| Forum eCoal.pl v3.5 / v4.0 Sklep PGG i dostępność opału Subskrybuj | ||||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona55 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
|
||||
|
oxalis3
|
Po spaleniu 2 ton Sobieskiego, to ilość popiołu mnie nie zniechęca . Spaliłem ostatnią tonę Karolinki, teraz palę Kazacha. Popiołu ma 1/3 tego, co Karolinka, ale zużycie większe. Pytam, bo teraz promocja i chyba ze 2 tony sobie Pieklorza zamówię.
dodane 2026-02-05 18:51Dupa blada, ten w promocji jest dostępny tylko w KDW. Niech spadają. |
|||
|
|
||||
|
gwarek
|
Ktoś testował z PGG: Błękitny Plus 5-25 mm Uziarnienie: 5 - 25 mm Zawartość wilgoci Wtr: max 11.0 % Wartość opałowa Qir: min 28 MJ/kg Zawartość siarki Str: max 0.60 % Spiekalność RI: max 0 Zawartość popiołu Ar: max 7 % Według paramertów jest OK jednak opinia jest niezbędna. THX za info zwrotne. |
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
Ja tym paliłem. Fajnie i super czyste palenie. Kocioł w środku byl doslownie błękitny. Tylko ta cena jakoś mnie nie przekonała.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Roman , a testowałeś może Karolinka Błękitny z jak ona się ma do Karolinki Standard ?
|
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
Tak, też ostatnio kupiłem. Pali się bardzo fajnie jak Karolinka 27+. W zasadzie to już ta poprzednia 27+ miała już ten dodatek antysmogowy. Nie mniej jednak chyba ciut jakby mniej popiołu. Dla mnie jest Ok i planuję to kupić w większej ilości.
|
|||
|
|
||||
|
gwarek
|
Czyli tylko trzeba czekać znowu na kod rabatowy ....
|
|||
|
|
||||
|
rj1972
|
Kody rabatowe raczej już są.
|
|||
|
|
||||
|
leON22
|
Kody są ale jeszcze nie aktywne , mój działa w ramach promocji " Aktywny Klient" rabat 250pln na każdą tonę, na którą chyba będzie poczekać 🤔 Na dzień dzisiejszy kod nie działa 😕
|
|||
| Pierwsza stronaPoprzednia strona55 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||