Forum eSterownik.pl Algorytm retortowy-Proporcjonalny - na podstawie pomyslu Janusza - python Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 38Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
uzi18
|
Panowie czekam na testy plik nazywa sie retortowy-P.py i wymaga najnowszej wersji pliku sterownik.py
dodane 2015-10-17 20:21Aktualne parametry pracujace na moim sprzecie: zadana_co = 65 korekcja_podawania= 1.0 korekcja_postoju = -6.0 korekcja_dmuchania= 0.5 start_podawanie= 6 start_postoj =100 start_dmuchawa = 38 czas_cyklu = 60 |
|||
|
||||
mark3k
|
To zupełnie nowe podejście do sterowania i nowy algorytm.
Poczytaj i dopiero wtedy oceń zasadność zakładania nowego tematu. |
|||
|
||||
uzi18
|
MariuszK: niestety ale to nie jest w temacie ani TRK ani mojego sterownika wiec zalozylem nowy temat
ten algorytm jest na podstawie opracowanej przez janusza |
|||
|
||||
Stan
|
Tak że parcie na szkło to chyba ktoś inny ma , cokolwiek powiedzieć , nie ważne czy ma to sens, aby tylko zaistnieć.
|
|||
|
||||
mark3k
|
Święte słowa .
|
|||
|
||||
bobas
|
Pewnie to przez konkurs...
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Konkurs ? Zgarniam pierwszą nagrodę, wiem co nią jest
|
|||
|
||||
bobas
|
Nie chodzi o ogólną liczbę, ale o ostatnią aktywność. Już kiedyś taki konkurs się odbył.
Na razie zauważyłem dwie osoby, które ewidentnie się ostatnio rozpisują. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
|
|||
|
||||
bobas
|
I nie mam na myśli "starych" wyjadaczy
|
|||
|
||||
uzi18
|
No dobra panowie, tyle o jakims konkursie, ktorego nikt nie potwierdzil, byla tylko wzmianka a to nic konkretnego.
Chcialbym sie w koncu dowiedziec jak widzicie prace udostepnionego algorytmu. PS. Gdyby tak ES zrobilo konkurs na algorytm to przynajmniej byloby ciekawiej PS2. Zaraz jade do pracy wiec marne szanse abym cos dopisal/poprawil. dodane 2015-10-18 18:10bobas: nie znamy kryteriow wiec mozna sobie myslec co sie chce |
|||
|
||||
Stan
|
Eee tam, zważywszy na Twoje tempo, za kilka dni będziesz przede mną A tak poważnie to wyrwałeś się jak filip z konopii, nie zapoznając dokładnie z tematem i zarzuciłeś komuś coś co jest raczej Twoją przywarą. |
|||
|
||||
DKo70
|
Po co kłócicie się o to kto ma parcie na szkło?
Każdy u każdego może sprawdzić kiedy pisał posty i na jaki temat. I czy pisał posty przed informacją o konkursie tj. 29.09.2015r, czy obudził się z letargu dopiero po tej informacji. Zdrówka |
|||
|
||||
uzi18
|
Wydaje mi sie, ze to jeszcze nie kłótnia, ale juz kilka postow nie na temat ...
|
|||
|
||||
janusz
|
No nie teraz to już politycy przesadzają
przed wyborami nawet na forach obiecanki konkursy nagrody Ciekawe jaka to partia ??? |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ale wesoło
Ja chcę wygrać tę wycieczkę, i będę pisał wszędzie, i byle co.. jak jednemu wolno, to kto mnie zabroni ? |
|||
|
||||
janusz
|
VERB tylko pamiętaj zgodnie z linią partyjną
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 38Następna stronaOstatnia strona | ||||