Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
![]() |
wieczorem zajmę się jeszcze twoim problemem
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
no tak, to ma sens
![]() ![]() ven będę wdzięczny |
|||
|
||||
ven
![]() |
misiek masz gg ? Możesz podesłać na pw ?
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Dzięki za aktualizację
![]() |
|||
|
||||
kedar76
![]() |
witam
w dniu dzisiejszym zaktualizowałem Mobile do v1.5.4 i tu po wyjściu w KONFIGURACJĘ pokazuje mi mały błąd tzn. mam ecoal'a w v3.1.4 a Mobile pokazuje mi v3.1.3 czy tak ma być ?? Druga sprawa w telefonie Samsung Galaxy Pro GT-B7510: - WIDGET - proszę o powiększenie okienek gdyż temperatury są widoczne w połowie (w poprzedniej wersji było ok) - OPCJE STEROWANIE - nie widać wszystkich nazw kafelek programatorów (widać tylko nazwę "PROGRAMATO" kafelki obok krzywej dotyczy to pozycji poziomej jak i pionowej pozdrawiam |
|||
|
||||
ven
![]() |
Te wersje w ustawieniach to informacja na, do których wersji aplikacja została stworzona i przetestowana. Oczywiście z nowszymi też powinna działać poprawnie, ale np może nie być wszystkich parametrów.
Co do drugiej sprawy, sprawdzę co jest grane. |
|||
|
||||
Stan
![]() |
Coś się dzieje na serwerze? W aplikacji przy połączeniu przez platformę eSterownik pojawia się komunikat - błąd parsowania. Po sieci lokalnej wszystko ok. To samo mam na tablecie i telefonie.
|
|||
|
||||
misiek1
![]() |
hej, u mnie już wszystko pięknie na telefonie działa, jeszcze raz wszyskim serdecznie dziękuję
![]() |
|||
|
||||
Piotrek
![]() |
ven doszły mnie słuchy że nie masz co robić i się obijasz.... ![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Posiadam tablet z androidem 2.2 niestety po aktualizacji aplikacja nie działa, widget wyświetla poprawnie informacje niestety po odpaleniu programu pusto. Jaki prot muszę przekierować, aby mieć dostęp z zewnątrz do sterownika z pominięciem platformy?
|
|||
|
||||
kamil
![]() |
megajoy napisał » 2013-02-01 14:03 Posiadam tablet z androidem 2.2 niestety po aktualizacji aplikacja nie działa, widget wyświetla poprawnie informacje niestety po odpaleniu programu pusto. Jaki prot muszę przekierować, aby mieć dostęp z zewnątrz do sterownika z pominięciem platformy? 1. Wklej screeny jakieś 2. Serwer WWW w sterowniku działa tylko na porcie 80 |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Wyświetlają się pusta tabela u góry nazwa sterownika i na samym dole "Pobieranie Informacji o sterowniku" menu nie działa za pierwszym przed konfiguracją mogłem wejść do menu i wszystko poustawiać. Zamknąć program mogę tylko przez wymuś zamknięcie. Co do portu posiadam telefon SGS 2 i niestety połączenie przez platformę sprawia mi same problemy, bardzo często program nie wczytuje danych i często występuje zwiecha, po zamknięci aplikacji ładuje wszystko w mgnieniu oka - problem występuje niezależnie od połączenia Wifi 2g czy 3G i nie zawsze. Mam stałe IP i wklepałbym sobie w aplikacji połącznie bezpośrednie jak w sieci lokalnej.
|
|||
|
||||
maniek_owocowa_ersko
![]() |
Witam,wszystkich...mam problemik z wersja.. esterownik mobile 1.5.4..
odpala się ok..parametry zczytuje okey..natomiast nie mam możliwości zmiany temperatury...nie mam sterowania temperaturami jak..nacisne na tem CO pobiera dane i pokazuje wykres, natomiast jak długo przytrzymam...tem Co to wchodzi mi do konfiguracji./parametr..i sposób wyświetlania wartości.a nie do panelu zmiany wartosci tem..zadanej.. nie mam mozliwości ich zmian...Ma ktoś taki problemik...jak to poprawić...thx za pomoc ![]() |
|||
|
||||
ven
![]() |
Ten parametr możesz zmienić w parametrach użytkownika.
|
|||
|
||||
maniek_owocowa_ersko
![]() |
Wielkie dzięki...za info..szukałem i jakoś nie mogłem sam sobie poradzić..thx...pozdro
|
|||
|
||||
maniek_owocowa_ersko
![]() |
Witam...i mam next problem.....mam problemik z wersja.. esterownik mobile 1.5.4.wyskakuje mi błąd parsowania....co się zadziało..
nastąpiło to jak z androinda ustawiłem programator CO..I NIE WIEM CO DALEJ...pomocyyyy ![]() |
|||
|
||||
felis
![]() |
Mam ten sam problem -błąd parsowania.
Błąd przy połączeniu przez serwer lub przy uruchamianiu apki z widzeta. Natomiast połączenie lokalne po ip działa dobrze - apka uruchamiana z ikony. Dodatkowo nie mogę połączyć się ze sterownikiem przez przeglądarkę - ciągle wyświetla pasek ładowania danych ze sterownika. Co się dzieje, serwer czy sterownik ma problem? |
|||
|
||||
ven
![]() |
Drobne problemy z serwerem.
|
|||
|
||||
polit1971
![]() |
to weźta i to zróbta bo wifi to se w domu pooglądam a to ma latać poza domem=please,
|
|||
|
||||
darase
![]() |
Wszystko działa, może pakiet Ci sie skonczyl lub utaciłeś połączenie z internetem
![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||