Forum eCoal.pl kupię / sprzedam Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Aby mieć ręce w kieszeni trzeba wydać 25000 zł lub więcej złotówek.
A jak patrzę na cenę chleba 6,5 zł za zwykły pszenny około 1kg. To aż mnie to wQrw... ja piekę sam pszenno żytni na maślance kosztuje wraz prądem 6 zł. Jak mnie żona poprosi to robię taki sam z suszonymi pomidorami i rodzynkami (słonecznik, czarnuszka i grubo mielona sól jest w standardzie ). Ten sam chleb w Zakopcu kosztuje 48 zł/kg.(bez dodatków) Powiem więcej własne piwko... dowolny koncern w mojej ocenie robi "siki" własne smakuje zupełnie inaczej, smakuje PIWEM dobrym, smacznym, i tym zapachem. Dziś zakapslowałem kolejne 43l piwa. Wędzenie... przestałem kupować wędliny w sklepie to shit... moje własne prywatne jest po kroć razy lepsze. Oczywiście że nie mówię że moje wędzenie jest idealne ale wolę moje wędzenie niż "zanurzanie w ekstrakcie dymnym" aby wędlina wyglądała jak wędzona. I doszliśmy do wódy... w przyszłym roku 0,5l ma kosztować 50 zł, Szlugi 25 zł.. DOBRZE może elektorat zobaczy podwyżki. A na święta tak z zaskoczenia będę miał wędzonego Kapria, na wielkanoc wędzone jojca... marynowane w sosie sojowym z przyprawami i pikantną papryką - jak to musi z WŁASNYM żurem smakować |
|||
|
||||
marena
|
[quote author="marcinbb" miał wędzonego Kapria, na wielkanoc wędzone jojca... marynowane w sosie sojowym z przyprawami i pikantną papryką - jak to musi z WŁASNYM żurem smakować
Święte słowa dałbym ci lajka ale nie mamy takiej możliwości |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Będzie sprzedaż tych super wyrobów, bo temat na to wskazuje hehe Jakby co to jestem chętny, szczególnie na wyroby powyżej 40%
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Sprzedaży jako takej nie prowadzę. Robię tylko dla rodziny i Nas.
Nie wiem jak można by ogarnąć transport... się nie da! Dziś na święta zamówiłem 10kg żeberek. 20 kg schabu, 10 polędwiczek, 5kg. karkówki i 11 kg szynki. Wędzenie około 22.12 Mąk mam pod dostatkiem około 100 kg. więc chlebek zawsze jest, ciasto również. dodane 2021-12-15 00:07 Jak robię i co robię: https://ibb.co/vkrVR8V Oczywiście robię co nieco ale "tylko z destylacji kupionych wódek w sklepie - rachunki udostępmie" Zamówienie będzie większe ogarnę. @LeOn potwierdzi że lipy nie ma. |
|||
|
||||
adkwapniewski
|
marcinbb napisał » 2021-12-15 00:07 Sprzedaży jako takej nie prowadzę. Robię tylko dla rodziny i Nas. Nie wiem jak można by ogarnąć transport... się nie da! CUT Zamawiam czasami stekusie i surowe burgery - kurier (UPS) na drugi dzień przywozi w pudełku styropianowym. Nie jest to tanie bo ~40PLN za wysłkę ale mięsko mięsku nie równe Większe "zamówienia" opłacało by się wysyłać (w sensie po parę kilo) Młodej też wysyłamy na studia "Słoiki" kurierem , czasami paczkomat. Wędzone czy sezonowane wytrzyma |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ma ktoś może z was do sprzedania ślimaka do podajnika? Bo mój pękł prawie w połowie. Ktoś coś?
|
|||
|
||||
karoka65
|
Tylko nie pisz że śmiecia szukasz? Nowe mam.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Za tydzień będę miał na zbyciu sterownik, zasobnik oraz motoreduktor wraz z silnikiem do eko plus 16. Odbiór najlepiej osobisty. Informacja pod mailem : danielj11@op.pl
|
|||
|
||||
emerce
|
Cześć wszystkim.
