Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
sq9tbu
|
Drażni mnie przechodzenie na plan by dowiedzieć się aktualnych temperatur na piecach.
Wprowadzili kafelki by ułatwić odczyt bo duże litery i konfigurowanie pod użytkownika funkcji. Więc u mnie jak się odpala aplikacja są kafle z nieaktualnymi danymi. Muszę przechodzić na plan by odczytać prawidłowe temperatury. Chyba nie o to chodziło. dodane 2016-10-09 19:56Chodzi o temperaturę kotła. |
|||
|
||||
ven
|
Sprawdzę jutro dokładnie co się dzieje z tymi odczytami.
|
|||
|
||||
seba
|
Tak, jest wolniej niż w starych sterownikach. Będzie to przyspieszone, jak zoptymalizujemy komunikację i parsowanie danych na serwerze.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
I co z tymi odczytami?
Mam zawsze 40 stopni. Taki constans. |
|||
|
||||
nimczyk
|
Witam.
Po ostatniej aktualizacji apki bruli mobile wypadła temperatura za zaworem 4D (jak poprzednio). Doszło % jego ustawienie - fajnie, ale proszę o reaktualizację. Super gdyby wróciła temperatura za zaworem 4D wraz z temp zadaną (tak jak w przypadku CWU). Pozdrawiam |
|||
|
||||
ven
|
jeszcze dzisiaj zrobimy aktualizację, która przywróci temperaturę za zaworem.
|
|||
|
||||
nimczyk
|
Super. A będzie w kafelku razem z zadaną na czerwono? Byłaby bajka.
Pozdrawiam. |
|||
|
||||
pab11o
|
U mnie też temp za zaworem znikła mało się nie popłakałam.
dodane 2016-11-02 19:39Na czerwono w jednym kafelku dodajcie proc otwartego zaworu dodane 2016-11-03 11:09Kiedy będzie ta poprawiona aplikacja? |
|||
|
||||
dczok
|
Witam,
Nie wiem, czy już było, ale bardzo by mnie cieszyła możliwość wrzucenia temperatury wewnętrznej na wykres i na kafelkę we aplikacji. Pzdr. |
|||
|
||||
seba
|
||||
|
||||
dczok
|
To naprawdę działa
Podziękował ślicznie |
|||
|
||||
gregors
|
Nie mogę się zalogować na aplikacje.
Wyskakuje jakiś błąd. |
|||
|
||||
gregors
|
I nic się nie da z tym zrobić?
Jak żyć bez aplikacji? |
|||
|
||||
seba
|
Jaki dokładnie błąd się pojawia? Może jakiś zrzut ekranu z błędem?
dodane 2016-11-20 17:50gregors może problemem jest to, że Twój sterownik jest offlinie? |
|||
|
||||
gregors
|
sterownik jest online.
failed to connect to mybero. com/51.255.132.20(port443)... |
|||
|
||||
ven
|
Zaktualizuj aplikację ze sklepu Play.
|
|||
|
||||
ven
|
Najnowsza wersja nie łączy się z domeną mybero.com dlatego jeśli ten błąd występuje należy zaktualizować aplikację.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||