Forum Nowa usługa Migracja na nową usługę Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ETER
|
Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
ETER napisał » 2021-12-15 21:25 Witam jestem nowym forumowiczem i użytkownikiem kostal z sterownikiem ecoal. Mam problem z zalogowaniem sie do urządzenia przez strone www. Nie wchodzą standardowe loginy i hasla. Proszę o pomoc, pozdrawiam Spróbuj root / root to jest domyślne hasło o najwyższym poziomie dostępu |
|||
|
||||
bukszpryt
|
Witam, po migracji dalej nie mogę zalogować się przez aplikacje.
|
|||
|
||||
Darsz777
|
Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd
|
|||
|
||||
leON22
|
Czy włączyłeś DHCP w sterowniku ? Sprawdziłeś, czy jest internet po LAN na tym kablu od routera
|
|||
|
||||
Darsz777
|
DHCP na sterowniku jest wlaczone , a internet po LAN raczej jest bo na wyswietlaczu z pieca prawy gorny rog wyswietla sie globusik czyli powinno byc w porzadku.
|
|||
|
||||
chomik1982
|
Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Darsz777 napisał » 2021-12-18 22:37 Witam.Prosze o pomoc polaczylem kablem internetowym sterownik eCoal v3,5 z routerem i po wpisaniu Ip czyli musialem otworzyc nowa karte i w gornym rogu wpisac adres Ip a gdy to zobilem stanalem w miejscu i nie wiem co dalej zrobic a powinna sie pojawic domyslna nazwa uzytkownika i haslo i cd A co się pokazuje po wpisaniu adresu IP w przeglądarkę ? dodane 2021-12-20 08:13 chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Usługa starych sterowników nie jest ruszana. |
|||
|
||||
bukszpryt
|
Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
bukszpryt napisał » 2021-12-20 09:54 Ponawiam pytanie. Dlaczego po migracji nie mogę się zalogować do aplikacji mobilnej i dlaczego wymaga połączenia wifi Jakiej aplikacji używasz ? Tej z pierwszego postu tego wątku ? |
|||
|
||||
GUZIOL1111
|
Witam. Po aktualizacji zniknęła mi opcja włączania CWU w ustawieniach. Została przreniesina czy zwyczajnie jej nie ma?
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
GUZIOL1111
|
No i u mnie na schemacie nie da się tak zrobić. klikając w tem. wyskakuje tylko jaka jest zadana i można kliknąć ok. Wcześniej włączałem z poziomu ustawień.Ten sposób działa tylko przez przeglądarkę u mnie a w apce nie.
|
|||
|
||||
leON22
|
Trzeba było napisać , że w aplikacji . Na forum jest specjalny temat o problemach i błędach związanych z nową usługą i aplikacją -> TU
|
|||
|
||||
sonak23
|
Po aktualizacji i sparowaniu czujników temperatury nie w ustawieniach nie mogę ustawić czujnika temperatury wewnętrznej
|
|||
|
||||
optimumpl
|
chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu? PrzemekP? |
|||
|
||||
PrzemekP
|
optimumpl napisał » 2021-12-26 21:12 chomik1982 napisał » 2021-12-20 08:09 Co ze sterownikami 3.1.6 czy nadal będzie działać wszystko, to znaczy dostęp przez stonę www esterownik.pl oraz powiadamiania ? Podpinam się do pytania - co z urządzeniami starego typu? PrzemekP? Odpowiedziałem wyżej - usługa starych sterowników nie będzie ruszana |
|||
|
||||
Korki
|
Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ?
dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od 9.30 oba straciły łączność |
|||
|
||||
MateoKoc
|
Korki napisał » 2021-12-27 10:12 Ktoś mi wyjaśni dlaczego moj sterownik co jakiś czas gubi łączność z bezprzewodowymi czujnikami temparatury ? dodane 2021-12-27 10:12Dzisiaj od 9.30 oba straciły łączność Pierwsze co przychodzi na myśl to słabe baterie albo słaby zasięg. |
|||
|
||||
mrzeminska007
|
witam po sciagnieciu nowego oprogramowania jak kalibrowac czujniki zewnetrzny i zewnetrzny bo nie dzialajom pozdrawiam |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 4Następna stronaOstatnia strona | ||||