Forum eCoal.pl kupię / sprzedam Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
omdulina
|
Ameno25 Witam jaka jest cena zaworu n drogowego. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
A może ktoś jest zainteresowany całym kociołkiem ogniwo eko plus 16kW , stan bardzo dobry
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Podepnę sprzedam OEP 10kW kupiony 30.12.2015r. Nawet dorzucę ze 200kg opału. Jeśli zapłaci 5k zł dorzucę 1 tonę pelletu - do negocjacji w kwestii pelletu mam nadmiar w ilości około 800t poworkowanego na euro paletach ostreczowane, wraz z "kondonem" aby deszcz nie był mu straszny. Ale uwaga szybko schodzi. |
|||
|
||||
kubanos
|
Szukam OEP 10 lub 16 kW w okolicach Częstochowy. Kompletnego i sprawnego.
Musi pochodzić ok 1 do 2 lat. Można pisać na forum, priv, lub tel 735954111. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Mam OEP 10kW sprawny 60km od Częstochowy. Kupiony w 2015r dokładnie 30 grudnia. W 100% sprawny odłączony z powodu montażu pompy ciepła.
|
|||
|
||||
kubanos
|
Dobra. Kupiony w zasadzie pod nosem. Dzięki.
|
|||
|
||||
Cobra
|
Witam.Sprzedam ogniwo m14kw z roku2017
|
|||
|
||||
rynio
|
Witam, kupię ślimak do Ogniwo 25 kW
|
|||
|
||||
karoka65
|
Jeśli Twój kocioł to Ogniwo Eko Plus to mam kilka sztuk nowych albo zamów sobie w Ogniwie.
|
|||
|
||||
michal_sk
|
Dzień dobry, Mam do sprzedania kocioł Ogniwo Eko Plus 16kW rok produkcji 2013, w użytku od sezonu zimowego 2014 (tylko w okresach zimowych) Myślę, że spokojnie podziała jeszcze kilka sezonów lokalizacja : Jaktorów, woj. mazowieckie. Cena 1500 zł https://www.facebook.com/michal.skwarek.xyz/posts/pfbid0UWoKzBmBqxHvx6omr21SQb9KQ6QeMvxV3hjrTDHXcumDH5SH4nxhnquKfjg1r2QAl |
|||
|
||||
heniekwi
|
Ma ktoś do pieca Eco Plus+ 16 KW retortę okrągłą na której spala się węgiel -chodzi mi tylko o talerz ?
|
|||
|
||||
ANFR
|
Dzień dobry, sprzedam kompletny sterownik e-coal. Był zamontowany na piecu Eko Plus 16kW.
|
|||
|
||||
sleza
|
Ma ktos na zbyciu sterownik e-coal?
|
|||
|
||||
arlen
|
Witam,
Sprzedam na części lub w całości Ogniwo Eko plus 16 kw z 2015 f. Kocioł sprawny, Chodził do 28.09.2023. e-mail mjot@interia.pl |
|||
|
||||
Kamil2
|
Ktoś ma do sprzedania osłonę motoreduktora?
|
|||
|
||||
kveldulv
|
Kupię sterownik ecoal.
|
|||
|
||||
Cobra
|
Witam sprzedam kocioł ogniwo m14kw za nieduże pieniądze.
|
|||
|
||||
Wojtal
|
Sprzedam motoreduktor z przekładnią ślimakową Nord, dmuchawa A FAN DM32SF, Zawór 4-drożny WITA, ślimak. cena 350zł. |
|||
|
||||
kubanos
|
Cześć. Sprzedam OEP 16kW z ecoal v2.1.
Demontaż jutro tj. 26 luty. Tel 735954111 Kuba https://www.olx.pl/d/oferta/wszystkie-czesci-do-pieca-ogniwo-eko-plus-16kw-oep16-CID628-IDYUfvt.html Do negocjacji. dodane 2024-03-03 11:58Hej. Został mi do sprzedania ślimak i zbiornik z OEP 16. Stan: bardzo ładne. |
|||
|
||||
Kedar13
|
Cześć, Sprzedam palnik Batory 10 kW + dmuchawa WPA 07 + ramka do połączenia palnika z zasobnikiem do Ogniwo Eko Plus. Cena do uzgodnienia, odbiór osobisty Dolny Śląsk, okolice Lubina, ewentualnie mogę podjechać do 50 km. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona7 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||