I do mnie rurka gazowa zawitała. Mam w związku z tym do sprzedania OEP 10 z 2014. Od początku użytkowania z dorobionym osuszaniem opału. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na prive. |
|||
|
||||
valdiH
|
Witam. Sprzedam sterownik eCoal wersja 0318 ,oraz osprzęt do pieca Ekouniwersal 11KW (palnik, dmuchawa,motoreduktor itp.)Wszystko używane 6 sezonów . |
|||
|
||||
kubanos
|
valdiH - jestem zainteresowany samym sterem. //priv//
|
|||
|
||||
adzik
|
Arti89 napisał » 2021-09-15 13:29 Witam. Sprzedam używanych kilka zabawek w bardzo dobrym stanie, zdjęcia wstawię jutro Lista poniżej: -Moduł Radiowy v3.5 RM1 -Moduł Rozszerzeń MR3 -Listwa bezprzewodowa ogrzewanie podłogowe HB2 -Głowica termostatyczna TH2 -Siłownik elektrotermiczny NC 230V - 10sztuk -Czujnik temp. zewnętrzny bezprzewodowy -Czujnik temp. i wilgotności wewnętrzny bezprzewodowy - 5 sztuk Kontakt: 782375091 Witam. Głowica TH2 jeszcze dostępna? Jaki koszt? |
|||
|
||||
kubanos
|
Kupie ecoala - może być nawet w starej wersji 3.1.6 - 3.1.8
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Sprzedam :
Kocioł ogniwo Eko+ z 2015 roku ze sterownikiem Ecoal v -3.5 , oraz dodatkowo listwa do sterowania ogrzewaniem podłogowym , 5 czujników bezprzewodowych temp. i wilgotności , moduł radiowy , czujnik temp . zewnętrzny , 8 siłowników . Kocioł obecnie off-line , przemielił około 21t opału , kocioł w stanie dobrym , brak korozji i jakichkolwiek problemów Od samego początku dorobione osuszanie , ślimak jak i motoreduktor 3 krotnie rozbierany w celu konserwacji ,( brak oznak zużycia ) , temperatura powrotu utrzymywana zawsze powyżej 45* , zasilania powyżej 60* |
|||
|
||||
leON22
|
Sory za off-top , czyżby kolejna pompa na forum Piotr , witam pochwal się
|
|||
|
||||
DKo70
|
Też będę miał do sprzedania ale chyba na złom bo z 2012 (montaż 2013) chociaż korozji żadnej. Powrót od 50 do 60*, pracujący na okrągło
|
|||
|
||||
bogdan7711
|
szukam rusztu awaryjnego z deflektorem do eko plus 16 wiadomość proszę na priv
|
|||
|
||||
vldk
|
bogdan7711 napisał » 2022-05-30 15:07 sklep ogniwo części zamienne ekoplus
szukam rusztu awaryjnego z deflektorem do eko plus 16 wiadomość proszę na priv |
|||
|
||||
konto usunięte
|
A ja chciałbym sprzedać Ogniwo Eko plus 10kW. Zakupiony 28.12.2015r , spalał ekogroszek pomieszany z pelletem przepychał ze 2t opału rocznie. W mojej opinii posłuży jeszcze lata, palony tylko zimą w okresach przejściowych solary grzały chałupę i cwu. Pali na "strzała", przebieg około 7 lat, lakier OK, ruda niewielkie ognisko - podkład i farba ogarnie temat na kolejne lata. |
|||
|
||||
kubanos
|
marcinbb napisał » 2022-06-02 01:57 Pali na "strzała", przebieg około 7 lat, lakier OK, ... Bity to nie był?? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 8Następna stronaOstatnia strona | ||||