Forum Nowa usługa Migracja na nową usługę Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
|
mrzeminska007 napisał » 2021-12-27 12:13 witam po sciagnieciu nowego oprogramowania jak kalibrowac czujniki zewnetrzny i zewnetrzny bo nie dzialajom pozdrawiam Należy dodać je tak jak czujnik temperatury zewnętrznej. Pokoje -> Rozszerzenia. |
|||
|
||||
ja_qba
|
Dzień dobry
Dla wersji eCoal0.3.1.6 brak takiej ikony do migracji. Stary sterownik? |
|||
|
||||
OldShaterhan
|
Yup, tylko dla wersji 3.5 (panel dotykowy) jest ta zmiana.
|
|||
|
||||
KorkosinskaK
|
Witam
sterownik eCoal 0.3.1.4 wiem ,że zmiana dotyczy nowszej wersji sterowników, ale od początku stycznia brak wszystkich wykresów .Co robić ?Pozdrawiam |
|||
|
||||
PrzemekP
|
KorkosinskaK - prawdopodobnie problem z kartą SD. Najlepsza opcja to wymienić na nową (zgrać to co się uda zgrać z karty ze sterownika).
Jeżeli nie ma możliwości wymiany to: - wyciągnąć ze sterownika kartę SD - zgrać co się da na dysk komputera - sformatować kartę - ponownie przenieść zawartość wcześniej skopiowaną - karta do sterownika Oczywiście podczas wyciągania / wkładania karty sterownik wyłączyć z prądu |
|||
|
||||
KorkosinskaK
|
Dzięki pomogło wszystko działa ok. Pozdrawiam
|
|||
|
||||
Bialy95
|
Witam co powinienem zrobić żeby mieć statystki w aplikacji bo niestety nie mam tam żadnych informacji
|
|||
|
||||
DanaO
|
Dzień dobry, po migracji danych i restarcie nie mogę wejść na swoje konto. Mam komunikat:
Urządzenie nie podłączone Urządzenie było i jest podłączone.... Co zrobić by wszystko działało jak przed migracją ??? |
|||
|
||||
leON22
|
Przecież wszytko działa, Twój sterownik jest widoczny
|
|||
|
||||
DanaO
|
Tak, rzeczywiście zaczęło wszystko działać...aż za bardzo...piec non stop grzeje :( Czytam forum .... ale....nie wiem o co chodzi i jak to zrobić: "odparować czujniki radiowe z Pokoi" |
|||
|
||||
BYSTRASIDZINA158
|
Nie posiadam polskiego numeru telefonu i nie mogę pobrać tej nowej aplikacji co teraz mam zrobić?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
BYSTRASIDZINA158 napisał » 2022-01-15 20:06 Nie posiadam polskiego numeru telefonu i nie mogę pobrać tej nowej aplikacji co teraz mam zrobić? Napisz z jakiego kraju próbujesz pobrać aplikację - udostępnimy dla tej lokalizacji. |
|||
|
||||
dartante
|
dlaczego nie mogę obniżyć mocy dmuchawy?
|
|||
|
||||
termoexpert
|
.....a miało działać a nie działa........
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
termoexpert napisał » 2022-01-17 19:35 .....a miało działać a nie działa........ A co takiego nie działa ? Aktualnie Twoje urządzenie nie jest online - ciężko żeby cokolwiek działało. |
|||
|
||||
Dama348
|
Witam , po przejściu na nową wersję nie pokazuje mi alarmów jak mam to ustawić ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Dama348 napisał » 2022-01-19 02:37 Witam , po przejściu na nową wersję nie pokazuje mi alarmów jak mam to ustawić ? Nie pokazuje alarmów gdzie ? |
|||
|
||||
blaz13
|
Dzień dobry, Od czasu migracji nie pokazują mi się w aplikacji eSterownik.pl żadne statystyki ani wykresy. Szukałem w ustawieniach aplikacji tych ustawień, o których Państwo napisaliście: "- Po migracji nie pokazują się statystyki Należy sprawdzić czy w zasypach jest wybrane paliwo. Należy sprawdzić czy jest wybrane domyślne paliwo - wykorzystywane przy zasypach z panelu. Należy sprawdzić czy jest poprawnie wpisany współczynnik podawania" ale nie byłem w stanie ich znaleźć. Jak rozwiązać ten problem? |
|||
|
||||
bynio2222
|
Witam Mam kłopoty ze zdalnym połączeniem sterownika. Adresy i ustawienia ok i czasami zdalny serwer ok, a bardzo często brak dostępu...komunikat urządzenie nie podłączone. Co to za przyczyna? dodane 2022-01-19 12:30sterownik e coll, wersja 0.3.1.8 |
|||
|
||||
PrzemekP
|
blaz13 napisał » 2022-01-19 09:38 Dzień dobry, Od czasu migracji nie pokazują mi się w aplikacji eSterownik.pl żadne statystyki ani wykresy. Szukałem w ustawieniach aplikacji tych ustawień, o których Państwo napisaliście: "- Po migracji nie pokazują się statystyki Należy sprawdzić czy w zasypach jest wybrane paliwo. Należy sprawdzić czy jest wybrane domyślne paliwo - wykorzystywane przy zasypach z panelu. Należy sprawdzić czy jest poprawnie wpisany współczynnik podawania" ale nie byłem w stanie ich znaleźć. Jak rozwiązać ten problem? Te dane nie są w ustawieniach aplikacji. Po zalogowaniu się do sterownika przez stronę WWW jest opcja Statystyki Tam w zakładce zdarzenia dodaje się zakupy / zasypy. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||