Forum  eSterownik.pl  Problemy z aktualnymi statystykami oraz wykresami Subskrybuj
First pagePrevious page7 / 11Next pageLast page
2021-10-16 23:18
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
dzięki a info
2021-10-19 08:38
  gstrzelec Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
... z trochę innej beczki ...

o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp)
2021-10-19 08:40
  PrzemekP Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
gstrzelec napisał » 2021-10-19 08:38
... z trochę innej beczki ...

o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp)

W sterownikach wersji 3.5 statystyki są zintegrowane. Jeżeli sterownik jest publiczny statystyki również są publicznie dostępne.
2021-10-19 08:43
  gstrzelec Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2021-10-19 08:40
gstrzelec napisał » 2021-10-19 08:38
... z trochę innej beczki ...

o ile z powodzeniem udostępniłem publicznie sterownik (zaznaczenie checkboxa i już), to niestety statystyk już nie. No i tu właśnie zagwozdka, checkbox można zaznaczyć jednak ten stan nie jest zapisywany i statystyki nie są udostępniane (plissshelp)

W sterownikach wersji 3.5 statystyki są zintegrowane. Jeżeli sterownik jest publiczny statystyki również są publicznie dostępne.



PrzemekP u r so speedy
2021-10-20 08:52
  Karczes79 Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania
2021-10-20 12:21
  MateoKoc Posts: 291 Ostrzeżenie: 0
Karczes79 napisał » 2021-10-20 08:52
Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania

A uzupełniłeś pola:

2021-10-20 12:49
  PrzemekP Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Karczes79 napisał » 2021-10-20 08:52
Hej.a u mnie od początku nie działają statystyki dot. spalania

Twój sterownik nie zwraca czasu pracy podajnika - bez tego nie ma możliwości tworzenia statystyk.
Czy lokalnie masz dostępną stronę WWW (po wpisaniu adresu IP sterownika w przeglądarce)
Najprawdopodobniej uszkodzona jest karta SD w sterowniku.
2021-10-20 21:06
  domtychy Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
dobry, można wiedzieć dlaczego dzisiaj statystyki nie działają ? czy to tylko u mnie taki błąd ? od 2-3 tyg byly statystyki odrazu albo od 2 do 4h a teraz ostatnie mam z 11-12 i do teraz pusto
2021-10-21 10:00
  Chudinii97 Posts: 8 Ostrzeżenie: 0
u mnie od 00.55 godziny nie pokazuje wykresów
2021-10-21 11:23
  lan123 Posts: 34 Ostrzeżenie: 0
ostatnie wykresy wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam
2021-10-21 11:30
  PrzemekP Posts: 1360 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
lan123 napisał » 2021-10-21 11:23
ostatnie statystyki wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam

Testujemy nową usługę aby pozbyć się tego typu problemów. Jeżeli chcesz być testerem, daj znać w odpowiednim wątku.
2021-10-21 13:16
  Raszczyk Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
Zrobiłem aktualizację sterownika uzupełniłem zasyp i dalej pusto na statystykach i na wykresach. Może ktoś coś jeszcze podpowie...
2021-10-21 13:37
  leON22 Posts: 5379 Ostrzeżenie: 3
Podstawowe pytanie, czy wcześniej dodałeś zakup i wypełniłeś wszystkie potrzebne dane? 
2021-10-21 13:59
  Raszczyk Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
w zdarzeniach uzupełniłem zakup i zasyp.

2021-10-21 15:19
  domtychy Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
raszczyk -  zasyp edytuj i zaznacz rodzaj paliwa
2021-10-21 15:35
  Raszczyk Posts: 5 Ostrzeżenie: 0
mam uzupełnione, tam się podpowiada paliwo które uzupełniłem w zakupie.
2021-10-22 20:32
  Chudinii97 Posts: 8 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2021-10-21 11:30
lan123 napisał » 2021-10-21 11:23
ostatnie statystyki wczoraj o godz. 20.00 od tego czasu pustka ,pozdrawiam

Testujemy nową usługę aby pozbyć się tego typu problemów. Jeżeli chcesz być testerem, daj znać w odpowiednim wątku.
 

kiedy beda dostepne wykresy i zdarzenia bo juz od 2 dni brak
2021-10-24 15:45
  Kam1Neum Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Witam,brak statystyk ,proszę o info z jakiego powodu,pozdrawiam.
2021-11-01 12:46
  Uthas Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
WItam,
A u mnie jest problem taki, że po dzisiejszej aktualizacji, na wykresach nie mam opcji wyświetlania przedziału w dacie np. wykres z całego miesiąca bądź kilku dni. Jest tylko dany dzień. Powinny być dwa pola wyboru daty, (od - do) a u mnie jest tylko jedno. Czy tak to miało wyglądać po aktualizacji? Bo jeśli tak to słabo :/ (chyba że można to jakoś zmienić o czym nie wiem )
2021-11-09 08:58
  maciek123 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Mam pytanie dotyczące wykresu stanu zasobnika - u mnie cały czas pokazuje zero, mimo dokonanego zasypu węgla wykres się nie zmienia. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje /jestem co by nie powiedzieć totalnym laikiem/. Czy muszę zmienić ustawienia, czy złe wartości wpisuję .... nie wiem. Czy ktoś może mi coś doradzić?
First pagePrevious page7 / 11Next pageLast page
Users on-line: Dario78, Walter