Forum eCoal.pl v3.5 Tryb podajnika Zasypowy Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
mnich
|
MDY91, skierka21, adalbert tryb zasypowy został włączony, możecie sprawdzić, opcja dostępna z pozycji panela.
|
|||
|
||||
leON22
|
Witam, również proszę o dodanie trybu zasypowego do mojego sterownika, z góry THX, pozdrawiam all
|
|||
|
||||
MDY91
|
Tryb się pojawił, dziękuję za dodanie
|
|||
|
||||
RA-V88
|
Witam. Ja również proszę o przywrócenie trybu zasypowego. Zimno się już zrobiło a za domem mam całą hałdę drewna do spalenia. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
|
|||
|
||||
skierka21
|
Dziękuje u mnie już działa
|
|||
|
||||
mnich
|
leON22 i RA-V88 możecie sprawdzić.
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
skierka21
|
mam mały problem z dmuchawą w trybie zasypowca mimo że mam ustawioną na 40% to włącza ją różnie np 27%, 32% a moja dmuchawa zaczyna działać od 37% - jakaś rada ?
|
|||
|
||||
mnich
|
skierka21 ustaw w parametrach spalania trybu zasypowego strefę automatycznej regulacji na 0 stopni.
|
|||
|
||||
leON22
|
Witam @mnich można prosić o wyjaśnienie, co to jest za parametr i za co odpowiada
|
|||
|
||||
fredimko
|
Witam. Też bardzo proszę o tryb zasypowy. Tylko dlatego kupiłem pięć z tym sterownikiem.
|
|||
|
||||
leON22
|
leON22 napisał » 2022-09-23 16:08 Witam problem rozwiązany trzeba było zjechać w zaawansowanych - parametry kotła, paskiem na samą górę, tryb zasypowy jest tam na pierwszym miejscu |
|||
|
||||
skiper
|
Witam jak aktywować tryb zasypowy. Mam go na panelu ale nijak nie wiem jak zatwierdzić żeby pracował w tym trybie. Mój sterownik v3.5 ten z zielonymi literkami.
|
|||
|
||||
oxalis3
|
Przepalałem przez kilka dni w tym trybie, kocioł zaj..ny sadzą, smołą. Dzisiaj coroczny serwis OEP i kociołek zasypany eko. Kocioł 8 sezon rozpoczął, a wygląda jak ze sklepu, ślimak w stanie idealnym, bez ochrony powrotu przez kilka lat i zamontowanego osuszania. Drewno, które mam zostawię ( zazwyczaj szło do szwagra), ale tylko do trybu naprawdę awaryjnego.
|
|||
|
||||
maverick1112
|
Również proszę o tryb zasypowy
|
|||
|
||||
Pawel7380
|
Witam wszystkich. Ja również proszę o przywrócenie trybu zasypowego w moim sterowniku.
|
|||
|
||||
skierka21
|
pomogła ta zmiana w strefie automatycznej regulacji na 0 stopni, thx i jeszcze jedno pytanko przedmuchy są na 100% tak ma być?
|
|||
|
||||
DOBKOWSKI
|
Czy ja też mogę prosić o tryb zasypowy?
|
|||
|
||||
beni226
|
Witam, poprosił bym również o tryb zasypowy w moim piecyku!?!?!?!?!?
|
|||
|
||||
Ambrozy
|
Witam. To i ja poprosiłbym o tryb zasypowy. Dziękuje.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 5Następna stronaOstatnia strona | ||||