Rozgrzewamy jesienne temperatury i z tej okazji przygotwaliśmy dla Państwa OBNIŻKI CENOWE wybranych produktów w naszym sklepie eSterownik.pl!
W zakładce "PROMOCJA" znajdziecie wszystkie produkty objęte rabatem
Forum  eCoal.pl v3.5  Tryb podajnika Zasypowy Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 5Next pageLast page
2022-07-30 03:53
  gapeusz Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Dalej nie mam tego trybu .
dodane 2022-07-30 03:53Dalej nie mam tego trybu.
2022-07-30 14:06
  marena Posts: 57 Ostrzeżenie: 0
Jestem chętny na tryb zasypowy.
2022-07-30 14:15
  ferdi6 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0

Dzień dobry
Ja też poproszę o przywrócenie mi trybu zasypowego.
Pozdrawiam
2022-08-01 09:27
  marcins Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Możecie już sprawdzić czy macie możliwość włączenia trybu zasypowego.
Opcja dostępna tylko z poziomu panela operatorskiego przy kotle. 


  @marena musisz włączyć sterownik żeby był online
2022-08-09 07:07
  marena Posts: 57 Ostrzeżenie: 0
marcins napisał » 2022-08-01 09:27
Możecie już sprawdzić czy macie możliwość włączenia trybu zasypowego.
Opcja dostępna tylko z poziomu panela operatorskiego przy kotle. 


  @marena musisz włączyć sterownik żeby był online

Sterownik udostępniony, Pozdrawiam 
2022-08-09 10:25
  lan123 Posts: 47 Ostrzeżenie: 0
Jestem chetny na tryb zasypowy
2022-08-09 11:43
  marcins Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
Ok, już powinniście mieć dostępny tryb zasypowy
2022-08-11 06:10
  gapeusz Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Wszystko piękne ładnie działa .Pozdrawiam .
2022-08-14 08:43
  maverick1112 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Hej. Czy możecie mi sprawdzić czy jest możliwość włączenia trybu zasypowego na panelu
Opcja dostępna tylko w aplikacji. Ogniwo eko plus+16kw2021r. 

2022-08-18 09:39
  maverick1112 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Jestem chętny na tryb zasypowy. Ktoś pomoże?
2022-08-23 17:32
  wlasti Posts: 95 Ostrzeżenie: 0
dodane 2022-08-23 17:32
mnich napisał » 2022-07-26 10:12
gapeusz włącz sterownik żebyśmy mieli dostęp do urządzenia to przywrócimy Tryb zasypowy. Jeżeli u innych użytkowników po aktualizacji wystąpi podobny problem to proszę się z nami skontaktować. 



Bardzo prosze o przywrócenie u mnie ręcznego podajnika

- mam 3 wybory - a powinien być 4 - prawda?


2022-08-24 09:19
  marcins Posts: 10 Ostrzeżenie: 0
  wlasti Już powinieneś mieć dostępny tryb zasypowy - ale tylko z pozycji panela przy sterowniku, na stronie nię będziesz go widział 
2022-08-24 14:56
  wlasti Posts: 95 Ostrzeżenie: 0

marcins napisał » 2022-08-24 09:19
  wlasti Już powinieneś mieć dostępny tryb zasypowy - ale tylko z pozycji panela przy sterowniku, na stronie nię będziesz go widział 



tak jest!
bardzo dziękuję!
2022-08-24 16:07
  leON22 Posts: 5955 Ostrzeżenie: 3
Pytanie do ES, czy jest oficjalna wersja nowego oprogramowania z przywróconym trybem zasypowym, czy tylko dla chętnych wysyłana zdalnie 
2022-09-16 18:47
  skierka21 Posts: 46 Ostrzeżenie: 0
Witam
Też jestem niezadowolony z braku "zasypowego",  jak to przywrócić ?
W sterowniku ustawienia zasypowca są ale wybrać go jako zasypowiec nie można.
Posiadam ruszt awaryjny i to był mój świadomy wybór tego kotła i sterownika.

2022-09-17 03:35
  MDY91 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Poproszę o tryb zasypowy.
2022-09-18 17:18
  wiktor96 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Jeśli można też bym prosił o włączenie trybu zasypowego - z góry dziękuję 
2022-09-19 15:43
  adalbert Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Ja też proszę o tryb zasypowy. Obecnie ta opcja it must by bo jak tu żyć panie premierze?
2022-09-21 17:38
  skierka21 Posts: 46 Ostrzeżenie: 0
cisza ....
2022-09-21 22:52
  MDY91 Posts: 4 Ostrzeżenie: 0
Można liczyć na jakiś odzew?
First pagePrevious page2 / 5Next pageLast page
Users on-line: arosa, Artur68, Awert, bart1904, bastirk, bstraszek, jakuboski, Kava610401, mgmirek, Shin38