Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
jszbp
|
Aplikacja jest super! Ale mam drobne sugestie, żeby była jeszcze lepsza:
1. wyjście wstecz z jakiejś opcji sterownika (parametry spalania, parametry użytkownika, parametry zaawansowane, itd.) cofa aż na główny ekran aplikacji, co jest bardzo upierdliwe, gdy chce się zmienić kilka opcji na raz - trzeba za każdym razem wchodzić w menu\Opcje sterownika\"wybrana grupa opcji" z ekranu głównego. IMHO lepiej, gdyby cofnięcie następowało tylko o jeden poziom, czyli do "okienka" Opcje sterownika 2. dodać w programie opcję, dzięki której ekran telefonu/tableta nie będzie wygaszany, będzie cały czas aktywny |
|||
|
||||
minertu
|
1-zgadzam się
2-opcja do ustawienia w tel o ile dobrze kojarzę w aplikacje-ustaw.deweloperskie ale to podczas ładowania. |
|||
|
||||
polit1971
|
Wracam honor- wszystko zaczęło chodzić ale musiałem zmienić hasełko- po tym działa jak ecoal- tzn. superowo. Jest jeszcze parę opcji do poprawki, ale ewentualne sugestie w innym czasie. Na razie dziękuję za to co jest
|
|||
|
||||
lmadej
|
Czy jest szansa na dodanie powiadomienia/alarmu o spadku temperatury spalin poniżej ustalonego poziomu? Wiedział bym kiedy zaczyna mi przygasać piec.
|
|||
|
||||
minertu
|
lmadej napisał » 2013-06-05 09:48 Nie ten temat.Oczywiście masz na myśli tryb grzania?Czy jest szansa na dodanie powiadomienia/alarmu o spadku temperatury spalin poniżej ustalonego poziomu? Wiedział bym kiedy zaczyna mi przygasać piec. |
|||
|
||||
caprese
|
Witam,
Mam problem, o którym była już mowa: problem z połączeniem. Połączenie lokalne: błąd parsowania; połączenie przez platformę: komunikat brak sterownika, mimo iż hasło i login prawidłowe. Dodam, że zmieniłem hasło, nic nie pomogło. |
|||
|
||||
zapasnik
|
u mnie to samo nie mogę od 2 dni zalogowac się
|
|||
|
||||
minertu
|
U mnie logowanie przebiega bezproblemowo.
|
|||
|
||||
Stan
|
A u mnie dalej błąd parsowania.
|
|||
|
||||
mark3k
|
U mnie niestety także :błąd parsowania. Oby wreszcie zaczęło działać.
|
|||
|
||||
darase
|
Tak, tak, podgląd w laptopie to nie to samo co w telefonie
Kto miałby tyle czasu żeby siedzieć przy lapku, chyba że taka praca Mam nadzieję, że po niedzieli dostęp wróci przez telefon |
|||
|
||||
satariel666
|
To samo od paru dni nei moge sie polaczyc. Mam komunikat nieprawidlowy login lub haslo. Co sie panowie dzieje?
|
|||
|
||||
darase
|
Panowie z E-S leczą nas z uzależnienia od telefonu
|
|||
|
||||
satariel666
|
Od paru dni byla informacja o planowanych zmianach mogacych wplynac na funcjonowanie no chyba cos sie rozjechalo w kodzie bo na poczatku mi sie widget bardzo dziwnie wysypal. Zamiast widgetu pojawil mi sie jakis smieszny kod html lub cos w tym stylu.
|
|||
|
||||
ven
|
Prosimy jeszcze o cierpliwość do jutra. Jutro będzie aktualizacja aplikacji, która to już będzie działać z nowym serwerem.
|
|||
|
||||
darase
|
Super ale... szkoda nocy zarywać
Poczekamy i do jutrzejszego jutra |
|||
|
||||
nicknowy
|
A trzeba było mi w pierwszej kolejności na forum zajrzeć :(, w między czasie zdążyłem odinstalować eSterownik, zainstalować i teraz to nie mogę się zalogować :(. Poczekam, aż się ustabilizuje sytuacja i zobaczymy co dalej.
|
|||
|
||||
bodziasty
|
ven napisał » 2013-11-17 23:06 Prosimy jeszcze o cierpliwość do jutra. Jutro będzie aktualizacja aplikacji, która to już będzie działać z nowym serwerem. Wy chyba faktycznie nie spicie Chwała bohaterom - wszystko śmiga lux |
|||
|
||||
nicknowy
|
A ja niestety mogę już pozyskać listę sterowników, wybrać swój ale otrzymuję komunikat: Błąd komunikacji: Błąd parsowania.
|
|||
|
||||
darase
|
Nicknowy mam to samo, może mamy starszą wersję androida, a kolega Bodziasty najnowszą
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||