Forum eCoal.pl Opał na sezon 2018/2019 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona37 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
login
|
himeroza napisał » 2018-11-26 10:33 kocioł na groszek zostawiam jak będzie drogo wychodził gaz to się z nim przeproszę login napisał » 2018-11-24 13:10 ostatnią zimę się męczę z wunglem i z sadzą oraz z wyborem wungla czy luzem a może workowany kupowałem taki i siaki ale ten ostatni zakup to strzał w kolano niby "SKARBEK" taki miał być amerykański już mam skrzynkę gazową w ogrodzeniu jeszcze projekt montaż kotła i zapominam o czarnym złocie Wszystko super, gdyby ten gaz jeszcze był w dobrej cenie też bym się przerzucił, a tymczasem kolego szykują się podwyżki niestety w tym roku 8% a w nowym mają przywalić jeszcze więcej :( Także może trzeba palić na podtrzymanie a reszte dopalać drewnem, jakimś kominkiem w salonie.... ale to jest troche żałość i brak kompletnie komfortu tak jak to widze u sąsiadów moich jak skłądują drewno na zime a palą gazem....... dofinansowania nie brałem więc kocioł na ekogroszek nie muszę zdemontować |
|||
|
||||
himeroza
|
@login jasna sprawa próbuj i daj znać jak to u Ciebie realnie wyszło
|
|||
|
||||
robo__
|
Witam. Pali ktoś może na automacie Skarbkiem z Bobrka ? Mieszam w ustawieniach i nie mogę dobrać czasu podawania i korekty dmuchawy do automatu. Mam problem bo mi się trochę spieka. Mój kocioł EKO Plus 2014 rok 16kW |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam
Aktualnie jest promocja na czarny piorun 839 za tonę. Palił ktoś już tym groszkiem? Słyszałem, że to taka lepsza wersja Stabka |
|||
|
||||
simko1
|
Hej.
Czy osoby od KARLIKA popaliły już nim na tyle aby się coś o nim wypowiedzieć? Jeśli tak to proszę. |
|||
|
||||
downhill
|
Mysle ze zakladajac ze jest drozszy o 40zl od retopala to warto go wziac bo widac ze jest mocniejszy i mniej problemowy przynajmniej na burnerze sm w ogniwie eko plus m
Problemow nie sprawia/spieki itp. Mi na dzien dzisiejszy nie udalo sie go jeszcze ustawic na ustawieniach recznych(nawet nie probowalem) Na grupowym idzie go tylko troszke mniej niz retopala mysle ze 1-2kg przy spalaniu 25kg ale mysle jak go dobrze w recznych ustawie to spalanie obnize jeszcze oj akies 1kg moze wiecej. |
|||
|
||||
Pink01
|
Pali się fajnie i czysto, nie koksuje, nie smoli. Popiół wychodzi pył plus drobny popcorn. Jest 5 do 8% mocniejszy od Retopala ( według deklaracji producenta) i nie należy się spodziewać obniżenia spalania w stosunku do Retopala większego niż wynika z tych procentów.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Miałeś to suche kobra ?
|
|||
|
||||
Pink01
|
Wziąłem paletę na testy jakoś z miesiąc temu, suche przyjechało.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dzięki. Komu jak komu, ale Tobie wierzę w opis.
|
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
jaki miał proponujecie bo ten greenpal to nie taki codowny duzo siarki smierdzi jakos dziwnie kto wie dlaczego ma taki zapach?
|
|||
|
||||
karoka65
|
Czyli Tobie widzę też się szajs trafił.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Dwóch czy trzech coś marudzi i zaraz szajs, weźcie się ogarnijcie. Siarką czuć, bo coraz bliżej piekła kopią.
|
|||
|
||||
budgie1
|
Innego wytłumaczenia nie ma
|
|||
|
||||
-adek
|
a Tymczasem w PGG po cichu podwyżki
w sklepie pgg doszła nowa rubryka "kod pocztowy" wybierasz opał, ilość, wpisujesz kod pocztowy i cyk + 50zł do 1 palety U nas na lokalnym składzie Retopal 830zł/T Karlik 840zł/T 2 |
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
No to ciekawe czy ten greenpal jest dobrej jakosci jak teraz
dodane 2019-01-03 16:22No to ciekawe czy ten greenpal jest dobrej jakosci jak teraz dodane 2019-01-03 16:27No to ciekawe czy ten greenpal jest dobrej jakosci jak teraz |
|||
|
||||
PROMETEUSZ
|
Ale podnieśli ceny w ppg grenpal 711+86 za przesyłkę
|
|||
|
||||
pitaszek
|
Podnieśli i doliczyli sobie przesyłkę. U mnie 711+52. Poprzednio 600, potem 709, ale przesyłka była w cenie. 02.10.2018 Greenpal Ekomiał Paleta Big Bag 709.00zł 1000kgTowar wysłano 12.07.2018 Greenpal Ekomiał Paleta Big Bag 600.00zł 1000kg Towar wysłano |
|||
|
||||
pablo
|
OBI->bartex promocja ,rubin 790 zł ,silver ,820
|
|||
|
||||
leON22
|
Niestety pablo ale nie w każdym OBI , u nas w Cz-wie Rubin-920 pln , Silver-950 pln
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona37 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||