Forum eCoal.pl v3.5 Mokry komin Ogniwo Eko Plus M Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
karoka65
|
Karoka bierze kasę za konkretną robotę, tutaj był jakiś gest od klienta, zdarza się.
I jak tu człowiek trzeźwy ma być? Jak wszędzie są ludzie i ludziska, jeden za byle co chce się jakoś odwdzięczyć a drugiemu się wydaje że mu się wszystko należy bo coś tam...........( widać po podejściu niektórych userów ) |
|||
|
||||
skresz
|
Wracając do tematu wystarczy tylko przeciąg i komin będzie suchy, może być nawet 50-100 i będzie ok byle się nie kisiło, jest tylko mały problem jest to niebezpieczne. Tak jak gdzieś pisałem pranie szybciej wyschnie na dworze jak jest 0st i wiatr niż jak jest 60st i jest włożone do plastikowego worka.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
karoka65 napisał » 2018-02-06 22:08 Karoka bierze kasę za konkretną robotę, tutaj był jakiś gest od klienta, zdarza się. I jak tu człowiek trzeźwy ma być? Jak wszędzie są ludzie i ludziska, jeden za byle co chce się jakoś odwdzięczyć a drugiemu się wydaje że mu się wszystko należy bo coś tam...........( widać po podejściu niektórych userów ) I tutaj sie z Panem zgadzam |
|||
|
||||
karoka65
|
Choć raz
Widze że już też Ci się czasem krew gotuje? Wpada gostek i zamiast najpierw poszukać i poczytać a to wystarczy żeby nie pytać to zaraz 10 wątków zakłada o byle goowno i na tacce ma mieć pod noc i jeszcze jakaś postawa roszczeniowa albo wręcz zaczyna opier...ać wszystkich po kolei. |
|||
|
||||
RFAJ
|
Czy zabudowa RCK nie generuje wykraplania się wody w kominie lub dostęp fałszywego powierza . Jest mówione żeby utrzymywać odpowiednią temperaturę spalin żeby zapobiec wykraplaniu się wody z spalin w kominie a jednocześnie dostarcza się przez RCK dodatkowe zimne powietrze schładzające spaliny powodujące ? wykraplanie się wody z schłodzonych spalin.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Nie.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
karoka65 napisał » 2018-02-10 10:50 Choć raz Widze że już też Ci się czasem krew gotuje? Wpada gostek i zamiast najpierw poszukać i poczytać a to wystarczy żeby nie pytać to zaraz 10 wątków zakłada o byle goowno i na tacce ma mieć pod noc i jeszcze jakaś postawa roszczeniowa albo wręcz zaczyna opier...ać wszystkich po kolei. Zeby nie było osobiscie nic do Ciebie nie mam , a jakies internetowe sprzeczki traktuje z przymrużeniem oka , pisac , a rozmawiaać to dwie rózne rzeczy . |
|||
|
||||
simko1
|
||||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
anaana
|
Mam ten sam problem komin klinkier z dziurawkidziurawki, woda leci po spoinach. 😢😢😢
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
anaana
|
Systemowy komin bylby tanszy i byłby ocieplony 😃
|
|||
|
||||
leON22
|
Tylko jak połączyć stary komin z systemowym i jakby to wyglądało 😂 anaana spójrz na mój komin i zobacz ile go jest . To podwójny komin bliźniaczy ma 3m długości ponad 50cm szerokości i ok.14 m wysokości licząc od podstawy ( poziom -0.5 ) ciekawe ile by kosztował taki systemowy ?
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||