Forum  Aplikacje mobilne  Nie można się zalogować Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
2015-09-09 07:45
  saper Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Witam serdecznie nie mogę zalogować się w aplikacji ciągle pokazuje że wpisuje błędne dane ale przez strona loguje się bez najmniejszego problemu
2015-09-09 12:05
  PrzemekP Posts: 902 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
saper napisał » 2015-09-09 07:45
Witam serdecznie nie mogę zalogować się w aplikacji ciągle pokazuje że wpisuje błędne dane ale przez strona loguje się bez najmniejszego problemu

Przy wpisywaniu loginu i hasła do aplikacji w systemie Android - sprawdź czy nie dodaje Ci spacji na końcu któregoś z tych dwóch.
Jeżeli to nie to, zmień na platformie hasło - nawet na to samo i wtedy spróbuj logowania w aplikacji.
2015-09-09 21:29
  saper Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
zmieniłem hasło na dłuższe bo miałem 7 znakowe i pomogło
2015-10-13 19:46
  AdamJas Posts: 18 Ostrzeżenie: 0
A co powinno się wpisać w aplikacji, w miejscu "Adres Sterownika" ? IP?
2015-10-13 19:59
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
Laczysz sie za pomoca platformy esterownik. Ta opcje wybierasz i wpisujesz login haslo
2015-10-15 09:55
  AdamJas Posts: 18 Ostrzeżenie: 0
A to jak zrobię tak jak radzisz - to nie widzę własnego pieca na liście :(
2016-01-01 20:39
  Vincent85 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Mam ten sam problem. Na komputerze wszystko działa ok. Tymczasem poprzez aplikację po wpisaniu danych z platformy esterownik - brak mojego urządzenia na liście sterowników. Na inne urządzenia mogę wchodzić bez problemu i podglądać ich pracę. Mój sterownik jest widoczny na liście na platformie esterownik. Zmiana hasła nie pomogła.

dodane 2016-01-01 20:39Ewentualnie powodem takiego działania jest wersja mojega androida 4.2.2 - działa podobno od wersji 4.4.
2016-01-01 22:00
  Ameno25 Posts: 2373 Ostrzeżenie: 0
AdamJas napisał » 2015-10-15 09:55
A to jak zrobię tak jak radzisz - to nie widzę własnego pieca na liście :(



Macie  sterowniki  v3.5  aplikacja do tej wersji   to eCoal nie eSterownik 
Aplikacja mobilna do wersji v3.5
2016-02-19 09:34
  MarcinM Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
mam pytanie :
kupiłem bruli wer 3.5 zainstalowałem wszystko ok, jednakże gdy ściągałem ze sklepu  google na androida esterownik to nie mogę siebie odnaleźć.
Czy dla tej najnowszej wersji nie ma jeszcze dostępu przez telefon?
Pomocy
2016-02-19 10:36
  PrzemekP Posts: 902 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Zainstalowała Ci się aplikacja bruli ? Dostępna pod tym adresem GooglePlay


Jeżeli tak to zaraz po uruchomieniu jest monit o login i hasło gdzie wpisujesz swoje dane logowania do platformy eSterownik.pl
Po poprawnym zalogowaniu zobaczysz swoją listę urządzeń.


