Forum eCoal.pl v3.5 Czyszczenie kanałów pionowych... Subskrybuj | ||||
|
||||
1MiCooL1
|
||||
|
||||
adamGA
|
Masz tam juz okągłe przewody ?
|
|||
|
||||
1MiCooL1
|
Nie, kwadratowe ale wycior jest trochę większy i nawet narożniki są doczyszczone...
|
|||
|
||||
leON22
|
Jaką masz średnicę tej szczotki , rozumiem że szczotka okrągła , bo oryginalna jest kwadratowa 63x63mm
|
|||
|
||||
1MiCooL1
|
Mam właśnie tą kwadratową, ale szukam takiego wyciora z blaszek, okrągłego....
|
|||
|
||||
karoka65
|
a do czego Ci on potrzebny ten okrągły skoro masz kanały kwadratowe?
|
|||
|
||||
marleyy
|
Ktoś ma namiary na taką szczotkę 63x63? W Ogniwie z przesyłką 40zł to trochę dużo jak za kilka drucików
|
|||
|
||||
karoka65
|
Mam kilka sztuk ale niestety przesyłki kosztują, chyba ze ktoś ma blisko to 25pln, te kwadratowe są drogie w zakupie mimo że tylko trochę drucików
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Ja kupuję od tego sprzedawcy: Szczotka 65x65mm 65X65 mm i szlifuję na wymiar. Cena 7zł + przesyłka. Kupiłem 5 szt i mam zapas. |
|||
|
||||
konto usunięte
|
hee szczotka druciana prawicie -ja mam w cz zrobioną plastykowa nie jest wydaje mi się jak by była z włosia końskiego ogona kształt to walec plus minus 200mm wysoki a średnica120-150mm idealna do czyszczenia balonów i mojego dobytku w kotłowni a kupiłem ją około 2008r na wystawie kotłów gdzieś pod czeską granicą a druciane to stosuje się ek do super palników bruceropodobnych postać wymiennika kotła nie przypomina godnego spalania czarnego złotka. |
|||