Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
nicknowy
![]() |
No i faktycznie jak ręcznie wymusiłem aktualizację w swoim telefonie to mogę już się dostać do sterownika
![]() |
|||
|
||||
darase
![]() |
U mnie to samo, system nie widział aktualizacji
![]() Hip hip hura, hip hip hura, hip hip hura hura hura ![]() ![]() Pidziękował ![]() |
|||
|
||||
Stan
![]() |
U mnie to samo, po aktualizacji chodzi.
|
|||
|
||||
kubanos
![]() |
działa
![]() |
|||
|
||||
caprese
![]() |
gra muzyka
|
|||
|
||||
elezibi
![]() |
w sieci lokalnej (192.168.x.x) po aktualizacji mi nie działa
Błąd komunikacji błąd prasowania do wczoraj było ok |
|||
|
||||
Misza
![]() |
Warto by było wysyłać meila wszystkim użytkownikom, że coś nie działa i trzeba zaktualizować. Każdy podaje jakiegoś meila, zaoszczędziło by nerwów jak kto jest mobilny i po za domem.
To taka moja propozycja. |
|||
|
||||
kar_kalim
![]() |
Witam,
u mnie to samo, co u elezibi - po LANIE błąd parsowania. Przed aktualizacją, jeszcze parędziesiąt minut temu działało. Po sieci śmiaga. Teraz mam tak, że na jednym telefonie działa tylko po LANIE, bo nie pozwoliłem na aktualizację, a na drugim - zaktualizowanym - tylko po sieci. Co zrobić, żeby działało i tak, i tak? |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Aktualizacja zrobiła się u mnie automatycznie i działa i tu i tu. Po lanie tylko musiałem jeszcze raz wpisać login i hasło.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Problem zdiagnozowany, aktualizacja będzie w ciągu paru godzin dostępna w sklepie Play.
|
|||
|
||||
bodziak
![]() |
Faktycznie poprawiło się po aktualizacji. Błąd parsowania spowodowany przez HTTP error 404 - rozwiązany
|
|||
|
||||
satariel666
![]() |
No widze panowie staneli na wysokosci zadania. Aktualizacja mi sie obwiescila, zainstalowalem rzecz jasna i wszystko dziala. Pozdrowienia dla ekipy tworzacej.
|
|||
|
||||
misiek_kb
![]() |
Witajcie. Ja również nie mogę się zalogować ze swojego androida 4.1.2 ale w podglądzie dostępnych sterowników widzę swój sterownik ale żadnych zmian nie mogę wprowadzić.. Jakieś rady czy grzecznie czekać ?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Na inne możesz wejść?
Jeśli tak to zmień hasło, kiedyś komuś pomogło. |
|||
|
||||
misiek_kb
![]() |
darase napisał » 2013-11-19 21:28 Na inne możesz wejść? Jeśli tak to zmień hasło, kiedyś komuś pomogło. Zmiana hasła pomogła ![]() ![]() |
|||
|
||||
kedar76
![]() |
od tygodnia mam problem z wejściem do sterownika przez telefon, pokazuje mi taki komunikat : Błąd komunikacji:Błąd parsowania
co mam zrobić aby ponownie móc sterować piecem przez telefon sterownik na piecu cały czas jest podłączony proszę o pomoc, może to ma związek z tymi naprawami serwisowymi?? |
|||
|
||||
b-unit
![]() |
mi dalej pokazuje błąd "nieprawidłowy login i hasło" , wersja esterownik: 1.5.6
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Aktualizacja w markecie jeśli zrobiona to tak jak kolega wyżej zmień hasło.
|
|||
|
||||
b-unit
![]() |
dziękuję za podpowiedź, ale to zrobiłem...zmieniałem hasło kilka razy nawet na 2x dłuższe..
|
|||
|
||||
darase
![]() |
B-unit podaj mi hasło i login na priv to sprawdzę u siebie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||