Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  Nowa usługa  Migracja na nową usługę Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
2021-12-15 21:25
  ETER Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam
2021-12-15 21:46
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
ETER napisał » 2021-12-15 21:25
Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam

Spróbuj root / root to jest domyślne hasło o najwyższym poziomie dostępu 
2021-12-18 21:24
  bukszpryt Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Witam, po migracji dalej nie mogę zalogować się przez aplikacje.
2021-12-18 22:37
  Darsz777 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd 
2021-12-18 23:43
  leON22 Posts: 5819 Ostrzeżenie: 0
Czy włączyłeś DHCP w sterowniku ? Sprawdziłeś, czy jest internet po LAN na tym kablu od routera 
2021-12-19 09:47
  Darsz777 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
DHCP na sterowniku jest wlaczone , a internet po LAN raczej jest bo na wyswietlaczu z pieca prawy gorny rog wyswietla sie globusik czyli powinno byc w porzadku.
2021-12-20 08:09
  chomik1982 Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp  przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?
2021-12-20 08:13
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Darsz777 napisał » 2021-12-18 22:37
Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd 

A co się pokazuje po wpisaniu adresu IP w przeglądarkę ?
dodane 2021-12-20 08:13
chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp  przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?

Usługa starych sterowników nie jest ruszana.
2021-12-20 09:54
  bukszpryt Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi
2021-12-20 09:55
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
bukszpryt napisał » 2021-12-20 09:54
Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi

Jakiej aplikacji używasz ? Tej z pierwszego postu tego wątku ?
2021-12-23 09:26
  GUZIOL1111 Posts: 22 Ostrzeżenie: 0
Witam. Po aktualizacji zniknęła mi opcja włączania CWU  w ustawieniach. Została przreniesina czy zwyczajnie jej nie ma?
2021-12-23 10:48
  leON22 Posts: 5819 Ostrzeżenie: 0
Przecież jest opcja Załączone . Klikasz na schemacie w ikonkę temp. CWU na baniku, potem zmienisz tryb klikając w strzałkę w dół przy opcji Wyłączone i rozwinie Ci się lista do wyboru j/n

2021-12-23 12:35
  GUZIOL1111 Posts: 22 Ostrzeżenie: 0
No i u mnie na schemacie nie da się tak zrobić. klikając w tem. wyskakuje tylko jaka jest zadana i można kliknąć ok. Wcześniej włączałem z poziomu ustawień.Ten sposób działa tylko przez przeglądarkę u mnie a w apce nie.
2021-12-23 14:33
  leON22 Posts: 5819 Ostrzeżenie: 0
Trzeba było napisać , że w aplikacji . Na forum jest specjalny temat o problemach i błędach związanych z nową usługą i aplikacją -> TU
2021-12-26 12:59
  sonak23 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Po aktualizacji i sparowaniu czujników temperatury nie w ustawieniach nie mogę ustawić czujnika temperatury wewnętrznej 
2021-12-26 21:12
  optimumpl Posts: 60 Ostrzeżenie: 0
chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp  przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?


Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu?
PrzemekP?
2021-12-27 08:33
  PrzemekP Posts: 1410 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
optimumpl napisał » 2021-12-26 21:12
chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp  przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?


Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu?
PrzemekP?

Odpowiedziałem wyżej - usługa starych sterowników nie będzie ruszana
2021-12-27 10:12
  Korki Posts: 11 Ostrzeżenie: 0
Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ?

dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od  9.30 oba straciły łączność
2021-12-27 11:41
  MateoKoc Posts: 369 Ostrzeżenie: 0
Korki napisał » 2021-12-27 10:12
Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ?

dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od  9.30 oba straciły łączność


Pierwsze co przychodzi na myśl to słabe baterie albo słaby zasięg.
2021-12-27 12:13
  mrzeminska007 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0

witam po sciagnieciu nowego oprogramowania jak kalibrowac czujniki zewnetrzny i zewnetrzny bo nie dzialajom pozdrawiam
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
Users on-line: Daro69daro, gumix303, klaudiuszdrapacz66, Konstech, mariusz_pawlak, rykala, Tom24