Forum  Aplikacje mobilne  Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj
First pagePrevious page18 / 21Next pageLast page
2016-10-09 19:56
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
Drażni mnie przechodzenie na plan by dowiedzieć się aktualnych temperatur na piecach.

Wprowadzili kafelki by ułatwić odczyt bo duże litery i konfigurowanie pod użytkownika funkcji.

Więc u mnie jak się odpala aplikacja są kafle z nieaktualnymi danymi.

Muszę przechodzić na plan by odczytać prawidłowe temperatury.

Chyba nie o to chodziło.
dodane 2016-10-09 19:56Chodzi o temperaturę kotła.
2016-10-09 19:57
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Sprawdzę jutro dokładnie co się dzieje z tymi odczytami. 
2016-10-09 19:58
  seba Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Tak, jest wolniej niż w starych sterownikach. Będzie to przyspieszone, jak zoptymalizujemy komunikację i parsowanie danych na serwerze.
2016-10-13 14:11
  sq9tbu Posts: 1115 Ostrzeżenie: 0
I co z tymi odczytami?

Mam zawsze 40 stopni.

Taki constans.

2016-11-02 14:51
  nimczyk Posts: 32 Ostrzeżenie: 0
Witam.
Po ostatniej aktualizacji apki bruli mobile wypadła temperatura za zaworem 4D (jak poprzednio). Doszło % jego ustawienie - fajnie, ale proszę o reaktualizację. Super gdyby wróciła temperatura za zaworem 4D wraz z temp zadaną (tak jak w przypadku CWU).
Pozdrawiam
2016-11-02 17:31
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
jeszcze dzisiaj zrobimy aktualizację, która przywróci temperaturę za zaworem.
2016-11-02 19:31
  nimczyk Posts: 32 Ostrzeżenie: 0
Super. A będzie w kafelku razem z zadaną na czerwono? Byłaby bajka.
Pozdrawiam.
2016-11-03 22:02
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
U mnie też temp za zaworem znikła mało się nie popłakałam.
dodane 2016-11-02 19:39Na czerwono w jednym kafelku dodajcie proc otwartego zaworu
dodane 2016-11-03 11:09Kiedy będzie ta poprawiona aplikacja?

2016-11-15 23:20
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
Witam,
Nie wiem, czy już było, ale bardzo by mnie cieszyła możliwość wrzucenia temperatury wewnętrznej na wykres i na kafelkę we aplikacji.
Pzdr.
2016-11-15 23:33
  seba Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Wystarczy włączyć dla obwody CO1 lub CO2 regulator pokojowy i wtedy pojawi się temperatura wewnętrzna na planie oraz zacznie być rejestrowana temperatura na wykresach. A na kafelku wystarczy sobie ustawić w aplikacji aby wyświetlała się temperatura wewnętrzna:



2016-11-16 11:08
  dczok Posts: 40 Ostrzeżenie: 0
To naprawdę działa 
Podziękował ślicznie 
2016-11-20 14:43
  gregors Posts: 315 Ostrzeżenie: 0
Nie mogę się zalogować na aplikacje. 
Wyskakuje jakiś błąd. 
2016-11-20 17:23
  gregors Posts: 315 Ostrzeżenie: 0
I nic się nie da z tym zrobić?
Jak żyć bez aplikacji?
2016-11-20 17:50
  seba Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Jaki dokładnie błąd się pojawia? Może jakiś zrzut ekranu z błędem? 
dodane 2016-11-20 17:50gregors może problemem jest to, że Twój sterownik jest offlinie?
2016-11-20 19:01
  gregors Posts: 315 Ostrzeżenie: 0
sterownik jest online.
failed to connect to mybero.
com/51.255.132.20(port443)...
2016-11-20 19:40
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Zaktualizuj aplikację ze sklepu Play.
2016-11-20 19:44
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Najnowsza wersja nie łączy się z domeną mybero.com dlatego jeśli ten błąd występuje należy zaktualizować aplikację.
First pagePrevious page18 / 21Next pageLast page
Users on-line:

Recently added

Przemysław - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more