Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Nowa usługa Migracja na nową usługę Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ETER
![]() |
Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
ETER napisał » 2021-12-15 21:25 Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam Spróbuj root / root to jest domyślne hasło o najwyższym poziomie dostępu |
|||
|
||||
bukszpryt
![]() |
Witam, po migracji dalej nie mogę zalogować się przez aplikacje.
|
|||
|
||||
Darsz777
![]() |
Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Czy włączyłeś DHCP w sterowniku ? Sprawdziłeś, czy jest internet po LAN na tym kablu od routera
![]() |
|||
|
||||
Darsz777
![]() |
DHCP na sterowniku jest wlaczone , a internet po LAN raczej jest bo na wyswietlaczu z pieca prawy gorny rog wyswietla sie globusik czyli powinno byc w porzadku.
|
|||
|
||||
chomik1982
![]() |
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Darsz777 napisał » 2021-12-18 22:37 Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd A co się pokazuje po wpisaniu adresu IP w przeglądarkę ? dodane 2021-12-20 08:13 chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Usługa starych sterowników nie jest ruszana. |
|||
|
||||
bukszpryt
![]() |
Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
bukszpryt napisał » 2021-12-20 09:54 Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi Jakiej aplikacji używasz ? Tej z pierwszego postu tego wątku ? |
|||
|
||||
GUZIOL1111
![]() |
Witam. Po aktualizacji zniknęła mi opcja włączania CWU w ustawieniach. Została przreniesina czy zwyczajnie jej nie ma?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
GUZIOL1111
![]() |
No i u mnie na schemacie nie da się tak zrobić. klikając w tem. wyskakuje tylko jaka jest zadana i można kliknąć ok. Wcześniej włączałem z poziomu ustawień.Ten sposób działa tylko przez przeglądarkę u mnie a w apce nie.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Trzeba było napisać , że w aplikacji . Na forum jest specjalny temat o problemach i błędach związanych z nową usługą i aplikacją -> TU
![]() |
|||
|
||||
sonak23
![]() |
Po aktualizacji i sparowaniu czujników temperatury nie w ustawieniach nie mogę ustawić czujnika temperatury wewnętrznej
|
|||
|
||||
optimumpl
![]() |
chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu? PrzemekP? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
optimumpl napisał » 2021-12-26 21:12 chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu? PrzemekP? Odpowiedziałem wyżej - usługa starych sterowników nie będzie ruszana |
|||
|
||||
Korki
![]() |
Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ?
dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od 9.30 oba straciły łączność |
|||
|
||||
MateoKoc
![]() |
Korki napisał » 2021-12-27 10:12 Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ? dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od 9.30 oba straciły łączność Pierwsze co przychodzi na myśl to słabe baterie albo słaby zasięg. |
|||
|
||||
mrzeminska007
![]() |
witam po sciagnieciu nowego oprogramowania jak kalibrowac czujniki zewnetrzny i zewnetrzny bo nie dzialajom pozdrawiam |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||