Forum eCoal.pl kupię / sprzedam Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
kubanos napisał » 2022-06-02 07:20 Bity to nie był?? No dobra raz czy dwa mnie poniosło i dostał z plaskacza, jak spalił zbyt dużo ale nigdzie nie zgłaszał jakiś roszczeń. Obdukcji nie wykonał więc dowodów na maltretowanie brak. |
|||
|
||||
saimon21
|
nadszedł dzień że ogniwo z chęcią odłączyłem i będzie złomowanie
ale mam 2 letni balnik batory 10KW z ramkami pod ogniwo biecz 15+ ( jak ktoś chętny, innymi częściami do ogniwa to pisać sterownik ecoal kompletny ale coś z programowaniem jest chyba nie tak bo często przerywał pracę i było tylko LOAD.... |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Mój OE15 już wyjechał z kotłowni do garażu. Palnik chyba zaklepany, mam do opylenia ster swojego pomysłu, napęd BHF mało używany, i napęd NORD w niezłym stanie (jak na 11 lat ), i wiatrak WPA07. Oddam to za grosze, pisać na priv.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
Cobra
|
Witam mam do sprzedania ogniwo M14 przerobiło około 10t od nowości
|
|||
|
||||
simko1
|
Cena?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Sprzedam:
1. listwa bezprzewodowa do sterowania podłogówka 2. Osiem sztuk siłowników 3. Pięć bezprzewodowych czujników temp i wilgotności 4. Czujnik bezprzewodowy temp. Zewnętrznej 5. Radio do sterownika eCoal v3. 5 6. Siłownik do zaworu nDrogowego Afrisso 7. Zawór 4D 1 cal Afrisso dodane 2022-06-28 21:00 |
|||
|
||||
Uplo
|
Sprzedam komplet od Ogniwo Eko Plus 16: sterownik z czujnikami (oprócz dymu), silnik ze ślimakiem, dmuchawa. Pracowało 8 sezonów, w sumie bezawaryjnie – ani razu zawleczka nie strzeliła, a sterownik się nie zawiesił
|
|||
|
||||
bogdan7711
|
a ruszt awaryjny?
|
|||
|
||||
Uplo
|
bogdan7711 napisał » 2022-07-06 14:18 a ruszt awaryjny? Reszta już zutylizowana, mam tylko taki komplet jak wyżej |
|||
|
||||
saimon21
|
Batory 10 kw jak coś aktualne nr 513073365
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Napęd Nord, 100zł - chodził prawie 11 lat, i nadal chce chodzić Napęd BHF - prawie nieużywany, wypchał zaledwie 1T Retopala. 180zł |
|||
|
||||
Cobra
|
Witam cena za m 14 ogniwo 3000 zł do negocjacji przerobił niecałe 10t. 2017 rok
|
|||
|
||||
edgar184
|
Witajcie, kupię sterownik ecoal
|
|||
|
||||
DKo70
|
Okazja😃
Sprzedam 12 modułów PV 335 kWp. Całość 4,02 kWp. Oczywiście bez faktury. Odbiór osobisty Śląsk. Cena - kto da więcej🤗 |
|||
|
||||
konto usunięte
|
DKo70 napisał » 2022-09-01 21:10 Okazja😃 Sprzedam 12 modułów PV 335 kWp. Całość 4,02 kWp. Oczywiście bez faktury. Odbiór osobisty Śląsk. Cena - kto da więcej🤗 Na początek 3000zł, ale napisz coś więcej firma, stan, i kod pocztowy odbioru bo Śląsk mały nie jest Na początek śląskiego mam 50km a na jego koniec 240km |
|||
|
||||
DKo70
|
Nóweczki. RisenEnergy
Rejon Częstochowy Przykro mi ale propozycje 4500 już mam. dodane 2022-09-03 11:46Ktoś jeszcze coś? |
|||
|
||||
jorgo
|
Witam,gdyby ktoś był zainteresowany , to sprzedam w całości lub na części:- zasobnik od kotła eko plus 16kW- ślimak, szuflada na popiół oraz człon z czopem na ślimaka - zakupione i wymienione rok temu - mam fakturę zakupu.- zdemontowany sterownik ecoal ( pierwsza wersja) wraz z czujnikami,- dmuchawa wpa 07- reduktor z silnikiem i obudową palnika...Zdjęcia przedmiotów wyśle na priwa lub komórkę, bo nie kumam jak tu się wstawia fotki..
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
verb napisał » 2022-08-01 21:44 Napęd Nord, 100zł - chodził prawie 11 lat, i nadal chce chodzić Napęd BHF - prawie nieużywany, wypchał zaledwie 1T Retopala. 180zł BHF sprzedany w dobre ręce. Nord nadal dostępny za 140zł. Oczywiście z silnikiem Najlepiej odbiór osobisty, ale jak ktoś podejmie ryzyko, to mogę wysłać DPD Sprzedam też stycznik wielopolowy Legrand 3F. Mi nie pasuje, bo odpala z jednej fazy, i nie przerywa zera. Świetnie się nada do mocnych urządzeń 3F, ale zupełnie się nie nadaje do ochrony PC. Może z autoswitcherem, ale jakoś mam obawy. Tanio: 4dychy plus wysyłka. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ameno25 napisał » 2022-06-28 21:00
Sprzedam: 1. listwa bezprzewodowa do sterowania podłogówka 2. Osiem sztuk siłowników 3. Pięć bezprzewodowych czujników temp i wilgotności 4. Czujnik bezprzewodowy temp. Zewnętrznej 5. Radio do sterownika eCoal v3. 5 6. Siłownik do zaworu nDrogowego Afrisso 7. Zawór 4D 1 cal Afrisso Ponawiam ofertę bo wszystk leż w szufladzie dodane 2022-06-28 21:00 |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona6 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||