Napisz który punkt z tej listy nie działa
2016-02-19 11:38
  MarcinM Posts: 9 Ostrzeżenie: 0
Teraz zainstalowałem apkę, dziękuję wszystko zadziałało.
Wcześniej informacje podawane były nie precyzyjnie..
2018-03-17 21:30
  DawidiPaulina Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
witam mam problem podlaczylem piec do sieci i nie moge polaczyc sie z nim przez tel ani w zaden inny sposob. zainstalowalem program ecoal i widzi on moj sterownik jednak jakie haslo mam wpisac bo jakie bym nie wpisal to nie pasuje :( prosze o pomoc
dodane 2018-03-17 21:30szczerze to nie wiem wogole od czego zaczac. wg instrukcji powinienem zalogowac sie na stronie ecoal i w nowej karcie wpisac adres IP sterownika i juz na tym etapie zaczynaja sie schody poniewaz nie moge pojsc dalej azeby wpisac haslo.zbyt dlugo trwa polaczenie i wyskakuje mi komunikat zeby sprawdzic lacze lub wlaczycdiagnostyke sieci :(
2018-03-18 13:15
  gmaj22 Posts: 1739 Ostrzeżenie: 0
Najpierw czytamy Tutaj , potem pytamy.
2018-03-18 21:03
  DawidiPaulina Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
czytalem i nic nie pomaga :( zadna z tych informacji mi nie pomaga a przejzalem juz kilka for internetowych odnosnie sterownikow i niestety na zadnym nie znalazlem rozwiazania dlatego zwrocilem sie o pomoc tutaj
2018-03-18 21:27
  seba Posts: 1353 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
1. Napisz jaki masz tym sterownika, w której wersji: 2.1, 2.4 czy 3.5 TUTAJ masz zdjęcia paneli operatorskich - będzie łatwiej zlokalizować.
2. Czy sterownik został już podłączony do sieci Ethernet, w której jest dostępny Internet? Można to sprawdzić podłączając do tego kabla np. laptopa, jeśli połączy się z Internetem to jest OK.
3. Czy diody w złączu Ethernet w sterowniku świecą/migają (żółta/zielona)?
To na razie tyle, potem dalsze instrukcje...

2018-03-19 18:49
  DawidiPaulina Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
sterownik jest w wersji ecoal 3.5. diody na routerze sprawdzalem i swieci tylko zielona ciagla nie mruga.choc wczoraj mialem wrazenie ze na piecu widzialem zielona i zolta. sparwdzalem DHCP czy jakos tak to sie pisze i jest automatycznie.w ustawieniach routera widze ze piec jest polaczony. z tej instrukcji ktora wczesniej czytalem a pozniej kolega  gmaj22 pisal nie moge przeskoczyc pewnych zeczy np na wyswietlaczu sterownika nie pojawia sie napis online

dodane 2018-03-18 22:12mam aplikacje ale nie z esterownik tylko ecoal i po zalogowaniu sie i probie polaczenia wyskakuje mi komunikat o login i haslo i zadne nie pasuje.     
wracaja do instrukcji jest tam etap o wpisaniu w innej karcie adres IP gdy to robie wyskakuja mi blad polaczenia i zadna dignostyka systemu nie pomaga. 
dodane 2018-03-19 18:49Nikt nie pomorze ?? 
2018-03-19 19:51
  pawel3 Posts: 272 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
DawidiPaulina
Dlatego kolega Seba napisał punkt 2 aby sprawdzić czy do sterownika "dochodzi internet" Zapewne Nie ale to trzeba sprawdzić podłączając zamiast sterownik laptop. Proszę to sprawdzić i do nas zadzwonić 605 780 882 od 7 do 20

2018-03-21 21:36
  DawidiPaulina Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
dzien dobry. panie pawel3 problem zostal juz rozwiazany.dziekuje bardzo za naprowadzenie co moglo byc przyczyna.wszystko diala. jeszcze raz wielkie dzieki
2018-03-21 22:20
  seba Posts: 1353 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Napisz co było przyczyną problemów z podłączeniem...
2018-10-02 10:24
  Kriworieka Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Witam może ktoś pomoże mam zainstalowaną apkę na smartfonie i łączy się ze sterownikiem problem w tym że chcąc zalogować się zze zwykłego komputera pokazuje błędne hasło i chcąc przywrócić hasło wpisuję adres email i znów problem bo użytkownik nie istnieje a konto na esterowniku posiadam bo piecyk widzę. Sterownik ecoal 3.5 co może być przyczyną dodam że hasło to samo co w aplikacji 
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
Users on-line: Piecbruli, tyrpo

Recently added

Krzysiek J - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more