Forum eCoal.pl v3.5 Tryb podajnika Zasypowy Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
gapeusz
|
Dalej nie mam tego trybu .
dodane 2022-07-30 03:53Dalej nie mam tego trybu. |
|||
|
||||
marena
|
Jestem chętny na tryb zasypowy.
|
|||
|
||||
ferdi6
|
Dzień dobry Ja też poproszę o przywrócenie mi trybu zasypowego. Pozdrawiam |
|||
|
||||
marcins
|
Możecie już sprawdzić czy macie możliwość włączenia trybu zasypowego.
Opcja dostępna tylko z poziomu panela operatorskiego przy kotle. @marena musisz włączyć sterownik żeby był online |
|||
|
||||
marena
|
marcins napisał » 2022-08-01 09:27 Możecie już sprawdzić czy macie możliwość włączenia trybu zasypowego. Opcja dostępna tylko z poziomu panela operatorskiego przy kotle. @marena musisz włączyć sterownik żeby był online Sterownik udostępniony, Pozdrawiam |
|||
|
||||
lan123
|
Jestem chetny na tryb zasypowy
|
|||
|
||||
marcins
|
Ok, już powinniście mieć dostępny tryb zasypowy
|
|||
|
||||
gapeusz
|
Wszystko piękne ładnie działa .Pozdrawiam .
|
|||
|
||||
maverick1112
|
Hej. Czy możecie mi sprawdzić czy jest możliwość włączenia trybu zasypowego na panelu
Opcja dostępna tylko w aplikacji. Ogniwo eko plus+16kw2021r. |
|||
|
||||
maverick1112
|
Jestem chętny na tryb zasypowy. Ktoś pomoże?
|
|||
|
||||
wlasti
|
dodane 2022-08-23 17:32
mnich napisał » 2022-07-26 10:12 gapeusz włącz sterownik żebyśmy mieli dostęp do urządzenia to przywrócimy Tryb zasypowy. Jeżeli u innych użytkowników po aktualizacji wystąpi podobny problem to proszę się z nami skontaktować. Bardzo prosze o przywrócenie u mnie ręcznego podajnika - mam 3 wybory - a powinien być 4 - prawda? |
|||
|
||||
marcins
|
wlasti Już powinieneś mieć dostępny tryb zasypowy - ale tylko z pozycji panela przy sterowniku, na stronie nię będziesz go widział
|
|||
|
||||
wlasti
|
marcins napisał » 2022-08-24 09:19 wlasti Już powinieneś mieć dostępny tryb zasypowy - ale tylko z pozycji panela przy sterowniku, na stronie nię będziesz go widział tak jest! bardzo dziękuję! |
|||
|
||||
leON22
|
Pytanie do ES, czy jest oficjalna wersja nowego oprogramowania z przywróconym trybem zasypowym, czy tylko dla chętnych wysyłana zdalnie
|
|||
|
||||
skierka21
|
Witam
Też jestem niezadowolony z braku "zasypowego", jak to przywrócić ? W sterowniku ustawienia zasypowca są ale wybrać go jako zasypowiec nie można. Posiadam ruszt awaryjny i to był mój świadomy wybór tego kotła i sterownika. |
|||
|
||||
MDY91
|
Poproszę o tryb zasypowy.
|
|||
|
||||
wiktor96
|
Jeśli można też bym prosił o włączenie trybu zasypowego - z góry dziękuję
|
|||
|
||||
adalbert
|
Ja też proszę o tryb zasypowy. Obecnie ta opcja it must by bo jak tu żyć panie premierze?
|
|||
|
||||
skierka21
|
cisza ....
|
|||
|
||||
MDY91