Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
nicknowy
|
No i faktycznie jak ręcznie wymusiłem aktualizację w swoim telefonie to mogę już się dostać do sterownika .
|
|||
|
||||
darase
|
U mnie to samo, system nie widział aktualizacji
Hip hip hura, hip hip hura, hip hip hura hura hura Pidziękował |
|||
|
||||
Stan
|
U mnie to samo, po aktualizacji chodzi.
|
|||
|
||||
kubanos
|
działa
|
|||
|
||||
caprese
|
gra muzyka
|
|||
|
||||
elezibi
|
w sieci lokalnej (192.168.x.x) po aktualizacji mi nie działa
Błąd komunikacji błąd prasowania do wczoraj było ok |
|||
|
||||
Misza
|
Warto by było wysyłać meila wszystkim użytkownikom, że coś nie działa i trzeba zaktualizować. Każdy podaje jakiegoś meila, zaoszczędziło by nerwów jak kto jest mobilny i po za domem.
To taka moja propozycja. |
|||
|
||||
kar_kalim
|
Witam,
u mnie to samo, co u elezibi - po LANIE błąd parsowania. Przed aktualizacją, jeszcze parędziesiąt minut temu działało. Po sieci śmiaga. Teraz mam tak, że na jednym telefonie działa tylko po LANIE, bo nie pozwoliłem na aktualizację, a na drugim - zaktualizowanym - tylko po sieci. Co zrobić, żeby działało i tak, i tak? |
|||
|
||||
zbigmaz01
|
Aktualizacja zrobiła się u mnie automatycznie i działa i tu i tu. Po lanie tylko musiałem jeszcze raz wpisać login i hasło.
|
|||
|
||||
ven
|
Problem zdiagnozowany, aktualizacja będzie w ciągu paru godzin dostępna w sklepie Play.
|
|||
|
||||
bodziak
|
Faktycznie poprawiło się po aktualizacji. Błąd parsowania spowodowany przez HTTP error 404 - rozwiązany
|
|||
|
||||
satariel666
|
No widze panowie staneli na wysokosci zadania. Aktualizacja mi sie obwiescila, zainstalowalem rzecz jasna i wszystko dziala. Pozdrowienia dla ekipy tworzacej.
|
|||
|
||||
misiek_kb
|
Witajcie. Ja również nie mogę się zalogować ze swojego androida 4.1.2 ale w podglądzie dostępnych sterowników widzę swój sterownik ale żadnych zmian nie mogę wprowadzić.. Jakieś rady czy grzecznie czekać ?
|
|||
|
||||
darase
|
Na inne możesz wejść?
Jeśli tak to zmień hasło, kiedyś komuś pomogło. |
|||
|
||||
misiek_kb
|
darase napisał » 2013-11-19 21:28 Na inne możesz wejść? Jeśli tak to zmień hasło, kiedyś komuś pomogło. Zmiana hasła pomogła Dzięki za pomoc |
|||
|
||||
kedar76
|
od tygodnia mam problem z wejściem do sterownika przez telefon, pokazuje mi taki komunikat : Błąd komunikacji:Błąd parsowania
co mam zrobić aby ponownie móc sterować piecem przez telefon sterownik na piecu cały czas jest podłączony proszę o pomoc, może to ma związek z tymi naprawami serwisowymi?? |
|||
|
||||
b-unit
|
mi dalej pokazuje błąd "nieprawidłowy login i hasło" , wersja esterownik: 1.5.6
|
|||
|
||||
darase
|
Aktualizacja w markecie jeśli zrobiona to tak jak kolega wyżej zmień hasło.
|
|||
|
||||
b-unit
|
dziękuję za podpowiedź, ale to zrobiłem...zmieniałem hasło kilka razy nawet na 2x dłuższe..
|
|||
|
||||
darase
|
B-unit podaj mi hasło i login na priv to sprawdzę u siebie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||