Forum eCoal.pl v3.5 Problem z poprawnym ustawieniem pieca EKO OGNIWO PLUS M 20KW Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
rj1972
|
Nie biję piany bo czuję co robisz. Ale jak jeszcze z Ameno25 całujecie się na boku to jest kpina z całej dyskusji.
|
|||
|
||||
leON22
|
Uważam , że zawsze lepiej jak ktoś inny zerknie fachowym okiem na problem. Z nikim się nie całuję na boku , z Piotrem znamy się z forum od początku mojej przygody z OEP zawsze mi pomagał W sumie Ty zacząłeś temat POMOC jak chcesz możesz go skończyć , mogę CI przekazać stery .
|
|||
|
||||
rj1972
|
Nie wiem co to stery. Ale oddzielcie kontakty osobiste od publicznych. Przecież skąd można to rozróżnić? Rozumiem. Ale nie utopcie Moedla17 bo to zły kierunek. LeON22 powiedz w skrócie do Ameno25 o co chodzi.
|
|||
|
||||
faco
|
Stery ze kolega da Ci suwaki abyś mógł przesuwać czyli ustawienia pieca
|
|||
|
||||
rj1972
|
Wziąłbym. Ale nie po tym obrazku 😥
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
rj1972 napisał » 2023-02-03 20:38 . Zmiana kabla a zmiana L1 i l2 na siłowniku Ameno25 dla Ciebie to to samo. Mógłbyś wytłumaczyć co chciałeś przez to powiedzieć . Chłopie piszesz że kocioł nie może osiagnąć 65* a dlaczego to już nie napisałeś , Wiesz co nie chce mi się właśnie uczestniczyć w takich dyskusjach właśnie , ze względu na takich fachowców jak Ty , a czytać tym bardziej |
|||
|
||||
rj1972
|
Obecny obraz to nędza i rozpacz. Sorki.
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
||||
|
||||
rj1972
|
Ameno25 bo jesteś śpiącą Królewną? Czytaj a znajdziesz odpowiedzi.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Gosciu piszesz ze 3lata na forum jesteś , a do dzis nie wiesz że zmiana l1 ,l2 , daje dokładnie taki sam efekt jak zmiana kierunku w sterowniku , zresztą do tego nie trzeba być na forum wystarczy troszkę pomyśleć logicznie i mieć choć troszke wiedzy z zakesu elektyki i elektroniki .
|
|||
|
||||
rj1972
|
Gościu z elektrykiem gadasz. I to nie na nN.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
rj1972
|
Sam się wstydź ludziom taki kit wciskać. Czytam i widzę.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Widać musi Cie to interesować , mnie zaś Twoje wypowiedzi nie interesują , ale jak już mnie zacytowałeś to odpowiedziałem . Proponuje sie dedukować w kwestii jak jest realizowana zmiana kierunku obrotu siłownika , a jest to banalnie proste
|
|||
|
||||
faco
|
Wy tu gadu gadu a piec Wam się dogrzał jak u piekarza Dawaj go wyżej na 4D zadana 55°C co to pokaże 🤔😛
|
|||
|
||||
rj1972
|
Ameno25 to rozwiąże
|
|||
|
||||
Model17
|
||||
|
||||
faco
|
||||
|
||||
Model17
|
Faco to jak jesteś taki magik to jak jutro nie uda nam się z leON22 to będzie twoja szansa
|
|||
|
||||
faco
|
Dziwnie to zabrzmiało, Twoja szansa
Ja tylko pokazałem ze można palić czymś co nazywa się węglem z nazwy a Marcel co masz to bajka. Ty tam masz swojego GURU, ja tylko Wam kibicuję |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona18 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||