Forum  eCoal.pl v3.5  Urzadzenie nie podłaczone Subskrybuj
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
2018-03-26 17:17
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
Ale jak. W przeglądarce jak wpisze adres pieca to wola o halo i login ale nie pasuje to co mam w serwisie
2018-03-26 17:19
  Ameno25 Posts: 2517 Ostrzeżenie: 0
seba napisał » 2018-03-26 17:15
Lokalnie możesz korzystać z aplikacji na telefonie.



Tzn jak ?
Jestem podłączony telefonem do tej samej sieci co sterownik .
Telefon po wifi , sterownik kablem  niestety  aplikacja nie łączy sie ze sterem 
2018-03-26 17:21
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
Ale jak w przeglądarce wpiszesz adres pieca to wchodzi tylko wola hasło i login
2018-03-26 17:25
  matt_wiersz Posts: 25 Ostrzeżenie: 0
Ameno25 napisał » 2018-03-26 17:19
seba napisał » 2018-03-26 17:15
Lokalnie możesz korzystać z aplikacji na telefonie.



Tzn jak ?
Jestem podłączony telefonem do tej samej sieci co sterownik .
Telefon po wifi , sterownik kablem  niestety  aplikacja nie łączy sie ze sterem 


Wyloguj,
odśwież listę  urządzeń
wybierz tryb offline
h/p root/root
2018-03-26 17:27
  Ameno25 Posts: 2517 Ostrzeżenie: 0
dzieki !

śmiga 
2018-03-26 17:36
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
U mnie nadal nie dziala jest biały pusty ekran
2018-03-26 17:41
  seba Posts: 1369 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Nie musisz się wylogowywać, wystarczy odświeżyć listę urządzeń - wtedy również wyszukuje sterowniki w sieci lokalnej.

dodane 2018-03-26 17:41
pab11o napisał » 2018-03-26 17:36
U mnie nadal nie dziala jest biały pusty ekran
A czy Twój sterownik jest w tej samej sieci? Sprawdzałeś czy pingi dochodzą do sterownika?
2018-03-26 17:53
  Ameno25 Posts: 2517 Ostrzeżenie: 0
czy w trybie offline nie działaja wykresy i statystyki ?
2018-03-26 18:06
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
W przeglaprzeg wchodzi mi 192.168.100.20 ale tam są tylko opcje jakieś servisowe
dodane 2018-03-26 18:06I teraz działa ale chyba cała platforma ruszyla
2018-03-26 18:09
  vldk Posts: 65 Ostrzeżenie: 0
gra i buczy jak na razie , dopiero ruszyło a offline nie chodziło ni dudu
2018-03-26 18:17
  tryt Posts: 310 Ostrzeżenie: 0
Działa, ale wykresy i statystyki kończą się na godzinie 12.00
2018-03-26 18:19
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Awaria została usunięta, trochę potrwa zanim sterowniki zsynchronizują dane z serwerem.
Jak koledzy napisali wyżej awaria była niezależna od nas. Jeszcze raz wszystkich przepraszamy.


2018-03-26 21:47
  JacekJI Posts: 664 Ostrzeżenie: 0
Zaczyna się...?🤔 To o czym było mowione po powstaniu nowego serownika. Oby nie...
2018-03-26 22:25
  pab11o Posts: 461 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2018-03-26 18:19
Awaria została usunięta, trochę potrwa zanim sterowniki zsynchronizują dane z serwerem.
Jak koledzy napisali wyżej awaria była niezależna od nas. Jeszcze raz wszystkich przepraszamy.



Nie każdy siedzi 24h na dobę a sterowniku. Ja może miałem z 20min przerwy więc jest ok. Połowa ludzi pewnie nawet nie zauważyła przerwy. Najważniejsze że była informacja na stronie o awarii. Inaczej każdy zaczyna grzebać w kablach wyłączać i włączać sterownik bo nie wie gdzie przyczyna tego że coś nie działa. 
2018-03-27 06:17
  siema Posts: 113 Ostrzeżenie: 0
Po co od razu grzebać-sprawdzam czy działa dostęp u innych i juz wiadomo że awaria nie u mnie.
2018-03-27 07:48
  ekmiecik Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
Pomimo działania platformy i neta u mnie w domu mam cały czas "urządzenie nie podłączone". ....o co chodzi?
2018-03-27 08:53
  siema Posts: 113 Ostrzeżenie: 0
Wyloguj się a jak to nie pomoże to zresetuj sterownik
2018-03-27 09:12
  jdabrowski85 Posts: 27 Ostrzeżenie: 0
anaana napisał » 2018-03-26 14:37
Trzeba zmienić dostawcę na mniej awaryjnego a esterownik.pl płatne.

Stara platforma działa wyśmienicie 😃👍


anaana żaden dostawca nigdy nie zagwarantuje 100% dostępności. Jak się okaże, że będziemy płacić, a awaria znowu się powtórzy, to nic się nie zmieni oprócz tego, że będziemy płacić. Problemy z dostępnością na chwilę obecną nie są aż tak dokuczliwe, a Ty jak chcesz płacić, to zawsze możesz robić przelewy w formie jakiejś darowizny.
2018-03-27 11:38
  skierka21 Posts: 41 Ostrzeżenie: 0
dokładnie
2018-03-27 12:33
  Walter Posts: 115 Ostrzeżenie: 0
Ludzie w dupach wam się przewraca,  korzystanie jest za darmo to się przypierdalacie, a co dopiero by było gdyby apka była płatna?" Bo przecież płacę to mi się należy " W konkurencji dostęp jest płatny,  a sama aplikacja,  sterownik i serwis do pięt nie dorasta ekipie esterownika!  podziwiam tą ekipę za cierpliwość do niektórych użytkowników. 
First pagePrevious page2 / 4Next pageLast page
Users on-line: FranzM, Inga42, szulczyk, toj01, Zbynek