzwoniłem tam dzisiaj Pani powiedziała że mrozy przyszły to ludziska pogłupieli i nie nadążają.... kazała zaglądać....
|
|||
|
||||
simko1
![]() |
Teraz faktycznie nie ma ale jak sprawdzałem rano tak koło 7 to był dostępny.
|
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
kupować bo jeszcze jest 😁
|
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
Ostatnia tona została....
|
|||
|
||||
marpio
![]() |
Witam. Udało mi się kupić 4 tony dziś rano. Powiedzcie mi czy palicie samym Greenpalem, czy mieszacie z czymś? |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Przypominają mi się czasy komuny, jak sklepowa dostała cynk że ma dostać kawę w poniedziałek rano to w niedziele po południu tworzył się komitet kolejkowy pod sklepem i kolejka stała przez całą do poniedziałku żeby kupić paczkę 10dkg
![]() |
|||
|
||||
siema
![]() |
marpio napisał » 2018-02-27 08:42 Witam. Udało mi się kupić 4 tony dziś rano. Powiedzcie mi czy palicie samym Greenpalem, czy mieszacie z czymś? Bez mieszania -o ile przyjdzie taki sam bo po wpadce z kareną juz niczego nie jestem pewna póki na własne oczy nie zobaczę.Tu dostałam sam drobny groszek bez pyłu. |
|||
|
||||
marpio
![]() |
Dzwoniłem do PGG i do piątku ma przyjechać. Jak będę go miał to zrobię zdjęcie i napiszę co i jak. |
|||
|
||||
gmaj22
![]() |
karoka65 napisał » 2018-02-27 09:04 Przypominają mi się czasy komuny, jak sklepowa dostała cynk że ma dostać kawę w poniedziałek rano to w niedziele po południu tworzył się komitet kolejkowy pod sklepem i kolejka stała przez całą do poniedziałku żeby kupić paczkę 10dkg ![]() A przy okazji następnej dostawy okazywało się, że kawa zdrożała ![]() ![]() Tylko patrzeć, jak na PGG cena Greenpala wzrośnie do 650,- PLN |
|||
|
||||
MarcinJ
![]() |
||||
|
||||
konto usunięte
![]() |
również udało mi się dzisiaj zakupić rano o 7
![]() |