Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona17 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
DKo70
|
Z kotłem jestem połączony tylko nie mogę nim sterować. Brak uprawnień a login i hasło wpisałem takie jak na platformie.
|
|||
|
||||
DKo70
|
Pytam w tym bo był na wierzchu.
esterownik mobile. Obsługuje wersje do 0.3.1.7. ja mam 0.3.1.4. |
|||
|
||||
DKo70
|
w instrukcji napisane tylko do .7
sklep play antek 5.1.1 |
|||
|
||||
DKo70
|
połaczenie mam.
nie mam uprawnien do zmian dodane 2016-10-09 12:00o te uprawnienia chdzi |
|||
|
||||
DKo70
|
wybrałem.
a teraz jak wchodzę w listę to komunikat "zły login i/lub hasło |
|||
|
||||
DKo70
|
czy to ma być to samo hasło i login co przy logowaniu na platformie?
bo takie wpisałem. |
|||
|
||||
DKo70
|
no to tak mam i dupa.
może źle wchodzę na ster abo co. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
U mnie jest błąd następujący.
Na planie temperatura kotła jest 50 jak przechodzę do menu głównego to na kafelce temperatury kotła mam też 50 a za kilka sekund pojawia się 40 dodane 2016-10-05 21:50Temperatura spalin różni się o 0.3 dodane 2016-10-09 18:27Poza tym telefon ustawiony w pionie główne menu , przejście na plan wszystko jest ok. Obracamy telefon w poziom i jest biała plama. Wracamy do pionu i też jest biała plama. |
|||
|
||||
seba
|
sq9tbu napisał » 2016-10-09 18:27 U mnie jest błąd następujący. Na planie temperatura kotła jest 50 jak przechodzę do menu głównego to na kafelce temperatury kotła mam też 50 a za kilka sekund pojawia się 40 Jak temperatura? Zadana czy mierzona na kotle? sq9tbu napisał » 2016-10-09 18:27 Temperatura spalin różni się o 0.3 Przecież nie obserwujesz jednocześnie temp. spalin na kafelkach i na planie. Ta temperatura się zmienia, więc nie będzie taka sama po kilku sekundach gdy zmieniasz ekran. |
|||
|
||||
seba
|
Co masz na myśli mizerne?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona17 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||