Forum eCoal.pl v3.5 Sprzedaż sterownika eCoal v3.5 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
![]() |
O ile pamiętam, to podałem Ci dwie marki, które sam bym wybrał. Nie było wśród nich tych co podajesz. Każdy jest dobry, do czasu aż właściciel nie zobaczy lepszego
![]() |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
Te dwie marki nie mają odpowiedniego dla urzędasów certyfikatu
![]() |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Naprawdę ? Hmm... Osobiście nie mam zamiaru łazić po urzędach i dawać się rżnąć w zadek
![]() |
|||
|
||||
sebsa
![]() |
A Pellux od Biawara?
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
budgiel tak z ciekawości a dlaczego uparłeś się na ten program lokalny z nie chcesz skorzystać z Czystego Powietrza?
Jak widać w lokalnym ktoś został dobrze opłacony i z góry jest narzucone co mają ludzie kupić, mają kupić 3 czy 4 razy za duże mocą kotły aby klika zarobiła. |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
To mój syn znalazł, ja mam Ogniwko
![]() dodane 2021-03-22 10:45Dają 19 tysi ![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
To jeszcze powinno mu kilka tysięcy zostać z tej dopłaty, kocioł za 19 tysięcy z robotą???????
Chyba się na Śląsk przeniosę. |
|||
|
||||
budgie1
![]() |
Hojny Pan
![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
budgie1 napisał » 2021-03-22 10:45 To mój syn znalazł, ja mam Ogniwko ![]() dodane 2021-03-22 10:45Dają 19 tysi ![]() Nic tylko brać ![]() ![]() dodane 2021-03-22 22:07PS. Projekt wygląda jak najbardziej OK , jak będzie czekamy na opinie syna po temacie ![]() |
|||
|
||||
renekm
![]() |
Trochę się zrobił offtop. Sterownik już sprzedany. Jakby co to mam resztę gratów z mojego Ogniwo Eko Plus 16. Konkretnie cały podajnik razem z koszem, ślimakiem, motoreduktorem i dmuchawą. Jakby ktoś coś potrzebował to można pisać.
Mam jeszcze nową, nie założoną uszczelkę klapy zasobnika. I tak leży, więc mogę odstąpić za parę złotych. |
|||
|
||||
jorgo
![]() |
renekm napisał » 2021-03-27 14:44 Trochę się zrobił offtop. Sterownik już sprzedany. Jakby co to mam resztę gratów z mojego Ogniwo Eko Plus 16. Konkretnie cały podajnik razem z koszem, ślimakiem, motoreduktorem i dmuchawą. Jakby ktoś coś potrzebował to można pisać. Mam jeszcze nową, nie założoną uszczelkę klapy zasobnika. I tak leży, więc mogę odstąpić za parę złotych. Ja będę po skończeniu palenia wymieniał w swoim ślimaka i ostatni człon palnika.......ale jak u Ciebie śmigał 5 lat, to juz slimak i gniazdo wytarte :/ |
|||
|
||||
renekm
![]() |
jorgo napisał » 2021-03-30 08:21 renekm napisał » 2021-03-27 14:44 Trochę się zrobił offtop. Sterownik już sprzedany. Jakby co to mam resztę gratów z mojego Ogniwo Eko Plus 16. Konkretnie cały podajnik razem z koszem, ślimakiem, motoreduktorem i dmuchawą. Jakby ktoś coś potrzebował to można pisać. Mam jeszcze nową, nie założoną uszczelkę klapy zasobnika. I tak leży, więc mogę odstąpić za parę złotych. Ja będę po skończeniu palenia wymieniał w swoim ślimaka i ostatni człon palnika.......ale jak u Ciebie śmigał 5 lat, to juz slimak i gniazdo wytarte :/ Czy ja wiem ? Moim zdaniem jest wszystko jak najbardziej ok. Zawsze paliłem suchym opałem. Dosuszanie miałem zrobione od samego początku. Paliłem 5 lat z czego ostatnie 3 cały czas Varmo co jest raczej miękkim opałem w porównaniu do ekogroszku. Zresztą było to słychać po pracy podajnika - a raczej nie było słychać bo na Varmo była praktycznie cisza a na węglu odgłosy się przenosiły z kotłowni. Jestem z okolic Żywca. Zawsze możesz podjechać i sobie obejrzeć zanim to wywiozę na złom. A szkoda wywozić skoro komuś może się jeszcze przydać i kogoś poratować. Chcę za całość 500 zł. Taką cenę zaproponowałem jednemu zainteresowanemu z forum ale zrezygnował bo stwierdził, że piec i tak wkrótce idzie na złom. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona5 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||